2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Cok gecmis olsun canm gecen gun bende mide agrisi yasamistim yedigin bir sey dokunmus gaz yapmis olabilir. Simdi nasil oldun canm? Bebek iyidir merak etme karina bastirmakla onlara bir sey olmaz icini ferah tut.

gecmiş olsun cnm şimdi nasılsın

ya bende bi taraftan rahat ettim o uyurken bende uyuyodum ama görümcem uyurken emzirmiyodu o daha bi kolaylık gibi gelmişti, çok aradayım şimdi. uykuya hiç dayanamam ben.
Canım gece yanımda oldugu için direk çıkarıp veriodum uyumaya devam ediyorduk. Benim derdim gece uykusuna yatarken ki hali. Yani en azından başka bi şekilde uyuyabilir belki.

İyi canım toparladı biraz keyfi yerinde serumdan sonra kusması olmadı hiç tabi ishali devam ediyor onu da ilaçlarla atlatıcaz inşallah sağol canım

hemen atlatın inşallah canım, çok zor gerçekten ishal de, reflor tarzı bişi verdiyse doktorunuz meyve suyuna falan kat, anlamıyorlar o zaman çocuklar tadını. bizimkine de ilaç içirmek falan imkansız zaten.

ya emzirmek öyle kuvvetli bi duygu ki çocuğun da annenin de alışması zaman alıyor, gögsünü sımsıkı sar da sütün de çekilsin, yoksa o da ayrı bi dert oluyo insana.
canım çok şükürr sıkıntı olmadı. Çünkü yaklaşık 2 aydır bıraktırma sürecindeydik. Azaltarak devam ettim. Hiç sorun olmadı yani:) Evet direncim kırılcak diye çok korktum . Ne yalan sölimm onunla birlikte güzelce ağlaştık . Hayatımın en zor döbnemlerinden biriydi. Şuan açıo gögüslerimi kokluo bayılıo :) ( Biz onun ayaklarına öyle yapardık ) Sevgi gösterio.. Öpüuo . Hiç bişey koymadım gögsüme tiksinmesin diye. İyiki diyorum şimdi. Oynarken meme diye geliyor. Açıyorum sevip gidio.

Evet cnm yemegı yer yemez karın agrısı baslıyo hemen yarın gıdıcem bakalım inş bi sorun yoktur belirtilerimde kayboldu sen nasılsın

canım belirtiye hiç bakma, bende de bişi kalmadı, ara ara göğüs hassasiyeti işte, o da ilk günlerdeki gibi değil. aslında bu kadar beklemese miydin acaba diyorum ama neyse ki yarın kontrol varmış.

yaa maşallah severim onu, travma oluşturmadan atlatmak en önemlisi zaten. bi stres de wc eğitimi dönemi oluyo o da bitince şükür rahatlıyo insan.

canım belirtiye hiç bakma, bende de bişi kalmadı, ara ara göğüs hassasiyeti işte, o da ilk günlerdeki gibi değil. aslında bu kadar beklemese miydin acaba diyorum ama neyse ki yarın kontrol varmış.
GITmek ıstedım ama malesef şu an başka ildeyım ve tatil yerınde koskoca yerde dr yok korkumdan denize bile hıc gırmedim

4 yaşını bitirdi kızım, şu ara bebek taklidi yapıyoruz sık sık, anne meme diyip geliyo, emiyo gibi yapıyor elbisenin üstünden, bebek gibi konuşuyo güya falan, eşime diyorum allahım bunlar gelecek günlerin fragmanı mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…