2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım doktor eger bir sıkıntı gormemis ve hamilelik normal ilerliyorsa kontrol aralığı 1 aydır ama sen içim rahat etsin diyorsan 15 güne 1 git kimse niye geldin demiyor

kızlar sağlık ocağına gidiyor musunuz peki beni 9 haftalıken aradılar her ay kontrole gel diye ama ben gitmiyorum
Ben zaten ilk saglikocaginda öğrenmiştim 1 hafta sonra aradilar gittiğiniz baska bir doktor var mi nereye gidiyorsunuz falan diye baya sorular sordular sonra iyi o zaman aylık gelmeyebilirsiniz dedi sadece 21. Haftada tetenoz aşısı için bekliyoruz dedi.

Arkadaşlar bende 16 haftalık hamileyim tek sol ayağım şişiyor uyuşuyor doktora gitmedim ama çok endişeleniyorum aynı sorunu yaşayan varmı yada bilgisi olan
Hamilelikte olur derler hep canim ben yasamadim ama annemde gorumcemde olurdu hareket etmek lazimmis yürüyüş falan gerekiyor birde hareketsiz olup birden yürüyüş yapinca falan da oluyor

Çok geçmiş olsun canim simdi ne durumda umarim toplamıştır biraz bol sıvı almasıni sagla canim

Arkadaşlar bende 16 haftalık hamileyim tek sol ayağım şişiyor uyuşuyor doktora gitmedim ama çok endişeleniyorum aynı sorunu yaşayan varmı yada bilgisi olan
Bence dr a gitmelisin hemen arkadasım da olmustu tek bacağinda damar tikaniklıği olmustu hamilelikde tetikliyor du insallah oyle bidey degilidr

Gecmis olsun canim serum.iyi gelir toparlarsiniz insallah

Hadi ya ah yavrum ah gecerde isallah yavrucak sağlığına kavusur

Gecmis olsun canm serum takilinca kendine gelir kuzucuk insallah

Çok geçmiş olsun canim simdi ne durumda umarim toplamıştır biraz bol sıvı almasıni sagla canim
Sağolun Canlar serum takıldı şimdi biraz zor oldu çünkü damarı hiç gözükmüyor bi kere taktılar olmadı kolu şişmeye başladı en sonunda oldu da yatıyoruz şimdi yatış vermediler serum yeterli dediler eğer geçmezse yatış veririz dediler durum bu şimdilik yalnız çiş yapmaması korkutuyor beni

Kızlar az once mutfağı toparlayayım dedim bir anda başım döndü gözüm karardı düşmemek için olduğum yere oturdum odaya sürüne sürüne zor geldim suan kalkamıyorum ve feci şekilde atesim varmis gibi grliyor başım dönmüştü ama hic böyle olmamıştım. Başına gelen oldu mu hic

canım geçmiş olsun, dinlen biraz. benim başıma gelmedi ama gözüm karardı diyen kızlar vardı sanki. tansiyonun mu düştü acaba?

Kızlar günaydın :) Sayfaların çogunu atladım ne çok konuşulmuş :) Sadece iş yerinde girebiliyorum hala bir telefonum yok :) Benim için çok zor 2 hafta geçirdim . Bebeğimi sütten kestim. Valla krizler bunalımlar azcık rahatladı sanki . Kolay olacak sanmıştım ama hiç öyle olmadı. Siz siz olun bebeği memede uyutmayın . Bunda inşallah öyle yapacagım.

55 le basladım 56 buçuk oldum bakalim ama gayret ediyorum inanki beslenmem gebelik oncesi ile ayni diyebilirim ama haftada 300 gr almaya basladim bilemiyorum nasil olacak benim de hedefim 65 ya da 67ile doguma girmek insallah tuttururuz
İnşallah canm benim istahim çok açık 51 le başladım 54 olmusum hedefim 6-7 arasiydi ama ilk bebekte ki 11-12 arası olucak galiba ama şu da var dogumda 6 kilo gitmişti geriye kaldı 6 oda emzirdikce dikkat edince 3-4 ayda hemen gidiyor çok da stres yapmamak gerekiyor bence

Kızlar günaydın sağlık ocağından aradılar beni çarşamba günü tetanoz aşısı icin randevu verdiler sizide çağırdılar mi daha erken olduğunu düşünüyorum tanıdıklar hep 20.haftadan sonra yaptırdılar kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…