2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
yaaa uf dikkat et canm yatışa devam dedimi.benim oğlanda 36+4 günlük doğmuştu inşallah sende gelirsin ozamanlara

yaaa uf dikkat et canm yatışa devam dedimi.benim oğlanda 36+4 günlük doğmuştu inşallah sende gelirsin ozamanlara
Yat demedi kanaman olasaya kadar calis dedi. Nobet tutma dedi haftaya okullar aciliyor bilmiyorum her gun gece pedi takip gidecem sanirim bol dua ile. O kadar yatmam ragmen biraz da olsun cikmamasi ve daha cok inmesi beni cok üzdü bebegime bir sey olmaz insallah hicbir seyden habersiz çabalıyor yavrum

Umutsuz olma canım işallah saglicakla zamaninda alırsın kucağına bebisini

Bebeğin ve senin sağlığın yerinde olsun da, diğerlerinin çaresi var canım. Şimdiden sıkma canını. Sağlıkla doğurursun inşallah

canm yatmasan belki de kanaman olacaktı,bide çalışacakmışsın Allah yardım etsin inşallah üzme kendini

Ben cok sen denedim hiç gelmemişyi stresten dolayı sanırım benım hiç yardım edenim yoktu kb ye yakın oturuyordum o zamanlar ne görümce nede o en ufak yardımları olmamıştı tek basıma tecrübesiz bir anneydim eşimle büyüttük

rahatladiniz cok sukur.aynen memede uyutmaya alisinca zor ya uyku duzeni olusturmak. ben 25.ayda kestim sirf uyku duzeni olsun diye

Kızlar biraz önce devlet hastanesine gittim. Özeldeki doktorum 6 tane kan testi verdi, toxoplazma, rubella ve CMV şeklinde hepsinden 2 farklı şekilde testlerdi bunlar. Devletteki doktor bir tek rubellaya baktırdı. Diğerlerini yapmadı, gereksiz dedi. Özelde de 400 tl bu testler. Siz yaptırdınız mı? Gerek var mı?

Aslinda calismak guzel ama su nöbete bi care bulmalısin zahmetle geliyor kuzun ama rahmeti de getiriyor demek ki

Evet yaptırdim ama ozel dr um Allah razi olsun hastane ucretlerine zam geldi dedi ama ayni testleri arrık saglik ocaģi da yapiyor dedi saglik ocağina yonlendirdi orda da check up gibi bastan aşagi hepsine baktilar saglik ocagina gitmeni tavsiye ederim

Tüh keşke bunu baştan bilseydim, boşuna devletten randevu almaya filan uğraşmazdım ama acaba bizimki yapıyor mu? Hemşireyi aradım ama açmadı şimdi.

Tüh keşke bunu baştan bilseydim, boşuna devletten randevu almaya filan uğraşmazdım ama acaba bizimki yapıyor mu? Hemşireyi aradım ama açmadı şimdi.
Yapiyor lar canim hemşire de biliyor zaten de aile hekimine muayene diye gitmen lazim ona kadin dogum dr um testler icin yonlendirdi de

Canım bir sağlık ocagi ya da acile git bence ihmal etme o kadar zaten yanlış hatirlamiyorsam gunlerdir boylesin

Rapor falan alsaydın canım keske bence riske atma rapor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…