2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Benim tansiyonum çok düştüğü zaman böyle oluyorum

Benim oğlumda hep memede uyurdu Allah’ım çok zor oluyordu benim için gece sırf hususi meme için uyanır ağlardı ve meme ağzında duracaktı kesince çok rahatlamıştık hem o hem ben deliksiz uyumaya başlamıştık 1 hafta olmadan alışmıştı inşallah sizin de düzene oturur canım emin ol sonradan çok rahatlayacaksın

Insallah canim yaa hassaslasıyoruz işte herseyi kafaya takıyoruz

bende oturduğum yerden kalkınca yada dolap falan silerken oluyordu canm,ayağının altına yastık koyup uzan geçer

Benim arada başım dönüyor da hiç böyle olmadı biraz dinlen kalkma canım geçmezse bi doktora git

Canım doktor eger bir sıkıntı gormemis ve hamilelik normal ilerliyorsa kontrol aralığı 1 aydır ama sen içim rahat etsin diyorsan 15 güne 1 git kimse niye geldin demiyor
Yaa iyi fikir direk randevu alıp giderim daha iyi olur. Dr öyle söyleyince bende şaşırmıştım. 16.hafta olacak gittiğimde

korkma canm ara ara geçiyor belirtilerimiz sınra tekrar dönüyor ama için rahat etmeyecekse görün bi doktora
Keşke gorunebılsem şuan Burda dr yok tatil yerındeyım anca Çarşamba gıdebılıcem ishalden dolayı karın agrısı ve halsızlık oluyo sadece sanırım iştahsızlıgıda. O yapıyor

Keşke gorunebılsem şuan Burda dr yok tatil yerındeyım anca Çarşamba gıdebılıcem ishalden dolayı karın agrısı ve halsızlık oluyo sadece sanırım iştahsızlıgıda. O yapıyor
canm patates haşlayıp yemeyi denesen bide yarım çay bardağı su ya 1 tatlı kaşığı kahve koyup çiğ çiğ iç,benimde demir hapından sonra düzeldi genellikle demir hapı kabızlık yapıyor ya beni normale döndürdü

Ne yersem anında wc deyım muz patates haşlama elma şeftali kuru kahve maden sodası bunların hepsını yapıyorum yemek yer yemez bir karın agrısı oluyo doğru wc ye günde 3 4 kere hayırlısıyla şu Çarşamba bı gelse ıyıce gerıldım

Bende de belirti kalmadı. Ara ara baş ağrısı ve karın bölgemde sürekli bir seğirme durumu var sizde de aynı mı bu seğirme ne demek. Bebeği hissetmek için çok erken biliyorum ama bu neden oluyor merak ediyorum

hadi güzel haberlerle gel
Plesanta previa total olmusum canm rahim agzimi tamamen kapatmis cok kilo alma cok yeme dedi demek kilo almamamda bir hayir varmis. Yukari cikar dedi ama benim hic umudum kalmadi artik ya. Bebegim saglikli cok şükür. Erken dogum kacinilmaz oldu benim icin 36 yi bari görsem

Oyle deme canim daha onumuzde 5 6 ay var çıkar insallah en azindan bebek sagliklı imiş bol dinlenip.kendini yormiycan demek ki insallah vaktinde aaglikla gelir bebegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…