- 15 Nisan 2017
- 961
- 499
- 53
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #14.901
Acaba hergunmu hissedecgiz yoksa aradami bende sabahlari kahvaltidan snra hisediyorumGöbeğimin alt kısmında damar atar gibi değişik bi his :)) ama çok güzelözellikle akşamları sırt üstü yattığımda çok hissediyorum
Yer değiştirmeyi hiç hissetmedim ama sanki bi yeri dokunuyordu yumuşakça böyle çok tuhaf olmuştu içimBenimki byle dalgalanma yer degistirme gibi oluyordu snra bir tarafta yumruk gibi siskinlik oluyor bugun fazla hissetmedim
bende baZen hergun hissediyorum bazı gunlerde hissetmediğim Oluyo. Benım ılk hamileliğim.genelde ilk hamileliklerde 20. Haftadan sonra hissedilir diyolardı ama şaşırdım bende. Seninde ilk mi?Acaba hergunmu hissedecgiz yoksa aradami bende sabahlari kahvaltidan snra hisediyorum
Amin canim inşallah aranizi iyi olmasina da gercekten cok sevindim insallah hep iyi olursunuzAhh! Sorma, şuan gittiğim doktordan memnunum çok vesveseli olduğumu söyledi doktor yaşın küçük ondan diyor ama bilemedim. Çatala çıkmaktan bile tedirgin oluyorum doğum fikri çok korkunç geliyor neyse ki daha 4 buçuk ayım var. Eşimle aram çok iyi çok şükür. Burada yanlarında çok mutluyum, kv ile yaşamak zor ama olumlu ve artı taraflarını görmeye başladım artık. Herkes yuvasında çok mutlu olur inşallah
Bende hissediyorum hele bu aksam baya kipirdandiKızlar iyi akşamlarr.. bebek hareketlerini hisseden varmı aranızda ben bi kaç gündür baya hissetmeye başladım. :)) artık gaz olmadığından eminim
Aslinda 20.hafataya kadar takilmamak lazim aslindaYer değiştirmeyi hiç hissetmedim ama sanki bi yeri dokunuyordu yumuşakça böyle çok tuhaf olmuştu içim
Şimdi de sırt üstü yattım bekliyorum belki hissederim tekrar sanki çok hafif var gibi ama net değil ya
Evet canim benimde ilk bende bugun fazla hissetmedim ilk olunca insan kendini fazla telaslandiriyor ama elde degil saglikli bir sekilde kucagimiza almak nasip olur insallahbende baZen hergun hissediyorum bazı gunlerde hissetmediğim Oluyo. Benım ılk hamileliğim.genelde ilk hamileliklerde 20. Haftadan sonra hissedilir diyolardı ama şaşırdım bende. Seninde ilk mi?
Doktora sordum günde 1 kez kahvaltıdan 2 saat sonra alabilirsiniz diye cevap yazdı. Eczacının hatası olmuş kutunun üzerine sabah akşam 1 yazmışBende günde bir defa alıyrm aynı ilacı
Gelde içimdeki sese anlatAslinda 20.hafataya kadar takilmamak lazim aslinda
Aynen aynen canim insallah bu haftalari atlatiriz insallah az onve baska doktora srdum 17.haftada hissedilmeyebilir yazdi bebek hareketi icinGelde içimdeki sese anlat
Bi kere aldık onun tadını insan hep hissetmek istiyor
Min amin hayirli olsun saglikla kucagimiza alalim insallah bebegin hareketlerini hissediyormusunSelam kızlar bugün 1 ay sonra ilk kez kontrole gittim şükür herşey yolunda 12.haftada doktor kiz demişti bugün sordum kiz dedi hala inanamıyorum gerçekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin gönlündekini hayırlı sağlıklı bir şekilde
Çok nadir canım bu çok farklı oldu benim oğlumda hiç böyle değildi oda belli aralıklarla mesela 2gundur bomboş hiç birşey hissetmiyorumA
Min amin hayirli olsun saglikla kucagimiza alalim insallah bebegin hareketlerini hissediyormusun
Anladim canim ohbe demekki normalmis hissetmemek bende bugun niye fazla hissetmedim diye tedirgin oluyordum bos yere odaÇok nadir canım bu çok farklı oldu benim oğlumda hiç böyle değildi oda belli aralıklarla mesela 2gundur bomboş hiç birşey hissetmiyorum
Bende çok tedirgindim canım 1ay nasıl dayandım ona bile şaşkınım ama maşallah herşey çok güzel oğlum çok aktifti karnimda hep not ederdim ama bunda tık yok resmen en son 2gun önce sol kasigimda birşeyler hissettim hatta şimdi uzandım bakıyorum ama hiç hareket yok normal yani bence canimAnladim canim ohbe demekki normalmis hissetmemek bende bugun niye fazla hissetmedim diye tedirgin oluyordum bos yere oda
Insallah insallah canim rabbim hem bebegimize hem bize saglik versin insallah az once aci haber gordim bir kadin 15 yil boyunca ugrasiyor cocuk olmasi icin tup bebek denemler ve lneler neler 9.ayin sonunda doguma aliyorlar 7 saat boyunca bebek gelmeyince sezeryana aliyorlar bebegi kadinin kucagina veriyorlar kadin ohbe sukurler olsun deyip snra vefat etmis aci haberi esinede sylemisler esi bayilmis rabbim sabir versin isteyen herkese saglikli gebelik ve evlatlarimizi bize bagislasin insallahBende çok tedirgindim canım 1ay nasıl dayandım ona bile şaşkınım ama maşallah herşey çok güzel oğlum çok aktifti karnimda hep not ederdim ama bunda tık yok resmen en son 2gun önce sol kasigimda birşeyler hissettim hatta şimdi uzandım bakıyorum ama hiç hareket yok normal yani bence canim
2 haftada bir kere normal riskli gebelikler için. Ama ondan daha cok zararli olabilir ama acil durumlarda mecbur gidecegiz canm yapacak bir sey yok. Gecmis olsun tekrardan.Bazen acile gidiyorum 10 kere alttan muayene oldum zaten. Ağrılarım oluyordu diye ama tek sebebi susuz kalmammış. Mesela bu hafta doktora gidiyorum ya bir şey oluyor 8 gün sonra tekrar gidiyorum. Ya da 2 hafta da bir kere.
Iyi yapiyorsun canm kullanmakta insallah sag salim kucagina alirsin bebegini saglikli gebelikler diliyorumCok sagol canm tavsiyen için. Benim genlere bakılmadı 3 düşüge kadar bakılmıyormuş. Sadece kayıp yasamamak için doktorum direk baslattı. Yani pıhtılasma problemim aslında olmayabilir ama yinede doktorum doguma kadar kullanacaksın dedi bende devam ediyorum riske atamam. Çünkü 3 düşükten sonra rahim kendini tekrarlayan sebepsiz düşüklere alıştırıyormuş. Bir tane cocugum olsun Allah yokluğuyla sınamasın diye riske atamadım
Gerçekte dogum vefat eden kadinlara cok uzuluyorum eskiden daha cokmus. Niye vefat etmis sebebi neymis acaba? Mekani cennet olsun insallah anne olmak cok zor.Insallah insallah canim rabbim hem bebegimize hem bize saglik versin insallah az once aci haber gordim bir kadin 15 yil boyunca ugrasiyor cocuk olmasi icin tup bebek denemler ve lneler neler 9.ayin sonunda doguma aliyorlar 7 saat boyunca bebek gelmeyince sezeryana aliyorlar bebegi kadinin kucagina veriyorlar kadin ohbe sukurler olsun deyip snra vefat etmis aci haberi esinede sylemisler esi bayilmis rabbim sabir versin isteyen herkese saglikli gebelik ve evlatlarimizi bize bagislasin insallah
Ayy kuzum ya çok sevindim inan inşallah hep iyi olursunuzAhh! Sorma, şuan gittiğim doktordan memnunum çok vesveseli olduğumu söyledi doktor yaşın küçük ondan diyor ama bilemedim. Çatala çıkmaktan bile tedirgin oluyorum doğum fikri çok korkunç geliyor neyse ki daha 4 buçuk ayım var. Eşimle aram çok iyi çok şükür. Burada yanlarında çok mutluyum, kv ile yaşamak zor ama olumlu ve artı taraflarını görmeye başladım artık. Herkes yuvasında çok mutlu olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?