- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #14.781
Benm mide agrisina ishalde eslik etmisti sende bir serum taktirsaydin kendine gelirdinmide rahatlatıcı renie aldım dün canm midem mi diye 2saat uzandım ama gittikçe arttı,dışardan bişey yemiştim kv kesin zehirledi diyo ama bilmiyorum ki,bebek inş iyidir dediğin gibi oksdsr bastırmasına müsaade ettim diye de kendime kızıyorum
Öyle dıyor zaten anne ben bakarım ona dıyor :)bence istediği için zarar vermez hatta sana bile vermez kendi bakar büyütür.
taktılar canm da hiç banamısın demedi koca kadın gece nasıl ağlıyorum,öğlenden sonra dahiliye ye mi görünsem acabaBenm mide agrisina ishalde eslik etmisti sende bir serum taktirsaydin kendine gelirdin
Hic doktorların ne dedigine bakma canım işallah sağlıklı olacak bak sana hikayemi anlatayım: Annem 42 yaşında menapoza girdiğini sanıyor köy yerinde olunca ha diyince doktora gidememis o zamanlar sadece ateslenme hissediyor mide bulantısı hiç bir sey yok tabi sonra teyzesi diyorki sanki karnın çıkıyor hamile olmayasın sen diye yok teyze diyor zaten menepoza girdim diye aradan biraz daha geciyor bir kac kisi daha karnının şiştiğini söylüyor annem de babama söylüyor babam kızıyor öyle sacma şeymi olur diye çünkü en küçük ablam 17 yasinda sonra doktora gidiyorlar ben 5 aylık aldırmak istemişler doktorlar almamış onlarda korkmuş ya hasta olursa diye ama öyle olmamış gayet sağlıklı bir şekilde doğmuşum demem o ki sen elinden geldigince sağlıklı beslen icini rahat tut. Bol bol dua et işallah o da benim gibi sağlıklı doğar sana uğur şans getirir. bunu da unutma hangi doktora gidersen git yastan dolayı o riski sana söyleyecektir sakın moralini bozmaKizlar ben ilk gebelik ve kirk yas ustu oldugu icin gittigim uc dr. Sadece psikolojimi bozdu dna testini reddettigim icin sanirim kendimi suclu hissettirmekten baska bisey yapmadi hic doktora gidesimde yok ama bebegin hareketlerini henuz hissedemedigimden kalp atisni duymak icjn gidicem bu moralle bebegi nasil hayata kazandiricam onuda bilemiyorum
taktılar canm da hiç banamısın demedi koca kadın gece nasıl ağlıyorum,öğlenden sonra dahiliye ye mi görünsem acaba[/QUOT hala agriyorsa canm gozukmekte fayda var kendi kadin dogum doktoruna da sor istersen belki rahim buyumesinden kaynaklidir.
Çok sevindim canım Allah hayırlı evlat etsin insallahBende bugün doktora gittim kızlar ikili testim temiz çıktı çok şükür 100 de 90 kız dedi çok sevindimbakalım nasip inşallah 2 hafta sonra kesinleşecek bi oğluş var bi de sağlıklı kızım olsun isterim şükürler olsun 14 haftalığız bu arada
Cok geçmiş olsun canım bence gaz olabilir o agri tas gibi olma kanama yoksa birşey olmaz canım icinj rahat tutudün akşamdan beri acildeyim geçmeyen.şiddetli karın ağrısı ve sancı şikayetinden,bizim buranın acilinde ultrason yok tabi sadece idrar tahili.yapıldı hafif enfeksiyon var dedi onunla alakalı değil bence mideme kadar ağrı ve taş gibi oluyordu karnım,muayene sırasında kasıklarıma okadar bastırdı ki bu seferde ondam korkuyorum ya birşey olduysa gücünü denedi sanki
gunaydin kizlar. hayirlisiyla bugn Turkiyeye ucuyoruz. 3 saate ilk ucagimiz kalkiyor,aksam 10gibi de memleketteyiz. bize de dua edin sag salim inelim. hepinize opucukler
Evet canm al ama bilekten ölçen al hem pratik hem doğru oğlumda almıştım bu gebelikte de kullaniyorumTuzu yemiyorum nerdeyse canım bende bi tane makina alayım düzenli bi ölçeyim diyorum
Tamam canım dediğin gibi yapayım teşekkür ederim benim de aslında 12 7 falan çıkıyordu ebe de 12 7 ye yüksek demişti ama normal herhalde bilmiyorum hiç1 hafta günde 3 kez aynı saatlerde ölçmelisin ama yorgun ayakta durarak değil dinlenmiş hatta mümkünse uzanır pozisyonda .sonucları not al doktoruna giderken götür canım eğer bir anormallik varsa doktor fark eder zaten. Ama herkesin tansiyonu bir olmuyor mesela benimki de hep 12 13 gibidir .bildiğim kadarıyla anı değişimler tehlikeli gerekli bilgilendirmeyi doktorun yapar zaten
Tamam canım buradan yasaktır belki özelden markasını söyler misinEvet canm al ama bilekten ölçen al hem pratik hem doğru oğlumda almıştım bu gebelikte de kullaniyorum
ultrasonda genel olarak gelisimi ve olcumlerini boyunu falan normal buluyorlar ama yaamsimsan dolayi can sikmaktan ve onume testleri koymaktan geri durmuyolar en son gittigimle tartisacaktim nerdeyse kuzenim cikardi beni odasindanHayirli olsun canm bebegin ultrasyona girip ölçümlerini yaptirdin mi? Ölçümler iyiyse gönlünü ferah tut zaten her sey Allahtan. Doktor dedi bugun üçlü dörtlü yaptirmak istiyorsan yaptir dedim bir sey ciksa ne olacak doktor bey aldirmayacagima göre ilahi takdir şimdiden strese girmeye ne gerek var
Çıkıntı yoksa bence %100 kız çünkü bazen kizlarda da Çıkıntı olabiliyormuş ve sonra kayboluyormuş bence ufak birsey alabilirsinKızlar bugün kontrol den geldim Dr %90 kız ama kızlar bazen bizi yanıltabiliyor erkek olsa cikinti olurdu yine degisebilir dedi kıyafet alma isi bı sonra ki kontrol e kaldıoğlumda bu haftada öğrenmistim hemen erkek demişti hayırlısı olsun bakalim
canim ya o kadar iyi geldiki bu hikayen Allaha inancim tabiki cok buyuk doktorlara gore zaten benim hamile kalma sansimda yoktu ama cok sukur rabbim mucizesini yasatti bana insalla saglikla kucagima almaumyida nasip eder doktorlar canimi siktikca hicbirine guvenip bebegimi ve kendimi teslim edemiyorum dolayisiylahenuz bir dr. Edinemedim bi medilife i oneriyolar ama su an psikolojim yeni bi baskiyi kaldiramayacak gibiHic doktorların ne dedigine bakma canım işallah sağlıklı olacak bak sana hikayemi anlatayım: Annem 42 yaşında menapoza girdiğini sanıyor köy yerinde olunca ha diyince doktora gidememis o zamanlar sadece ateslenme hissediyor mide bulantısı hiç bir sey yok tabi sonra teyzesi diyorki sanki karnın çıkıyor hamile olmayasın sen diye yok teyze diyor zaten menepoza girdim diye aradan biraz daha geciyor bir kac kisi daha karnının şiştiğini söylüyor annem de babama söylüyor babam kızıyor öyle sacma şeymi olur diye çünkü en küçük ablam 17 yasinda sonra doktora gidiyorlar ben 5 aylık aldırmak istemişler doktorlar almamış onlarda korkmuş ya hasta olursa diye ama öyle olmamış gayet sağlıklı bir şekilde doğmuşum demem o ki sen elinden geldigince sağlıklı beslen icini rahat tut. Bol bol dua et işallah o da benim gibi sağlıklı doğar sana uğur şans getirir. bunu da unutma hangi doktora gidersen git yastan dolayı o riski sana söyleyecektir sakın moralini bozma
ultrasonda genel olarak gelisimi ve olcumlerini boyunu falan normal buluyorlar ama yaamsimsan dolayi can sikmaktan ve onume testleri koymaktan geri durmuyolar en son gittigimle tartisacaktim nerdeyse kuzenim cikardi beni odasindan
Hic doktorların ne dedigine bakma canım işallah sağlıklı olacak bak sana hikayemi anlatayım: Annem 42 yaşında menapoza girdiğini sanıyor köy yerinde olunca ha diyince doktora gidememis o zamanlar sadece ateslenme hissediyor mide bulantısı hiç bir sey yok tabi sonra teyzesi diyorki sanki karnın çıkıyor hamile olmayasın sen diye yok teyze diyor zaten menepoza girdim diye aradan biraz daha geciyor bir kac kisi daha karnının şiştiğini söylüyor annem de babama söylüyor babam kızıyor öyle sacma şeymi olur diye çünkü en küçük ablam 17 yasinda sonra doktora gidiyorlar ben 5 aylık aldırmak istemişler doktorlar almamış onlarda korkmuş ya hasta olursa diye ama öyle olmamış gayet sağlıklı bir şekilde doğmuşum demem o ki sen elinden geldigince sağlıklı beslen icini rahat tut. Bol bol dua et işallah o da benim gibi sağlıklı doğar sana uğur şans getirir. bunu da unutma hangi doktora gidersen git yastan dolayı o riski sana söyleyecektir sakın moralini bozma
Kızlar bugün kontrol den geldim Dr %90 kız ama kızlar bazen bizi yanıltabiliyor erkek olsa cikinti olurdu yine degisebilir dedi kıyafet alma isi bı sonra ki kontrol e kaldıoğlumda bu haftada öğrenmistim hemen erkek demişti hayırlısı olsun bakalim
sağol canm olabilirCok geçmiş olsun canım bence gaz olabilir o agri tas gibi olma kanama yoksa birşey olmaz canım icinj rahat tutu
Sagol canm bana da oyle geldi hatta resmini bile verdi bacak arasının Allah Dr u ne yapsın ben de bebisin yüzünü gozunu arıyorumerkek bebekler 11. haftadan sonra saklanamıyor maalesef, 16. haftada hala görüntüde bişi yoksa bence kızdır o minnoş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?