2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım hele ben. İstediğimiz bi bebekti ama duydugum vicdan azabını anlatamam. Az daha emecekti diye düşündüm hep . Özür diledim bol bol ama ne fayda:) Neyse bu minik doğsun sakinleştirir bizi meme konusunda inşallah.

senin adına çok sevindim Rabbim yuvanda daima mutluluk nasip etsin canım

var bir şeyler canım kesin:) sana da hayırlı olsun sağlıkla alırız kucağımıza inşallah. rahatsızlıkların bitti mi canım ?
Sağol canım amin inşallah Çok şükür bulantılarım gitti diyebilirim artık bişeyler yemeye başladım verdiğim kiloları her an geri alabilirim kanama alanım hala var canım ara ara lekelenmelerim geliyor inşallah ondan da yavaş yavaş kurtulurum senin nasıl gidiyor canım

benim de iyi canım 2 saatte bir acıkmalarım dışında alırsın alırsın hiç korkma

Gerçekte dogum vefat eden kadinlara cok uzuluyorum eskiden daha cokmus. Niye vefat etmis sebebi neymis acaba? Mekani cennet olsun insallah anne olmak cok zor.
Canm kanının rahminde bı şeyler varmış yani hamile kalması bile zormuş hamilelik sürecinin ne kadar zor olduguni anlatmış Dr u bende okudum çok uzuldum hele Dr un saatlerce ağlaması 15yil aynı Dr da muayene olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…