2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Telaslanma canım arada artma azalma olabilirmis sadece koku ve renginde aşırı sarılık veya yeşile calma varsa doktora görün o zaman
Cok sukur canim az oncede belirtigim gjbi kasinti yanma yok ilk gebelik olunca insanin aklina hep kotu seyler geliyor

Aynen canım benimde ilk gebelik bende yaşıyorum özellikle temizlik falan yapinca veya yorulunca doktora sormuştum o da normal demisti yanma renkte vs.değişiklik yoksa
Temizlik yaptiginda kendini yormadan yap yaptiginda ara ara dinlen ne gelirse allahtandir tabi ama dikkat etmek de gerekir ben oyle yapiyorum 14 haftalikmisin

Neden psikolojin bozuldu canım anlamadım. Doktor kontrollerini de ihmal etmemelisin ama. Yaşımızdan dolayı riskli gruptayız fakat sağlıklı bebeğimiz olamaz anlamına gelmez tabi. Biz önlem alıp kontrolleri ve doktor tavsiyelerini dinledikten sonra gerisi Allah’a emanet. Bebeği hayata kazandırmak ne demek ayrıca , sen ona can kan herşeyisin o bebeğin. Lütfen güçlü ol canım. Bebeklerimiz bize emanet lütuf

Canm kendine dikkat edersen yukari cikar plesanta benimde rahim agzini kapattığı halde kanamam olmadi. Senin kanama miktarin nasildi lekelenme seklinde mi adet kani gibi miydi?
Benim kanamalar bıçaklanmışım gibi şakır şakır yerlere akasıya oluyor . Hiç lekelenme yaşamadım. İnşallah kimse yaşamaz. Allah bebeklerimizi bağışlasın

Benim kanamalar bıçaklanmışım gibi şakır şakır yerlere akasıya oluyor . Hiç lekelenme yaşamadım. İnşallah kimse yaşamaz. Allah bebeklerimizi bağışlasın
Amin canm bende cok korkuyorum öyle kanamadan doktorum her an olabilir dedi diken üstündeyim. Insallah plesantalarimiz yukari cikar da zamaninda ve rahat bir dogum yasariz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…