2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
hahaha:) Yaaa bizim tanıdık var büyük kızı 9 yaşında. Küçüğünü ayakta sallayarak uyutuo. buda artık öyle uyuyor. Okadar kıskanıyor ki. Düşün bide 9 yaşında yaa

hahaha:) Yaaa bizim tanıdık var büyük kızı 9 yaşında. Küçüğünü ayakta sallayarak uyutuo. buda artık öyle uyuyor. Okadar kıskanıyor ki. Düşün bide 9 yaşında yaa

ya kardeş kıskançlığının küçüğü büyüğü yok sanırım, görümcemin kızı da 8 yaşındaydı açık açık yapmasa da böyle acaip şeylerle belli ediyodu kendini. anlamasın dedim ama bzimki de bebekle bebek olacak belli ki.

bu sene kreşe yazdırıcam inşallah, eşim diyo ki nasıl olsa yılın 2. yarısı evde olacaksın, göndermesek mi? dedim sen heralde 2 çocukla evde kafayı yiyim istiyosun

Benım oğlum 8 yasında çok istedi bi kardesı olsun öyle çocuklara felan hiç zarar vermez özellıkle bebeklere kıskanıcakmı acaba çok merak edıyorum

hemen atlatın inşallah canım, çok zor gerçekten ishal de, reflor tarzı bişi verdiyse doktorunuz meyve suyuna falan kat, anlamıyorlar o zaman çocuklar tadını. bizimkine de ilaç içirmek falan imkansız zaten.
Ay evet reflor verdi canım ama içmek ne mümkün görünce kaçtı hemen sonra anneannesiyle beraber ağzına tatlı kaşığıyla içirdim tutup yoksa kendi içeceği yok beyfendinin

Canim cok gecmis olsun. Gecen benim de acilde ultrasonla bakti radyolog, tum batin ultrason yapti ama desti resmen her yerimi. Ben de korktum bebegime bisey olcak diye, bi yandan da cok canim yandi.

Aynen canm zaten 6 aydan sonra yasal hakkimiz o da ekim sonu oluyor iki ay idare edicek.

Canim 28.haftaya cikarildi nonetten dusme.

Yaaaa icim gitti var ya, ben kizimi 27 aylikken kestim sutten. Bana kalsa daha kesmicektim. Kizim degil de ben hazir degildim aslinda. O aradaki bag inanilmaz guzel birsey. Gece emzirmesini 1 yasindan itibaren kesmistim zaten, uyurken de emerek uyumuyordu, o yuzden hic yuku yoktu bana. Sabah ogle aksam gibi sevgi emmesi gibiydi. Cok hosuma gidiyodu o halleri. Artik krese baslicak, koca kiz oldu vs diye baski geldi herkesten. Kizim da hazirmis zaten, kolayca kestim anlatarak soylerek, ama resmen psikolojim bozuldu benim bi sure

Ay evet reflor verdi canım ama içmek ne mümkün görünce kaçtı hemen sonra anneannesiyle beraber ağzına tatlı kaşığıyla içirdim tutup yoksa kendi içeceği yok beyfendinin

Canim meyveli yogurda ya da sade yogurda vs de karistirabiliyorsun refloru. Ya da bi arkadas yazmia meyve suyuna da. Bu sekilde rahatca verebilirsin.

Cok gecmis olsun canm gecen gun bende mide agrisi yasamistim yedigin bir sey dokunmus gaz yapmis olabilir. Simdi nasil oldun canm? Bebek iyidir merak etme karina bastirmakla onlara bir sey olmaz icini ferah tut.
mide rahatlatıcı renie aldım dün canm midem mi diye 2saat uzandım ama gittikçe arttı,dışardan bişey yemiştim kv kesin zehirledi diyo ama bilmiyorum ki,bebek inş iyidir dediğin gibi oksdsr bastırmasına müsaade ettim diye de kendime kızıyorum

Aynen canım bi de öyle denicem sağolasın

Ya hic haberim yoktu ben bir arastirayim bizim mudurun de haberi yoktur kesin. Bence
Nobetin 2 aylikken kesilmesi gerek en cok dusuk tehlikesinin yasandigi zaman ilk aylar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…