2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım benim hiç azalmadı aksine daha da hassaslaştı hele ki göğüs uçlarıma hiç dokunamıyorum bile çok acıyor kızarmış hatta

Kızarıklık ve beyaz beyaz bi şeyler bende de var ama mesela geçen hafta hiç dokunamıyordum uçlarına bu hafta azaldı baya acısı ama kızarık ve beyazlıklar var. İnşallah ters giden bir şeyler yoktur

Aynen tecrubeliler daha iyi bilir benim ilk olduğu için cok tereddütler var icimde eski halime dönebilecek miyim diye
Canım ben ilk doğumdan sonra herhangi bisey yaptırnadim bir ay geçmeden eski kiloma döndüm emzirmeden sonra göğüsler eskiye dondu az bi gobekcik kalmıştı tek sikayet oydu oda çok belli değildi ama benim hic göbeğim olmamıştı o yüzden fazla gibime geliyordu emzirmeyi bbirakinca biraz kilo aldim ce onun uzerine hamileyim bundan sonra ne yaparım ona da doğumdan sonra bakicaz

Günaydın kızlar.
Ben de araştırdım, bakanlık çalışma başlatmış, inşallah doğumlara yetişir bu ücretsiz doğum olayı. Çok güzel olur.
Sizce bebek odası yapmaya başlamak için erken mi ya? Ben bu kurlar yüzünden fiyatların artacağını düşünüyorum ve bir an evvel bebek arabası, yatak, dolap filan almak istiyorum. Erken mi sizce?

Haklısın valla canım doktor bi tane bunu verdi dün sadece cinsiyete de büyük ihtimal erkek dedi :)

Bidaha gideyim doktora canım o zamanda geri çıkarsa bi doktorum la konuşayım

Aynen canlar ama göğüs hassasiyetide azalıyor yani dimi normal ? Benim ilk ya çok tecrübesizim jeya
Ona takılma bence benim ilk gebeligimde hic bilmezdim gogus hassasiyeti bunda da bir gun cok sütlü gibi geliyor bir gun cok sönük hatta9.Haftadamiydim ne acile gitmistim gogushassasiyetim gecti diye

biraz erken sanki canım ben ekim ayında alışverişe başlamayı düşünüyorum

biraz erken sanki canım ben ekim ayında alışverişe başlamayı düşünüyorum
Aslında eylülde odasını oyayıp, ekim gibi almayı düşünüyorum bende. Gerçi şimdi e-bebekte pamuklu çıtçıtlı badi ve mendillerde indirim vardı, alıverdim 100 liraya bir sürü şey aldım yani. Çok tatlı geliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…