2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Haklısın valla canım bişey diyemiyorum

Ah canım geçmiş olsun, ananeye bıraksaydın ya da gönderseydin babasıyla? Bizde öyleyiz gerçi şu an hafta sonu yıldırıyor beni kızım tüm enerjiyi hafta sonuna saklıyor sanki.
Sağol canım bizimki kimseyle durmuyor maalesef evde çok kötü oldum midemde ne varsa gitti bi daha dayanamadım eşimi aradım işteydi hastaneye geldik şimdi serum alıyorum

Amin canim cok üzucü cidden

Kızlar size bisey diycem biz dün esimle bal ürünleri satan bi yere gittik bal ari sütü polen satılıyordu oglum allerjige bahlı bronsit grip olur hep okullar açilmadan ari sütü alalim dedik netden baya arastirdim cok olumlu donusler var hatta satici adam benim de kullanmami istedi hem bagisikligi guclendirir hem dogum sonrasi bebeğin bagısikliğı icin netde pek bilgi yok ama satici adam boş biri degildi arıcılar dernegi baskani imiş bilemedim kullansam mi

Bende netten almistim canm guvenilir bir site isim vermeyeyim ama kullanmadim korktum alerjisi olan olabiliyormus falan diye. Bende de alerjik astim var okullar acilinca ozellikle sonbaharda basliyor ama keçiboynuzunu kaynatip suyunu içmiştim o cok iyi gelmisti bana sana da önerebilirim.

O nu da duydum aslinda benim.allerjim yok şükür bi sıkıntım yokama senin allerjik astim icin kullanilabiliniyor diye biliyorhm yinede aldigin yere bi sorsan bakalim ne diycek aynen sen okul acilinca kalabalik ortama gireceksin Allah esirgesin hepimizi

Amin canm Allah hepimizi korusun hastaliklardan insallah.

Arkadaşım icebiliyirsan maden suyu tuket sade Dr önerisi şükür kramp olmuyor bu gebeligimde

Yok anam bacım nerdee bende o şans

İçindeki kız isteğini anlayabiliyorum canım eğer Buda erkek olup 3.cü çocuk düşünürsen ozaman istek ve düşünce dahada çok artıyor ve sonucunda aynı cins olduğunu öğrenince üzülüyor insan, amaa üzülmemiz o bebeği istemediğimiz falan asla değil sadece keşke benimde diğerinden bitane olsaydı diye. Bende şuan 3.cü kızımı bekliyorum cuma öğrendim tahmin ediyordum kesin kız diye ama belki küçükde olsa bir ihtimal olur diye düşünüyordum erkek için, nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz, bende bunda yumurtlama takibi yapmıştım güya ama sonuç kızım olacak, sadece hayırlısını istemek ve çok düşünüp üstünde durmamak gerekli. İnşallah Rabbim sana hayırlı bir kız evlat nasip eder. Ha yazımı okuyanlar çocuk ayrımı yapıyo VS Sakın böyle düşünüp ters cevaplar yazmasın bu sadece "olmayanı" istemek aksi asla olamaz zaten. Rabbim evlatlarımızı kötülerden korusun ailesine vatanına layık hayırlı imanlı gençler olsunlar inşallah en büyük duamdır

Evladın ayrımı olmaz tabi ki de, hepimiz aynı fikirdeyiz sadece tatmadığımız bi cinsiyet olsun diye gönlümüzden geçiyor ama rabbim ne verirse o, yeter ki sağlıklı olsunlar.

Kizlar merhaba..ben sacimi boyatmak istiyorum cok fazla beyqzim var ve en son 3 ay once boyatmistim.ama ck fazla beyqzim oldugu icin cok rahatsiz oluyorum.hic boyqtan var mi aranizda.ya da cevrenizden boyatan.hangi markalar kullanilmis.ya da sadece beyazlarima mi attirsam karar veremedim.bir kuafore sordum o hamillere yapmiyorum dr un izin verirse yaparim dedi.amonyaksiz boya kullaniyormus.ben de tecrube 3dilmis bir kuafor de istiyirum.bilmiyorum korkuyorum da.dr um lazere de izin vermedi boyayi kabul edecegini sanmiyorum.sizin bir fikriniz var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…