2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Benm mide agrisina ishalde eslik etmisti sende bir serum taktirsaydin kendine gelirdin

Hic doktorların ne dedigine bakma canım işallah sağlıklı olacak bak sana hikayemi anlatayım: Annem 42 yaşında menapoza girdiğini sanıyor köy yerinde olunca ha diyince doktora gidememis o zamanlar sadece ateslenme hissediyor mide bulantısı hiç bir sey yok tabi sonra teyzesi diyorki sanki karnın çıkıyor hamile olmayasın sen diye yok teyze diyor zaten menepoza girdim diye aradan biraz daha geciyor bir kac kisi daha karnının şiştiğini söylüyor annem de babama söylüyor babam kızıyor öyle sacma şeymi olur diye çünkü en küçük ablam 17 yasinda sonra doktora gidiyorlar ben 5 aylık aldırmak istemişler doktorlar almamış onlarda korkmuş ya hasta olursa diye ama öyle olmamış gayet sağlıklı bir şekilde doğmuşum demem o ki sen elinden geldigince sağlıklı beslen icini rahat tut. Bol bol dua et işallah o da benim gibi sağlıklı doğar sana uğur şans getirir. bunu da unutma hangi doktora gidersen git yastan dolayı o riski sana söyleyecektir sakın moralini bozma

Çok sevindim canım Allah hayırlı evlat etsin insallah

Cok geçmiş olsun canım bence gaz olabilir o agri tas gibi olma kanama yoksa birşey olmaz canım icinj rahat tutu

Tamam canım dediğin gibi yapayım teşekkür ederim benim de aslında 12 7 falan çıkıyordu ebe de 12 7 ye yüksek demişti ama normal herhalde bilmiyorum hiç

ultrasonda genel olarak gelisimi ve olcumlerini boyunu falan normal buluyorlar ama yaamsimsan dolayi can sikmaktan ve onume testleri koymaktan geri durmuyolar en son gittigimle tartisacaktim nerdeyse kuzenim cikardi beni odasindan

Çıkıntı yoksa bence %100 kız çünkü bazen kizlarda da Çıkıntı olabiliyormuş ve sonra kayboluyormuş bence ufak birsey alabilirsin

canim ya o kadar iyi geldiki bu hikayen Allaha inancim tabiki cok buyuk doktorlara gore zaten benim hamile kalma sansimda yoktu ama cok sukur rabbim mucizesini yasatti bana insalla saglikla kucagima almaumyida nasip eder doktorlar canimi siktikca hicbirine guvenip bebegimi ve kendimi teslim edemiyorum dolayisiylahenuz bir dr. Edinemedim bi medilife i oneriyolar ama su an psikolojim yeni bi baskiyi kaldiramayacak gibi

ultrasonda genel olarak gelisimi ve olcumlerini boyunu falan normal buluyorlar ama yaamsimsan dolayi can sikmaktan ve onume testleri koymaktan geri durmuyolar en son gittigimle tartisacaktim nerdeyse kuzenim cikardi beni odasindan

artık millet 40'dan sonra doğuruyor şöyle bi ünlülere bakın, demet akalın doğurdu 42'de.

bence bi tık daha rahat ve inançlı bi doktor daha yardımcı olacaktır size sanki. hayırla kucağınıza alın inşallah, gönlünüzü ferah tutun.

yaa ne güzel bi hikaye, tüm bebişler sağlıkla gelsinler, hepimizin bebeği aynı şu anda, sağlıkla dünyaya getirelim gerisi boş.

erkek bebekler 11. haftadan sonra saklanamıyor maalesef, 16. haftada hala görüntüde bişi yoksa bence kızdır o minnoş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…