2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar kaç gündür mantar ile uğraşıyordum bugün kendi doktoruma gittim. Dün sağlık ocağı fitil vermişti. Antibiyotik ve diğer tüm ilaçları gösterdim doktora,kadın şok oldu. Alttan muayene etti beni. Mantarın sebebi kullandığım ilaçlarmış, rahim ağzında yara oluşmuş bunlar yüzünden orayı iyice temizledi. Ne verdilerse kullanmışsın dedi. Birde burada sirkeli su ile taharet al diyenler olmuştu yaptım onu da, doktor ona çok kızdı. Sakın sirke felan sürme dedi. Doğuma kadar ilişki yasak ve bu ilaçları çöpe at sadece vitamin ve bol su tüket dedi. Cidden gittiğim tüm doktorlar ayrı ilaç verdi. Birde bu kadar sık ultrason çok zararlı ayda 1 kere gelmelisin dedi. Bağcılar da gittiğim Medicine hastanesi beni mahvetmişti neyse ki sonunda doktorumu buldum. Hepimiz sağlıklı oluruz inşallah

Çok geçmiş olsun canım. Umarım en kısa zamanda geçer mantarın. Ultrason olayı da çok doğru. İçimiz rahat etsin diye sık sık giriyoruz ama bebek için çok zararlı.

Herkese merhaba kızlar uzun zamandır vakit bulup giremiyordum.biraz önceki yorumları okudum bir arkadaş çift rahimli olup kanaması oluyordu bir arkadaşında bebek aşağıdaydı herşey yolunda gözüküyor şükür .çoğu kişininde cinsiyet belli olmuş artık herkesin gönlüne göre versin inşallah.benimde kanamam oluyordu geçti şükür .14 haftalığız artık .

Gecmis olsun canm sen ne sıklıkla girdin ultrasyona bende cok sık giriyorum simdi doktor diyince zararli diye korktum

Herkes demir ilacı kullanıyor mu acaba? Doktorum gyno ferro sanol yazdı eczacı günde 2 kez olarak yazmış. Kansızlığım şuan yok. Sizler günde kaç tane içiyorsunuz?
Ben sadece demir olarak kullanmiyorum femix kullanıyorum suanda içinde hersey var suan yeterli dedi doktor gerekirse takviye yapariz dedi

Canım benim çok geçmiş olsun senin de yüzün gülmedi gitti şu doktorlardan inşallah bundan sonrası güzel olur canım bu arada eşinle aran nasıl

Hayırlı olsun canım bizim de 2.oğlanlar gelecek bu sene erkek senesi mi bilemem ama Şubat ayı erkek ayı yada hamile kaldığımız ay mı bilemedim
Öğrendin mi canım sen oğlan mi geliyor ben de perşembe gidicem başka olaylardan dolayı cinsiyete pek gelemedik biliyorsun artık çok önemli degil sağlıktan öte ama yinede merak ediyorum

Öğrendin mi canım sen oğlan mi geliyor ben de perşembe gidicem başka olaylardan dolayı cinsiyete pek gelemedik biliyorsun artık çok önemli degil sağlıktan öte ama yinede merak ediyorum
Valla canım doktor ikidir erkek diyor tabi pipiyi tam göremedik seninle günlerimiz aynıydı bakalım sana ne diyecek doktor başka bi forumda benimle aynı olan bi kadın daha vardı ona da erkek demiş doktor seni de merak ettim şimdi :))

Daha ogrenemiycekmisim gibi geliyor ama hayırlısı bakalım öğrenirsem haberdar ederim kizimda 16.haftada öğrenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…