2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bende dinledim mecburi sezeryan ve normal dogum ayni fiyat olacakmis hic ozel hastaneler parasiz dogum yapar mi.bgun sordum 6 bin dediler
deseydin bebeği mi bana mı satacaksınız burda da 2,350 imiş içinde nevar diyorum yatak ücretsiz diyo adam eşimde diyo ki doğurunca yatak ayrı fiyatmı oluyormuş ki

biz doğurduktan sonra olur kesin

Bende dinledim mecburi sezeryan ve normal dogum ayni fiyat olacakmis hic ozel hastaneler parasiz dogum yapar mi.bgun sordum 6 bin dediler

yada o karar onaylanana kadar içimizde tutalım bebişleri ,şaka bir yana gerçekten özel hastaneler uçuyor artık bi ayar gelmesi lazım

Hadi bakalım, bizim Doğum dönemine kadar netleşse bari.
Valla Canlar haberin yalancısıyım bende bize denk gelmez ama uçuk fiyatlara bi ayar gelmesi lazım bizim burası uygun ama her yer aynı olmuyor maalesef araba parası istiyorlar mübarek

Valla Canlar haberin yalancısıyım bende bize denk gelmez ama uçuk fiyatlara bi ayar gelmesi lazım bizim burası uygun ama her yer aynı olmuyor maalesef araba parası istiyorlar mübarek
Bende haberi gördüm eşim dedi gel gel bak özelde de ücretsiz olacak diye işallah bize de vurur diye isallah nasip diyelim kizlar

Kızlarrr maşallah nedir bu erkek bebek baskınlığı böyle bende yarın kontrole gidicem bir erkekde bende gelse negüzel olırduuuu . Akşamki haberleri bende izledim özel hastaneler para almak için illaki bişey bulur çok eminim. Rabbim sağlık versin yavrulara ve güzel annelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…