2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Canim hamileliktr kan basinci artiyor, onun icinde gobekten gecen ana damarin atmasi daha net gorunuyor. Bebek degil o yani damar atmasi.

Canim uzulme hic, bebisin saglikli iyiymis, insaallah zamanla cikacak yukari bak gorursun, burda herkes dua ediyor birbiri icin.

amin canım teşekkür ederiz :) ben hep herkese aynı anda söylemek istiyordum öyle de denk geldi
siz öğrendiniz mi canım bebişinizin cinsiyetini ?

12.haftada gittigimde bir cikinti gordum ama kordon falan da olabilir tabi, kesin degil ama bence erkek demisti. Bakalim artik bir dahaki randevuya netlesir

güzel haberlerini bekliyoruz canım ilk bebeğin mi

Gerçekten mi canm? Hangi ildesin benim ebem beni arar arada hangi gün musaitsin bu hafta içi gel bı gün diye.belki ile ilçeye göre degisiyordur
valla canm sadece gittiğimde kilo ma bakıyorlardı ,tetenoz ve şeker yüklenmesini yaptılar sonrada bebek doğunca bebeğin aşılarını yaptılar.Ben Yozgat ın ilçesindeyim sizin ebeler maşsllah iyiymiş

benim ki geçmişti canm herkesin bünyesi farklı bakma sen onlara

Benim de aksine tansiyonum yüksek ne yapmam gerekir acaba baş agrım ondan mı kaynaklı oluyor ki geçen 13 6 çıktı düzünli ölçemiyorum ama
tansiyon aletin yanlış değilse doktorun la görüş 2.de benim de yükseliyordu doğum zamanı 15 e 10 olmuştu tansiyon ilacı verdi doktpr ama kullanmadım çok.şükür bişey olmadan doğum yaptım,sende dikkat et canm

sağol canım amiiin hepimize nasip etsin inşAllah :) evet ilk bebeğimiz çok heyecanlıyız .
sende balon mu patlatıcaksın canım ? Allah bağışlasın ikisini de
Evet canm bugün patlattim balonu ogluma maviler cikti cok sevindi erkek istiyordu zaten video cektim ilerde kardesine izletiriz Allah izin verirse.

Canım göbeğin kalp gibi atması göbeğin alt kısmında bi damar geçiyor o atıyor bebek değil hevesinizi kirmak istemem ama böyle ama artik size ben buradayim diyecek hissettirecek insallah
Evet canım zaten bebek olamaz diyor nette de ama sebebini merak ettim gebe değilken yoktu diye. Dr un biride bebeğin titreşimi olabilir fizyolojik bir durum demiş. İnşallah hareketlerini hissedeceğim günlerde gelir canım saolasın

Evet canm bugün patlattim balonu ogluma maviler cikti cok sevindi erkek istiyordu zaten video cektim ilerde kardesine izletiriz Allah izin verirse.

Yaaa ne güzel, oğlun kaç yaşındaydı? Çok merak ettim videonu sadece balon mu patlattınız yoksa hafif bi parti havası da var mıydı? Bi de aile içi mi yoksa davet ettiğin birileri var mıydı?

Yaaa ne güzel, oğlun kaç yaşındaydı? Çok merak ettim videonu sadece balon mu patlattınız yoksa hafif bi parti havası da var mıydı? Bi de aile içi mi yoksa davet ettiğin birileri var mıydı?
Bugun icin soz vermistik ogluma aslinda doktor cikisi agladim guzel haberler almadim ama gene de söz verdigim için kirtasiye gidip aldik bir balon ve mavi krapon kagidi aldim icine kesip kesip attim.sonra sisirdi esim igne ile patlatti oglum videoya cekip ailelere vatsaptan yolladik. Ben esim ve oglum vardi parti havasi yoktu aslinda basit oldu ama gene de guzeldi icinde kalmadi oglumun. Oglum 7 yasinda bu arada.

Yaa çok güzel olmuş, bende öyle düşünüyorum aslında, eşim bu tarz şeyleri gösteriş olarak görüyor, bende aile arasında hatıra bi video yapayım sonra izleyince mutlu oluyor insan diyorum :) tabi çaktırmadan bi kaç kişiye de yollarım

Demek o şekilde yapıcaz balonu da, oğluna gerçekten sürpriz olmuş, sağlıkla da kucağımıza alalım inşallah.

Sagol canm amin insallah. Sende yap bence guzel oluyor anı olur.Oglum icin guzel oldu üçüncüyü de yap ona da yapalim diyordedim artik senin cocuguna yapariz benden bekleme dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…