2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kizlar ben ilk gebelik ve kirk yas ustu oldugu icin gittigim uc dr. Sadece psikolojimi bozdu dna testini reddettigim icin sanirim kendimi suclu hissettirmekten baska bisey yapmadi hic doktora gidesimde yok ama bebegin hareketlerini henuz hissedemedigimden kalp atisni duymak icjn gidicem bu moralle bebegi nasil hayata kazandiricam onuda bilemiyorum

Hayirli olsun canm bebegin ultrasyona girip ölçümlerini yaptirdin mi? Ölçümler iyiyse gönlünü ferah tut zaten her sey Allahtan. Doktor dedi bugun üçlü dörtlü yaptirmak istiyorsan yaptir dedim bir sey ciksa ne olacak doktor bey aldirmayacagima göre ilahi takdir şimdiden strese girmeye ne gerek var

Canm.ne guzel duzelme olmus senin benimde tam tersi o.kadar dikkat etmeme ragmen duzelme olacagina rahim agzini tamamen kapatmis. Ilk gebeliğin mi.canm?

Ben de bugün kontrole gittim kızlar. Şükür sağlığı yerinde, kanamanın sebebi plesanta aşağıdaymış.
Benden de bir erkek bebek geliyor kızlar.
Canm kendine dikkat edersen yukari cikar plesanta benimde rahim agzini kapattığı halde kanamam olmadi. Senin kanama miktarin nasildi lekelenme seklinde mi adet kani gibi miydi?

Canm.ne guzel duzelme olmus senin benimde tam tersi o.kadar dikkat etmeme ragmen duzelme olacagina rahim agzini tamamen kapatmis. Ilk gebeliğin mi.canm?
cok sukur hamd olsun evladim saglikli olsun insallah yeterdir evet ilk gebeligim duzelme var dedi fazla aciklamada yapmadi iki hafta snra randevum var ozaman netlesir

Bizimkiler hevesliydi canim tek oğlu ve oğlunun ilk bebeği gorumceler de hala oluyorlar ya pek bi mutlu oldular
İlkle alakalı deyil bu işler benim kızımda ilkti cnm hala falan tanımaz hiç sormazlar teyzede yok bi garibanız yani olsun benim sevgim dag gibi ihtiyacım yok kimseye cocugumuda muhtac etmem alimallah

Tansiyon aletim yok canım gelen hastanede ölçmüşlerdi ordan biliyorum bi tane alet alayım eve dedim bir hafta falan bi düzenli ölçeyim ona göre doktora söyleyim dedim o gün hiç bişey falan yememiştim bide ölçüldüğünde öyle çıkınca bende korktum

Benim de aksine tansiyonum yüksek ne yapmam gerekir acaba baş agrım ondan mı kaynaklı oluyor ki geçen 13 6 çıktı düzünli ölçemiyorum ama
1 hafta günde 3 kez aynı saatlerde ölçmelisin ama yorgun ayakta durarak değil dinlenmiş hatta mümkünse uzanır pozisyonda .sonucları not al doktoruna giderken götür canım eğer bir anormallik varsa doktor fark eder zaten. Ama herkesin tansiyonu bir olmuyor mesela benimki de hep 12 13 gibidir .bildiğim kadarıyla anı değişimler tehlikeli gerekli bilgilendirmeyi doktorun yapar zaten

cok sukur hamd olsun evladim saglikli olsun insallah yeterdir evet ilk gebeligim duzelme var dedi fazla aciklamada yapmadi iki hafta snra randevum var ozaman netlesir
Ilk gebeliklerde yukari rahat cikiyormus canm plesanta ama sezeryan sonrasi ikinci gebeliklerde cikmayabiliyormus. Benim de ilk gebeligimde doktor asagida demisti ama sukur sag salim.kucagima aldim.sorunsuz..insallah sende sag salim kucagina alirsin canm rahim buyudukce cikiyor yukari.

Insallah canim insallah hepimiz insallah kac haftaliksin bazen vajinada agri hissediyorum alt karindada hafif adet agrisu gibi hissediyorum ilk gebelik telasli hep bir agri olsa hemen aratirmasina giriyorum nedendir diye insallah biran once karnim cikarda yavrumun hareketlerini hissederim

Benimde oluyor vajinada ve kasikta agri doktora sordum bugün plesantadan olmaz dedi. Normal bu agrilar dedi ben 15 haftaligim cnm kanama olmadan erken dogurmadan sag salim kucagimiza alalim insallah miniklerimizi. Aslinda 5 ay sonra kavuscaz iste ama insana bu zaman gecmiyor.

Insallah canim imsallah inanki hic gecmiyor iki gunde bir isimi yapiyorum birinci gun evimi toparliyorum gerekli olan yerleri temizliyorum digerlerini toparliyorum sadece ondan snra zamanim elim hep karnimda dua etmekle geciyor aslinda yavrusumuzu hissetsek insallah zaman cabuk gececekde saglikli bir sekilde kucagimiza alalim insallah

Ben ikinci gebelik oldugu icin 3 haftadır hissediyorum canm bebegimi cok sukur ozellikle sabahlari karnimda yer degistiriyor tumseklik yapiyor. Ilk gebelikte hic hissetmemistim bu kadar erken. Sende birkac haftaya hissedersin sabah uyaninda sirt ustu elini karnının üstüne koy hissedeblrsin.

Ne guzel canm bir kizin bir oğlun olacak Allahim.sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…