- 23 Ağustos 2012
- 14.865
- 39.325
- 798
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #14.761
GITmek ıstedım ama malesef şu an başka ildeyım ve tatil yerınde koskoca yerde dr yok korkumdan denize bile hıc gırmedim
onuu seneye artık . Bu sene bu kadar stres yetti bana:)
hahaha:) Yaaa bizim tanıdık var büyük kızı 9 yaşında. Küçüğünü ayakta sallayarak uyutuo. buda artık öyle uyuyor. Okadar kıskanıyor ki. Düşün bide 9 yaşında yaa4 yaşını bitirdi kızım, şu ara bebek taklidi yapıyoruz sık sık, anne meme diyip geliyo, emiyo gibi yapıyor elbisenin üstünden, bebek gibi konuşuyo güya falan, eşime diyorum allahım bunlar gelecek günlerin fragmanı mı acaba
İnş cnm rabbim o günleri görmeyi nasıp etsın inşaa evet söylemiştin, ya güya tatil yaptın işte, neyse seneye çıkarıcaz inşallah bu günlerin acısını. sen ve bebiş iyi olun da.
hahaha:) Yaaa bizim tanıdık var büyük kızı 9 yaşında. Küçüğünü ayakta sallayarak uyutuo. buda artık öyle uyuyor. Okadar kıskanıyor ki. Düşün bide 9 yaşında yaa
Ay evet reflor verdi canım ama içmek ne mümkün görünce kaçtı hemen sonra anneannesiyle beraber ağzına tatlı kaşığıyla içirdim tutup yoksa kendi içeceği yok beyfendininhemen atlatın inşallah canım, çok zor gerçekten ishal de, reflor tarzı bişi verdiyse doktorunuz meyve suyuna falan kat, anlamıyorlar o zaman çocuklar tadını. bizimkine de ilaç içirmek falan imkansız zaten.
Sağol canım benimİnşallah canımm benim yaa. Sana da çok geçmiş olsun bu arada.
Benım oğlum 8 yasında çok istedi bi kardesı olsun öyle çocuklara felan hiç zarar vermez özellıkle bebeklere kıskanıcakmı acaba çok merak edıyorum
Ay evet reflor verdi canım ama içmek ne mümkün görünce kaçtı hemen sonra anneannesiyle beraber ağzına tatlı kaşığıyla içirdim tutup yoksa kendi içeceği yok beyfendinin
Gunaydin atkadaslar Dayanilmaz bel ağrısıyla uyandm
dün akşamdan beri acildeyim geçmeyen.şiddetli karın ağrısı ve sancı şikayetinden,bizim buranın acilinde ultrason yok tabi sadece idrar tahili.yapıldı hafif enfeksiyon var dedi onunla alakalı değil bence mideme kadar ağrı ve taş gibi oluyordu karnım,muayene sırasında kasıklarıma okadar bastırdı ki bu seferde ondam korkuyorum ya birşey olduysa gücünü denedi sanki
Aynen canm zaten 6 aydan sonra yasal hakkimiz o da ekim sonu oluyor iki ay idare edicek.
canım çok şükürr sıkıntı olmadı. Çünkü yaklaşık 2 aydır bıraktırma sürecindeydik. Azaltarak devam ettim. Hiç sorun olmadı yani:) Evet direncim kırılcak diye çok korktum . Ne yalan sölimm onunla birlikte güzelce ağlaştık . Hayatımın en zor döbnemlerinden biriydi. Şuan açıo gögüslerimi kokluo bayılıo :) ( Biz onun ayaklarına öyle yapardık ) Sevgi gösterio.. Öpüuo . Hiç bişey koymadım gögsüme tiksinmesin diye. İyiki diyorum şimdi. Oynarken meme diye geliyor. Açıyorum sevip gidio.
Ay evet reflor verdi canım ama içmek ne mümkün görünce kaçtı hemen sonra anneannesiyle beraber ağzına tatlı kaşığıyla içirdim tutup yoksa kendi içeceği yok beyfendinin
evet kullanıyorum olabilr mi acaba bilmiyorum kiŞimdi nasılsın? Karın ağrısı gibi bende demir ilacı kullanırken olmuştu . Kullanıyorsan o etkilemiş olabilr mi?
İnşallah bişey yoktur Allahın izniyle.
mide rahatlatıcı renie aldım dün canm midem mi diye 2saat uzandım ama gittikçe arttı,dışardan bişey yemiştim kv kesin zehirledi diyo ama bilmiyorum ki,bebek inş iyidir dediğin gibi oksdsr bastırmasına müsaade ettim diye de kendime kızıyorumCok gecmis olsun canm gecen gun bende mide agrisi yasamistim yedigin bir sey dokunmus gaz yapmis olabilir. Simdi nasil oldun canm? Bebek iyidir merak etme karina bastirmakla onlara bir sey olmaz icini ferah tut.
sağol canm hala geçmedigecmiş olsun cnm şimdi nasılsın
Aynen canım bi de öyle denicem sağolasınCanim cok gecmis olsun. Gecen benim de acilde ultrasonla bakti radyolog, tum batin ultrason yapti ama desti resmen her yerimi. Ben de korktum bebegime bisey olcak diye, bi yandan da cok canim yandi.
Canim 28.haftaya cikarildi nonetten dusme.
Yaaaa icim gitti var ya, ben kizimi 27 aylikken kestim sutten. Bana kalsa daha kesmicektim. Kizim degil de ben hazir degildim aslinda. O aradaki bag inanilmaz guzel birsey. Gece emzirmesini 1 yasindan itibaren kesmistim zaten, uyurken de emerek uyumuyordu, o yuzden hic yuku yoktu bana. Sabah ogle aksam gibi sevgi emmesi gibiydi. Cok hosuma gidiyodu o halleri. Artik krese baslicak, koca kiz oldu vs diye baski geldi herkesten. Kizim da hazirmis zaten, kolayca kestim anlatarak soylerek, ama resmen psikolojim bozuldu benim bi sure
Canim meyveli yogurda ya da sade yogurda vs de karistirabiliyorsun refloru. Ya da bi arkadas yazmia meyve suyuna da. Bu sekilde rahatca verebilirsin.
Sağol kuzumrahatsiz arkdaslara ve hasta bebeklerimize de gecmisler olsun,tez zamanda duzelin insallah
Ya hic haberim yoktu ben bir arastirayim bizim mudurun de haberi yoktur kesin. BenceCanim cok gecmis olsun. Gecen benim de acilde ultrasonla bakti radyolog, tum batin ultrason yapti ama desti resmen her yerimi. Ben de korktum bebegime bisey olcak diye, bi yandan da cok canim yandi.
Canim 28.haftaya cikarildi nonetten dusme.
Yaaaa icim gitti var ya, ben kizimi 27 aylikken kestim sutten. Bana kalsa daha kesmicektim. Kizim degil de ben hazir degildim aslinda. O aradaki bag inanilmaz guzel birsey. Gece emzirmesini 1 yasindan itibaren kesmistim zaten, uyurken de emerek uyumuyordu, o yuzden hic yuku yoktu bana. Sabah ogle aksam gibi sevgi emmesi gibiydi. Cok hosuma gidiyodu o halleri. Artik krese baslicak, koca kiz oldu vs diye baski geldi herkesten. Kizim da hazirmis zaten, kolayca kestim anlatarak soylerek, ama resmen psikolojim bozuldu benim bi sure
Canim meyveli yogurda ya da sade yogurda vs de karistirabiliyorsun refloru. Ya da bi arkadas yazmia meyve suyuna da. Bu sekilde rahatca verebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?