2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar ben dün doktora gittim ya en son 3 hafta önce gitmiştim o zaman 12 haftalıktı 3hafta içinde 15 olması gerekirken 14 çıktı neden böyle çıktı biraz ona canım sıkıldı
Sıkılma canım bazı bebekler geriden bazıları ilerden gidiyor sonlara dogru normale dönüyormuş içini ferah tut

Canım salgın varmış ondan bende ondan dolayı evden çıkmıyorum çok geçmiş olsun doktora git en azından daha hafif atlatırsın belki

Hadi işallah doneriz dediğin gibi bir ayda eski halimize

Evet canım doğru diyorsun almak lazım bebek esyalarinin fiyatindan haberim yok ama herşeye zam gelmis resmen Allah sonumuzu hayretsin dün markete gittim her zaman 4 liraya aldığım günlük ped 5.95 olmuş, surekli aldığım günlük süt 3.90 dan 5 olmus şaka gibi gerçekten

Canım salgın varmış ondan bende ondan dolayı evden çıkmıyorum çok geçmiş olsun doktora git en azından daha hafif atlatırsın belki
Sağol canım ben biraz iyiyim sadece boğazlarım çok acıyo ama eşim baya kötü bi lokma bile koymadı ağzına doktora gitmeyi de hiç sevmez

kışlıklar çıksın öyle alayım diye tutuyorum kendimi e-bebeğe bakmıyorum yoksa konuyu abartıp indirimdeki bezlere kadar bakarken buluyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…