2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bende de aynı durum olmuş. 88 yazacaklarına 83 yazmışlar. Tatilde yaptırmıştım ben de doktora soramadım henüz. İnşallah bi sorun oluşturmuyordur. Yani testte yaşımızı büyük hesaplamalarına rağmen sorun çıkmadıysa sorun yoktur diye düşünmek istiyorum ama inşallah öyledir.

1 yil oldu biz birakali canim hâlâ gelip sever öper ben emdim büyüdüm artik kardesim emip büyüyecek diyor

Tamam canım teşekkür ederim sorayım olmazsa doktora falan ona göre bişey alayım artık

Gecmis olsun canm sen ne sıklıkla girdin ultrasyona bende cok sık giriyorum simdi doktor diyince zararli diye korktum

Bazen acile gidiyorum 10 kere alttan muayene oldum zaten. Ağrılarım oluyordu diye ama tek sebebi susuz kalmammış. Mesela bu hafta doktora gidiyorum ya bir şey oluyor 8 gün sonra tekrar gidiyorum. Ya da 2 hafta da bir kere.

Canım benim çok geçmiş olsun senin de yüzün gülmedi gitti şu doktorlardan inşallah bundan sonrası güzel olur canım bu arada eşinle aran nasıl

Ahh! Sorma, şuan gittiğim doktordan memnunum çok vesveseli olduğumu söyledi doktor yaşın küçük ondan diyor ama bilemedim. Çatala çıkmaktan bile tedirgin oluyorum doğum fikri çok korkunç geliyor neyse ki daha 4 buçuk ayım var. Eşimle aram çok iyi çok şükür. Burada yanlarında çok mutluyum, kv ile yaşamak zor ama olumlu ve artı taraflarını görmeye başladım artık. Herkes yuvasında çok mutlu olur inşallah

maşallah allah bağışlasın doktoru değiştirecem nasipse bi medilife ta fahriye hanımı öneren hatta kendisine giden arkadaşım var birde ataköy hastanesin öneren var ama nette bakınca ataköy hastanesi hakkında olumsuz yorumlar olumlulardan daha çok araştırıyorum işte inşallah herşey yolunda gider doğru düzgün bir doktor bulurum

Kizlar 17 haftalikta bebek hareketleri yer degistirme hissetme hergunmu hissedilir bugun okadar sirt ustu uzandim fazla hissetmedim normalmi

Tamam canım teşekkür ederim sorayım olmazsa doktora falan ona göre bişey alayım artık

Canım bende sana omron marka dirsekten ölçen tansiyon aletini önericem. Bende de o var hiç yanılmıyor. Medikal ürünlerde kendini ispatlamış bir markadır. Bide ateş ölçerini alıcam aynı markanın şimdiden bebişe hazırlık:)
Markası ne olursa olsun bilekten ölçen alma ama dirsekten her zaman en doğru ölçümü yapar.

Kızlar iyi akşamlarr.. bebek hareketlerini hisseden varmı aranızda ben bi kaç gündür baya hissetmeye başladım. :)) artık gaz olmadığından eminim
Ayni haftayiz senle bende hisettim bir kac gun ust uste bugun hissetmedim fazla endiselendim bende nasil hissettin hareketlerini

Tamam canım teşekkür ederim :))

Aynıyız bende ilk defa iki üç gün bayağa pıt pıt dokunuyordu bugün hiç hissetmedim aynı endişe bende de oldu ne güzel hissetmeye başlamıştım
Benimki byle dalgalanma yer degistirme gibi oluyordu snra bir tarafta yumruk gibi siskinlik oluyor bugun fazla hissetmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…