2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
ayyy aminn inşallahben hala küçücük sanıyordum doktor ultrasonla bakarken ortadan başlayıp sağ tarafıma kadar baktı oraya kadar.uzamış 12 cm di yanlış hatırlamıyorsam.pıtırcığım

b
Ben su killardan kurtulcam once lazer sonra da ombre yaptircam. Göğüs estetigi de guzel olurdu aslinda
ben ombre yaptırdım 2 gün önce net ten banu ciftcioglunu dinledim diplere gelmediği sürece sıkıntı yok dedi ombre zaten uçlarına yapılıyor zaten organik boya kullandirdim

Kızlar ben dün doktora gittim ya en son 3 hafta önce gitmiştim o zaman 12 haftalıktı 3hafta içinde 15 olması gerekirken 14 çıktı neden böyle çıktı biraz ona canım sıkıldı
canım bişi olduğunu sanmıyorum ama diğer arkadaşa söyledim daha önce böyle bisi yasamis biri olarak ;sen önlemini al için rahat edicekse bebeğe giden kan akışına baktir,ama buna da kadın doğumlular değil de peritonologlar bakiyo sanırım,dediğim gibi için rahat edicekse yoksa sorun yoktur sanmoyorum

ayyy aminn inşallahben hala küçücük sanıyordum doktor ultrasonla bakarken ortadan başlayıp sağ tarafıma kadar baktı oraya kadar.uzamış 12 cm di yanlış hatırlamıyorsam.pıtırcığım

masallah cnm :) sen tekrar gittin mi doktora,bikac gun giremedim cinsiyeti kesin ogrenenler olduysa da kacirmis bulunyorm

b
ben de grip filan olmamak için okadar kolluyorum ki kendimi anlatamam;dün yürüyüşü bile reddettim eşimle ,esiyordu üsstüm inceydihasta olsam zor atlatirim ilacsiz çünkü ben,bida haftayada işe basliom dinlenememde

Slm kizlar napıyosunuz giremedim bugün bi sıkıntı yok insallah bu arada gobüşler ne alemde benim baya baya belli erken mı daha bilemedim
dün okadar belliydi ki elbise giydiydim sevinmiştim,hamile gibi hissettim kendimi,sonra wc ye gittim aksam (3 gündür cikmamistim) bu sabah püf azıcık bi göbek kalmış yine meğer şişkinlikmiş bebek degilmiş cogu

Tam da benim hayalimdeki hamilelik küçücük karın ama digerlerinde de cabucak cikmiştı karnım hep zayif hamilelere ozendim neyse dogum sonrasi toparlariz insallah

masallah cnm :) sen tekrar gittin mi doktora,bikac gun giremedim cinsiyeti kesin ogrenenler olduysa da kacirmis bulunyorm
gittim canm şükür her şey yolundaymış ama.cinsiyeti kesin olarak öğrenemedik bacaklarını açmadığı için kıza benzetiyorum dedi,bi kaç arkadaşlar daha gitti onlarında erkek cinsiyetleri

b

ben ombre yaptırdım 2 gün önce net ten banu ciftcioglunu dinledim diplere gelmediği sürece sıkıntı yok dedi ombre zaten uçlarına yapılıyor zaten organik boya kullandirdim
Evet bence de ombre se sıkıntı yok sac derisine deģmiyor bile hatta eskisi gibi genzi yakan kokusu da yok bence de yapılabilir ama ben gebelik dusundugum icin hamilelikden 2 ay once falan yaptirmistim

KIZlar günaydınlar , hayırlı cumalar? Ben 14+2 oldum çok şükür bugünümüze. Bulantı ve göğüs hassasiyetleri sizlerde ne durumda ? Pazartesi perinatalog ramdevum var heyecanla onu bekliyorum zaman geçmiyor sanki:)

Gunaydın canim sikıntilar azaldi bende cogumuzda da oyle sanirim kurtulduk sıkıntılı zamanlardan

geçmiş olsun elma suyu kaynatıp iç boğaza iyi gelir canm
Sağol canım deneyeyim bi

Ya ben çabuk atlatıyorum Allah’tan hiç öyle yatak döşek yatmam ağır geçmez bnmki beni tek rahatsız eden Boğaz acısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…