2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Demekki canm eşim bile diyor bu ne bacak arası dedim adam şok oldu inceliyor pipi var mı yok mu diye hahaha hadi bakalım seninki belli oldu mu canm?

ahahah, eğlence olmuş size de hakkaten.

bize 12. haftada söylemicem değişiyor sonra şaşırıp kalıyosunuz dedi söylemedi, benim de kızım var 4 yaşında bakalım meraklanıyoruz bi taraftan da sağlıkla gelsin diye bekliyoruz.

Hayirlisi olsun canm Rabbim gönlüne göre versin inşallah.insan kesinlikle ilk sağlığı merak ediyor fakat cinsiyet te çok merak yaratıyor

Bu sene prenses senesi galiba hadi insallah saglikla gelsin insallah bende 21.haftadan snra kiyafeti ufaktan baslayarak alacagim

Hayirlisi olsun canm Rabbim gönlüne göre versin inşallah.insan kesinlikle ilk sağlığı merak ediyor fakat cinsiyet te çok merak yaratıyor

amin çok teşekkür ederim, öyle ya, bazen kızımın küçülenleri veriyorum sonra diyorum bu da kızsa vermesem mi netleşse bi evdekilerden mi idare edicem alıcam mı bilsem bende fena olmucak aslında.

amin çok teşekkür ederim, öyle ya, bazen kızımın küçülenleri veriyorum sonra diyorum bu da kızsa vermesem mi netleşse bi evdekilerden mi idare edicem alıcam mı bilsem bende fena olmucak aslında.
Ben oğlumun hiç bir şeyini vermedim sende verme canm netlessin kesinlikle az para degil ufak ufak bı suru alınıyor

Ben oğlumun hiç bir şeyini vermedim sende verme canm netlessin kesinlikle az para degil ufak ufak bı suru alınıyor

ya öyle tabi ama çıkmayan lekeler vs olunca da saklamak içimden gelmiyor. daha başlamadık tabi şubat anneleri olarak ama bi alışveriş olaylarına girsek çıkamıcaz içinden bu gidişle

ya öyle tabi ama çıkmayan lekeler vs olunca da saklamak içimden gelmiyor. daha başlamadık tabi şubat anneleri olarak ama bi alışveriş olaylarına girsek çıkamıcaz içinden bu gidişle
Lekeli olanları bende attım canm giyilebilir olanlar duruyor.aynen bizim bide alışverişimiz başlasa vay halimize

Bozma canım psikolojini bence bak nr güzel bir mucize olmuş eminim çok sağlıklı bir bebek olacak keşke uzulmeseymisim diyeceksin. Hem üzülürsen o yavrucakta etkilenir güzel düşün güzel olsun biz burdaki arkadaslar hepimiz de dua ederiz sana.Allah gönlüne göre verir işallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

Kizlar 17 haftalik hamileyim beyaz akinti sizdede oluyormu bugun yogun islaklik hissettim beyaz akinti gelmis arada gelir sık gelmez ama birden byle cok gelmesi telaslandiriyor
Telaslanma canım arada artma azalma olabilirmis sadece koku ve renginde aşırı sarılık veya yeşile calma varsa doktora görün o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…