2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Benim ilk hamileliğimde olmuştu hemen uzanıp ayaklarımı yükseğe kaldırmıştım geçmişti

insallah kaliciolarak gider canim ya halsizlik bende de oluyor hala ama bulanti tiksinme artik son bulsun ben 3 aydir boyle su içmedim cok buyuk nimet azcikda olsa normallesmek cok güzel

insallah kaliciolarak gider canim ya halsizlik bende de oluyor hala ama bulanti tiksinme artik son bulsun ben 3 aydir boyle su içmedim cok buyuk nimet azcikda olsa normallesmek cok güzel
Aynen canım bende dün mutlu oldum öyle herşeyi kendim yaptım falan bugun se bir iğneyi alıp bi yere koymadım hep yattım inşallah enerjik zamanlar gelir yakında

Benim de aksine tansiyonum yüksek ne yapmam gerekir acaba baş agrım ondan mı kaynaklı oluyor ki geçen 13 6 çıktı düzünli ölçemiyorum ama
Dikkat et canm yuksek te düşükte baş agrisi yapiyor.tuzu azalt ve maden suyu tüket canm ben bayılmalarimdan sonra günde iki sefer olcuyorum bı duzgun bı dusuk çıkıyor.tuz u çok tüketip sismek te istemiyorum

sağol canım amiiin hepimize nasip etsin inşAllah :) evet ilk bebeğimiz çok heyecanlıyız .
sende balon mu patlatıcaksın canım ? Allah bağışlasın ikisini de

sağol canım :) dün instagramda okudum benim gibi enfeksiyon yaşayan biri soru sormuş geçer mi diye , yorumlarda bazıları doğum oluncaya kadar geçmedi hep fitil kullandım demiş hatta biraz erken doğumu tetiklediğini yazmışlar moralim bozuldu o yüzden
bundan sonra ütüleyeyim o zaman canım bende

Dikkat et canm yuksek te düşükte baş agrisi yapiyor.tuzu azalt ve maden suyu tüket canm ben bayılmalarimdan sonra günde iki sefer olcuyorum bı duzgun bı dusuk çıkıyor.tuz u çok tüketip sismek te istemiyorum
Aman dıkkat maden suyu daha çok tansıyonu yükseltir

Canım göbeğin kalp gibi atması göbeğin alt kısmında bi damar geçiyor o atıyor bebek değil hevesinizi kirmak istemem ama böyle ama artik size ben buradayim diyecek hissettirecek insallah

GiMUm tebrik ederim cinsiyet belli olmus masaaah. Cok da hos olmus bayrama denk gelmesi. Suprizli falan kalabalikca herkes bir anda ogrenmis. Saglikla kucagina alip buyutmek de nasib olsun insaallah.
amin canım teşekkür ederiz :) ben hep herkese aynı anda söylemek istiyordum öyle de denk geldi
siz öğrendiniz mi canım bebişinizin cinsiyetini ?

İnşsllsh cnm sanslıymışsın maaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…