2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
perissh canm buraya gel burası daha aktif
geldim canim insallah kucagimiza almak nasip olur bugun sirti ustu uzaniyordum elimi gobegime koydum birden hemen elimi cektim irkildim bismillah cektim galiba bebek o esnada hemen yer degistirdi ondan irkildim cok guzel bir duygu ama

Ay canım geçen bende elim karnımda uzanıyordum elimin altında bişey pıt dedi sanki balon patlatmış gibi çok tuhaf oldum ikinci hamileliğim olmasına rağmen insan heyecanlanıyor :))

Saglikli bir sekilde kucagimiza almak nasip olsun insallah cikintiyi gormusse erkekdir erkekler kendilerini daha cabuk belli ederler saglik ve hayirli gelsinler insallah

Ay canım geçen bende elim karnımda uzanıyordum elimin altında bişey pıt dedi sanki balon patlatmış gibi çok tuhaf oldum ikinci hamileliğim olmasına rağmen insan heyecanlanıyor :))
Evet onu bende hissettim benimde ilk gebeligim bazen isimi bitirdikten snra tatli yiyip sirt ustu uzaniyorum 10 dakka snra yavrusum kendini sag tarafta yumruk gibi toplaniyor rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin insallah

Ay çok sevindim canım ya sağlıkla büyüsün inşallah kuzucuk
Sağol canım hepimizin bebekleri inş sağlıkla büyüyüp doğsunlar
Saglikli bir sekilde kucagimiza almak nasip olsun insallah cikintiyi gormusse erkekdir erkekler kendilerini daha cabuk belli ederler saglik ve hayirli gelsinler insallah
Sağol canım Allah hepimizi sağlıkla bebişlerimize kavuştursun inş.. Çıkıntıyı gördü ve de gösterdi birkaç kez baktı çok belliydi

20.haftadan snra artik birseyler almaya baslarsin banada ozeldeki doktorum kiza benziyor dedi ama yuzde yuz degil dedi iki hafta snra kesinlesecek saglikli olsunlarda insallah yeter bize

Ben de bugün kontrole gittim kızlar. Şükür sağlığı yerinde, kanamanın sebebi plesanta aşağıdaymış.
Benden de bir erkek bebek geliyor kızlar.
Benim de 12 haftaligimda plesanta bebegin esi asagida dedi agir kaldirma sakin esin birlikte olma dedi ev isone fazla yuklenme bol su tuket dedi 14+6da gittim duzelme oluyor dedi aman canim sakin agir ise verme kendini

3 aydır iş yapmamaktan ev zaten öğrenci evine döndü iyice, eşimle de kanka olduk :) Allah sağlık versin de hepsi düzelir inşallah

3 aydır iş yapmamaktan ev zaten öğrenci evine döndü iyice, eşimle de kanka olduk :) Allah sağlık versin de hepsi düzelir inşallah
Insallah canim insallah onemli olan saglik snra ise bide sola yatinca kan akisi soldan daha iyi gidiyormus rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallah

okula nöbet tutmamak için bi belge mi vercen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…