2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Aslinda calismak guzel ama su nöbete bi care bulmalısin zahmetle geliyor kuzun ama rahmeti de getiriyor demek ki
Nobet tutamaz diye rapor yazdi ama insallah müdür kabul eder. Bakalim her doktordan gelişte bunalim takiliyorum ertesi gün normale dönüyorum bu boyle devam edicek sanirim 5 ay daha

Allah şifa versin inşallah sağlıkla kavuşacaksın yavruna oğlun da kardeşine kavuşacak

İki hafta kayınvalide durdu yanimda sadece haftasonu esim var die gitmişti evine bir haftasinda zaten bebegimde hastanedeydi hergun hastaneye gidiyorduk beraber sonrasinda görümce yakındı yemek falan yapıp gönderiyordu sıkıntımız olmadı şükür kızimda hic yormadi sağolsun gece sadece bi parmağını tutar uyurdu inşallah buda ablası gibi olur

Artik tecrübelisin canim insallah bu bebegi rahat buyutursun sütun de olur insallah

aylık dr kontrollerine gidiyorum diye gidesim gelmiyor ne yapılıyor canm orda
Seni takip ediyor kanını sekerini bebeğin kalp atisini dinliyor kilo takibi yapıp kilo al yada alma diyor.dogumdan sonra eve geliyor bebeğe bakıyor sana bakıyor sonra bebeği takip ediyor.saglik bakanlığı istiyormuş canm

Gıttıgnzde neler yapıyorlar beni sadece tetonaoz aşısı için çağıracaz dedler
Şu an gel kan alicam Dr almadıysa bide tahlillerini hep getir sisteme girmem lazım bakanlık istiyor dedi.asi için henüz gün vermedi ikinci gebelikte tek doz vurunucam galiba.seninde asidan sonra sana gün verir şu gün gel diye.

Kızlar hibor iğne kullananınız var mı. Göbeğim mahvoldu yapacak yer kalmadı başka bir yerden vurabiliyor muyuz bu iğneyi bir de benim karnımda sürekli bir seğirme var kalp gibi atıyor
Ben hiboru tup bebek tedavim sirasinda kullanmıştım canm cok agir ve acili bi igne Allah yardimcin olsun gobekten vuruluyo diye biliyorum arkadasm 9 ay boyunca gobekten yapti istersen vurduktan sonra biraz masaj yap dagilsin toplaninca da cok agri yapiyo soguk uygulama da iyi geliyo bende de var o segirme cok tatli oluyo

Saol canım benim ya Allah razı olsun bende gebelik boyunca kullanacakmışım benimde tüp bebek dr um kullanmam gerektiğini söylemişti artık sabredecem bunada şükür.
Evet uzandığımda özellikli göbeğim kalp gibi atıyor bebek olamaz diyorlar ama bir yerde de bebeğin rahim duvarına teması titreşim olarak hissedilebilir yazıyordu

Kızlar ben su icemiyorum demistim ya cok.sukur bugun 2 lt kadar su ictim gittim geldim ictim galiba asermeler bitti ve inanin hiç açlik yok demek susuzlukdan acikiyor muşum
Ya benim de bir günüm bir günümü tutmuyor dün çok enerjiktim erken kalktım kahvaltı hazırladım falan bugün se şu saat oldu daha doğru düzgün bişey yemedim su içmedim kolumu kaldıracak dermanım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…