- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #14.861
ferittini me bakıp başladı doktor günde 1 alıyorumHerkes demir ilacı kullanıyor mu acaba? Doktorum gyno ferro sanol yazdı eczacı günde 2 kez olarak yazmış. Kansızlığım şuan yok. Sizler günde kaç tane içiyorsunuz?
canm hazırlanma istersen banada 12 + larda kız dedi ama bir sefer daha onaylasın bence doktor yarın 15 haftalık oluyorum söylerse ona göre bişeyşer alacağım çünkü değişenler olabiliyormuş,kabızlık yaşayan çok kişi de var mor erik ye çok çok ta su içArkadaslar merhaba uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa yazmaya niyetlendim. Bende 15 haftalık hamileyim. Daha öncesinde 1 kalp durması oldugundan kürtaj oldum. Şimdilik clexane ve aspirin kullanarak hamileliğimi devAm ettirmeye calısıyorum. Bir sorum olacaktı aranızda benim gibi şiddetli kabızlık yasayan var mı. Ikınmak istemiyorum ama cok zor. Birde hemen herkes cinsiyeti öğrenmiş bana doktor 13.haftada kız dedi ama baska gitmedim. Hep kıza göre hazırlandım değişmezdir demii
artık millet 40'dan sonra doğuruyor şöyle bi ünlülere bakın, demet akalın doğurdu 42'de.
bence bi tık daha rahat ve inançlı bi doktor daha yardımcı olacaktır size sanki. hayırla kucağınıza alın inşallah, gönlünüzü ferah tutun.[/QUOTE
Amin insallah hepimiz hayirla ve saglikla kucagimiza alalim
Canım benim hayırlısı olsun inşallah Rabbim sağ sağlim kavuştursun değişir mi bilemem bazı doktorlar gerçekten ilk gördüklerinde anlıyorlar hemen bazıları da yanılabiliyor en iyisi 16 haftayı beklemek bende o zamanı bekliyorumArkadaslar merhaba uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa yazmaya niyetlendim. Bende 15 haftalık hamileyim. Daha öncesinde 1 kalp durması oldugundan kürtaj oldum. Şimdilik clexane ve aspirin kullanarak hamileliğimi devAm ettirmeye calısıyorum. Bir sorum olacaktı aranızda benim gibi şiddetli kabızlık yasayan var mı. Ikınmak istemiyorum ama cok zor. Birde hemen herkes cinsiyeti öğrenmiş bana doktor 13.haftada kız dedi ama baska gitmedim. Hep kıza göre hazırlandım değişmezdir demii
Gunde 2 cok degil mi ben gunde bir kez aliyorumHerkes demir ilacı kullanıyor mu acaba? Doktorum gyno ferro sanol yazdı eczacı günde 2 kez olarak yazmış. Kansızlığım şuan yok. Sizler günde kaç tane içiyorsunuz?
amin Allah razi olsun hepimizin gonlune gore versin insallahBozma canım psikolojini bence bak nr güzel bir mucize olmuş eminim çok sağlıklı bir bebek olacak keşke uzulmeseymisim diyeceksin. Hem üzülürsen o yavrucakta etkilenir güzel düşün güzel olsun biz burdaki arkadaslar hepimiz de dua ederiz sana.Allah gönlüne göre verir işallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
amin Allah razi olsun hepimizin gonlune gore versin insallahBozma canım psikolojini bence bak nr güzel bir mucize olmuş eminim çok sağlıklı bir bebek olacak keşke uzulmeseymisim diyeceksin. Hem üzülürsen o yavrucakta etkilenir güzel düşün güzel olsun biz burdaki arkadaslar hepimiz de dua ederiz sana.Allah gönlüne göre verir işallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
hepimiz guzel haberlerimizi mujdelerimizi paylasiriz insallah burdaBozma canım psikolojini bence bak nr güzel bir mucize olmuş eminim çok sağlıklı bir bebek olacak keşke uzulmeseymisim diyeceksin. Hem üzülürsen o yavrucakta etkilenir güzel düşün güzel olsun biz burdaki arkadaslar hepimiz de dua ederiz sana.Allah gönlüne göre verir işallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
Canm benimde bir kalp durmasu oldu pihtilasmam cıktı senin hangi genlerde var heterezigot? Bende clexane 4000 kullaniyorum. Kabızlık bende cok yasadim plesantam asagida oldugu icin ikinmamda yasakti cok panik oldum sonra nette bir sey buldum. Gece bir bardak suya kuru incir ve kuru kayisini koyuyorum.sabah kalkar kalkmaz suyu iciyorum.icindekileri yesem de olur ama yemiyorum. Gercekten her gun tuvalete cikiyorum cok rahatladim siddetle tavsiye ederimArkadaslar merhaba uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa yazmaya niyetlendim. Bende 15 haftalık hamileyim. Daha öncesinde 1 kalp durması oldugundan kürtaj oldum. Şimdilik clexane ve aspirin kullanarak hamileliğimi devAm ettirmeye calısıyorum. Bir sorum olacaktı aranızda benim gibi şiddetli kabızlık yasayan var mı. Ikınmak istemiyorum ama cok zor. Birde hemen herkes cinsiyeti öğrenmiş bana doktor 13.haftada kız dedi ama baska gitmedim. Hep kıza göre hazırlandım değişmezdir demii
tabiki risklerin farkindayim bebegim simdiden benim dunyam doktorlarsa bu dunyayi yikmak icin ugrasiyor gibiler ben onlardan sadece bebegin normal rutin kontrollerini yapmalarini ve gelisimi hakkinda bilgi vermelerini ikimizin sagligi ile alakali yapmam gereken ne varsa soylemelerini istedim bana dna testi dediler yaptiramam hemde sonuca gore bebekten vazgecmiycem o yuzden gerek yok deyince ustunkoru bakip onbes dakka icinde muayeneyi tamamliyor ustune birde moralimi bozup yolliyorlar testi yaptirmanakla hataliyim bebegin vebalini aliyormusum gibi tavir sergiliyorlar ayrica ben daha oncede sevhmgili doktorlarin sayesinde var olmaya calisan bir haftalik gebelligi sonlandirilmis biriyim onlara olan guvensizligim anormal sayilmaz sanirimNeden psikolojin bozuldu canım anlamadım. Doktor kontrollerini de ihmal etmemelisin ama. Yaşımızdan dolayı riskli gruptayız fakat sağlıklı bebeğimiz olamaz anlamına gelmez tabi. Biz önlem alıp kontrolleri ve doktor tavsiyelerini dinledikten sonra gerisi Allah’a emanet. Bebeği hayata kazandırmak ne demek ayrıca , sen ona can kan herşeyisin o bebeğin. Lütfen güçlü ol canım. Bebeklerimiz bize emanet lütuf
12 7 normal diye biliyorum benin de gen3l de böyle çıkar ki doktorum her kontrolde ölçüp not alıyor. Kızıma hamile iken 13 falan olmuştu arada doktor o zaman takip et demişti ki gebelikte yanlış hatırlamıyorsam 14ün üstüne çıkmazsa sorun olmaz demişti ki doktorum perinotologTamam canım dediğin gibi yapayım teşekkür ederim benim de aslında 12 7 falan çıkıyordu ebe de 12 7 ye yüksek demişti ama normal herhalde bilmiyorum hiç
onların bize moral vereceği yere bazıları iyice bozuyor o doktoru değiştirme imkanın varsa değiştirebilirsin,2 hafta önce beni de öyle mahvetti artık gidermiyim ona aslaaa,bende gebe olduğumu bilmeden 3,4haftalıkmış yani tomografiye girdim bi kaç doktorla görüştük bi sıkıntı yok olsa düşük olurdu bu bebeğin heryeri oluşmuş demişti doktor,bu gittiğim doktora söylediğimde bebeğin eline koluna bakıp sağlıklı denmez benimde gözüm var görüp görmediğini ne bileceksin 9 ay boyunca bebeğim özürlü doğacak diye bekle dedi böyle bir zihniyete gidersem zaten birşey olmayacaksa da bu psikolojiyle olur sana tek diyeceğim sakın kendini de bebeğini de üzme bende tarama teslerini yaptırmıyorum sadece 20 haftalık ken ayrıntılı ultrasonla baktırıyorum üzme kendini etrafımızda okadar çok kişi var ki 40 yaş üstü doğum yapan hatta yakın komşumuz 45 yaşında doğum yaptı zehir gibi çok güzel kızı var oda hep der ki 40 dan sonra çocuklar güzel doğuyortabiki risklerin farkindayim bebegim simdiden benim dunyam doktorlarsa bu dunyayi yikmak icin ugrasiyor gibiler ben onlardan sadece bebegin normal rutin kontrollerini yapmalarini ve gelisimi hakkinda bilgi vermelerini ikimizin sagligi ile alakali yapmam gereken ne varsa soylemelerini istedim bana dna testi dediler yaptiramam hemde sonuca gore bebekten vazgecmiycem o yuzden gerek yok deyince ustunkoru bakip onbes dakka icinde muayeneyi tamamliyor ustune birde moralimi bozup yolliyorlar testi yaptirmanakla hataliyim bebegin vebalini aliyormusum gibi tavir sergiliyorlar ayrica ben daha oncede sevhmgili doktorlarin sayesinde var olmaya calisan bir haftalik gebelligi sonlandirilmis biriyim onlara olan guvensizligim anormal sayilmaz sanirim
Cnm cinsiyet değişebilir sen biraz daha bekle bence hazırlık için .kabizlik çok zor bende çok çektim ama geceleri 2 kuru kayısı ve inciri 1 bardak suya ıslattım sabah aç karnına hem suyunu içtim hem kendini yedim inanılmaz iyi geldi tabi bunun yanında patates,muz,pirinç vb şeyler kesinlikle yeme bol su içArkadaslar merhaba uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa yazmaya niyetlendim. Bende 15 haftalık hamileyim. Daha öncesinde 1 kalp durması oldugundan kürtaj oldum. Şimdilik clexane ve aspirin kullanarak hamileliğimi devAm ettirmeye calısıyorum. Bir sorum olacaktı aranızda benim gibi şiddetli kabızlık yasayan var mı. Ikınmak istemiyorum ama cok zor. Birde hemen herkes cinsiyeti öğrenmiş bana doktor 13.haftada kız dedi ama baska gitmedim. Hep kıza göre hazırlandım değişmezdir demii
Allah razi olsun canim hepimizin insallah 3. Bebeğim geliyor insallahAllah gönlüne göre versin canm ilk bebek mı
Maşallah canm çok sevindim senin adınaAllah razi olsun canim hepimizin insallah 3. Bebeğim geliyor insallah
C Cekirdek32 canim nasıl oldun kanaman cok mu
Cok sagol canm tavsiyen için. Benim genlere bakılmadı 3 düşüge kadar bakılmıyormuş. Sadece kayıp yasamamak için doktorum direk baslattı. Yani pıhtılasma problemim aslında olmayabilir ama yinede doktorum doguma kadar kullanacaksın dedi bende devam ediyorum riske atamam. Çünkü 3 düşükten sonra rahim kendini tekrarlayan sebepsiz düşüklere alıştırıyormuş. Bir tane cocugum olsun Allah yokluğuyla sınamasın diye riske atamadımCanm benimde bir kalp durmasu oldu pihtilasmam cıktı senin hangi genlerde var heterezigot? Bende clexane 4000 kullaniyorum. Kabızlık bende cok yasadim plesantam asagida oldugu icin ikinmamda yasakti cok panik oldum sonra nette bir sey buldum. Gece bir bardak suya kuru incir ve kuru kayisini koyuyorum.sabah kalkar kalkmaz suyu iciyorum.icindekileri yesem de olur ama yemiyorum. Gercekten her gun tuvalete cikiyorum cok rahatladim siddetle tavsiye ederim
Evet canım bana da çok geldi o yüzden burda sorayım dedim doktorun reçetesi 1x1 diye okuyorum eczacı kutunun üstüne günde 2 kez yazınca kafam karıştı doktoruma da yazdım cevap bekliyorum. İlk hamileliğimde 1 tane içtim diye hatırlıyorumGunde 2 cok degil mi ben gunde bir kez aliyorum
Tamam canım buradan yasaktır belki özelden markasını söyler misin
Canm benim ki de 01.01 89 olarak girmisler yanlış mi diye baktim baska bi sayfada dogru yaziyo kendileri girmis olabilirlerArkadaslar bu arada bugün ikili test sonucumu aldım. Risk yok görünüyor ama benim yaşım yanlış yazılmış. 1994 olacagına 1984 diye girilmiş. İkili test yaşa göre hesaplanıyor diye biliyorum. Doktora ulaşamadım şimdi bu sonuç yanlış degil mi. Cok moralim bozuldu. 15 haftalıgım ikili test zamanıda gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?