2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canim bende bi kac gun sabah kahvalti yaptiktan snra ustunede seker yada cikolata yedikten snra sirt ustu uzaniyorum alt tarafta agri gibi dalgalanma urya onun gibi hissettim snra bi baktim karnim yamuklasmis sag kasigimin azcik ustunde yumruk seklinde siskinlik olusmustu ama hissetmek istiyorum bu dedgimde iki gunde bir yada gunde bir kere oluyorum senindemi byle oldu

Ayni bende böyle hissettim zaten tekme icin cok erken anca bunu hissedebiliriz simdi yani konum degistirmesini.benimki genelde solda takiliyor

Ayni bende böyle hissettim zaten tekme icin cok erken anca bunu hissedebiliriz simdi yani konum degistirmesini.benimki genelde solda takiliyor
Benimki sagdan gidiyor anasinin kuzusu yerimseniben okadar guzel duyguki rabbim isteyenlerin kucagini doldursun insallah

Canım hayırlı olsun sağ sağlim büyüsün inşallah

dün akşamdan beri acildeyim geçmeyen.şiddetli karın ağrısı ve sancı şikayetinden,bizim buranın acilinde ultrason yok tabi sadece idrar tahili.yapıldı hafif enfeksiyon var dedi onunla alakalı değil bence mideme kadar ağrı ve taş gibi oluyordu karnım,muayene sırasında kasıklarıma okadar bastırdı ki bu seferde ondam korkuyorum ya birşey olduysa gücünü denedi sanki

çok geçmiş olsun.

Evet canm doktor nöbet tutamaz diye bir yazı çıkardı imza atti. Insallah mudur kabul eder. Doktor senin hakkin dedi nobet tutmamak bu halde tutamazsın dedi. Eger mudur kabul etmezse devlet hastanesinde onaylatip mebe ver redi
süpermiş bende merak ediyodum doktor öyle bi yazı veriyo mu diye,zaten parasıyla değil mi nöbet,tutmayinca parasını almayız,6.aydan sonra tutulmuyor zaten.mudurunde kabul etsin bi zahmet

Gecmiş olsun canim korkma insallah bisey olmaz

Canım benim çok geçmiş olsun bişey yoktur inşallah içini ferah tut

Canım Hala gece arada uyanıp yarım saat ağlama krizi geçiriyor. Ama geçecek biliyorum kolay değil onun için . Valla benim içinde zordu. Karnımdaki sıpaya odaklanamadım yazık kendi kendine büyüyor. :)

Şimdi nasılsın? Karın ağrısı gibi bende demir ilacı kullanırken olmuştu . Kullanıyorsan o etkilemiş olabilr mi?
İnşallah bişey yoktur Allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…