- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #15.401
Cok haklisin cnm bende ikinci oglumu bekliyorum hemcins olmalarina seviniyorum ama 3.ye hamile kalsam cesaret edip kizim olsun isterdim ama erkek olsaydı da kismet derdim kaderde ne varsa onu yasiyoruz aslinda alnimiza yazilmis çocuklarımız. Allah saglik nasip etsin hepsine bize acilarini gostermesin. 3 kiz annesi olmakta cok buyuk sans sirtin yere gelmez sana cok düşkün olurlar ozellikle buyuduklarinde. Bende bekarken 3 kizim olsun ev isini bolustururum diye geyik yapardim bu gidisle 3 oglum olacak tüm isleri bana bölüşturceklerİçindeki kız isteğini anlayabiliyorum canım eğer Buda erkek olup 3.cü çocuk düşünürsen ozaman istek ve düşünce dahada çok artıyor ve sonucunda aynı cins olduğunu öğrenince üzülüyor insan, amaa üzülmemiz o bebeği istemediğimiz falan asla değil sadece keşke benimde diğerinden bitane olsaydı diye. Bende şuan 3.cü kızımı bekliyorum cuma öğrendim tahmin ediyordum kesin kız diye ama belki küçükde olsa bir ihtimal olur diye düşünüyordum erkek için, nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz, bende bunda yumurtlama takibi yapmıştım güya ama sonuç kızım olacak, sadece hayırlısını istemek ve çok düşünüp üstünde durmamak gerekli. İnşallah Rabbim sana hayırlı bir kız evlat nasip eder. Ha yazımı okuyanlar çocuk ayrımı yapıyo VS Sakın böyle düşünüp ters cevaplar yazmasın bu sadece "olmayanı" istemek aksi asla olamaz zaten. Rabbim evlatlarımızı kötülerden korusun ailesine vatanına layık hayırlı imanlı gençler olsunlar inşallah en büyük duamdır
Gecmis olsun canm o ilaclar zararsiz hamileler kullanabiliyor sorun olmaz. Bende halsizim bugun midem agriyor sanirim havalardan sonbahar carptti.Arkadaşlar sizler bilirsiniz. Aşırı bulatım kusmam baş agrım ve halsizliğim oldu. Acile geldik parol olan serum ve izotonik serum bağladılar. İnşallah bi sorun olmaz. Bugün kadar kötü bi gün yaşamadım
Olabilir ama ben bulantı için ilaç Lıyordım bırakınca bu hale geldim bi gecse bulantıGecmis olsun canm o ilaclar zararsiz hamileler kullanabiliyor sorun olmaz. Bende halsizim bugun midem agriyor sanirim havalardan sonbahar carptti.
Doktorum 14,haftadan sonra izin verdi bayramdan önce boyadım bende gratisten biomagic boya aldımevde boyadım kendim kokusu yok organik bir boya doktorum organik ise sorun olmaz dedi galiba doğuma kadar da boyamam artık sende çok kafana takma kuaförde baskasının kokusu yine gelecek o yüzden ev daha iyiKizlar merhaba..ben sacimi boyatmak istiyorum cok fazla beyqzim var ve en son 3 ay once boyatmistim.ama ck fazla beyqzim oldugu icin cok rahatsiz oluyorum.hic boyqtan var mi aranizda.ya da cevrenizden boyatan.hangi markalar kullanilmis.ya da sadece beyazlarima mi attirsam karar veremedim.bir kuafore sordum o hamillere yapmiyorum dr un izin verirse yaparim dedi.amonyaksiz boya kullaniyormus.ben de tecrube 3dilmis bir kuafor de istiyirum.bilmiyorum korkuyorum da.dr um lazere de izin vermedi boyayi kabul edecegini sanmiyorum.sizin bir fikriniz var mi
Dr un izin verdigine gore olabiliyor demek ki.canim ayni tonunu mu yaptin boyanin.daha onceden de biomagic mi kullanmistin.neutrogena da amonyaksiz mis ve paraben icermiyormus.ben de dr a sorup kendim biyayim o zaman canjm.cok sagol cok tesekkur ederim cevabin icinDoktorum 14,haftadan sonra izin verdi bayramdan önce boyadım bende gratisten biomagic boya aldımevde boyadım kendim kokusu yok organik bir boya doktorum organik ise sorun olmaz dedi galiba doğuma kadar da boyamam artık sende çok kafana takma kuaförde baskasının kokusu yine gelecek o yüzden ev daha iyi
Ben 12,haftalıkken sordum oda gerek yok dedi böylede güzelsin dedi erkek olunca bakış açısı bu amaDr un izin verdigine gore olabiliyor demek ki.canim ayni tonunu mu yaptin boyanin.daha onceden de biomagic mi kullanmistin.neutrogena da amonyaksiz mis ve paraben icermiyormus.ben de dr a sorup kendim biyayim o zaman canjm.cok sagol cok tesekkur ederim cevabin icin
Yok canım yazdıklarını hiç yanlış anlamıyorum ben burda gırgırına takılıyorum bazen şöyle yapalım şöyle edelim diye yoksa asla kızım olsun diye ayrı bir gayret ve çabaya girmem nasibimse her türlü olur zaten istiyor muyum isterim tabiki bir anne olarak kız evladını da tatmak isterim gönlümden geçeni rabbimden gizleyemem ama 3.de erkek olsa evlat yine benim evladım hepsinin bana yaşattıkları farklı hepsinin yeri bende özeldir herşeyden önemlisi sağlıklı hayırlı olsun gerisi rabbime kalmış nasibimizde ne varsa başım gözüm üstüneİçindeki kız isteğini anlayabiliyorum canım eğer Buda erkek olup 3.cü çocuk düşünürsen ozaman istek ve düşünce dahada çok artıyor ve sonucunda aynı cins olduğunu öğrenince üzülüyor insan, amaa üzülmemiz o bebeği istemediğimiz falan asla değil sadece keşke benimde diğerinden bitane olsaydı diye. Bende şuan 3.cü kızımı bekliyorum cuma öğrendim tahmin ediyordum kesin kız diye ama belki küçükde olsa bir ihtimal olur diye düşünüyordum erkek için, nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz, bende bunda yumurtlama takibi yapmıştım güya ama sonuç kızım olacak, sadece hayırlısını istemek ve çok düşünüp üstünde durmamak gerekli. İnşallah Rabbim sana hayırlı bir kız evlat nasip eder. Ha yazımı okuyanlar çocuk ayrımı yapıyo VS Sakın böyle düşünüp ters cevaplar yazmasın bu sadece "olmayanı" istemek aksi asla olamaz zaten. Rabbim evlatlarımızı kötülerden korusun ailesine vatanına layık hayırlı imanlı gençler olsunlar inşallah en büyük duamdır
Sezaryen zor değil aslında sadece herkesin bünyesine etkileri farklı oluyor canım gözün korkmasın sakın herkes aynı şeyleri yaşayacak diye birşey yok rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimizeMerhaba kızlar hasta olan kanaması olanlar cok geçmiş olsun sağlığınıza kavuşursunuz isallah. cinsiyet öğrenenler olmuş galiba onlarında gözü aydın bizimde dün eltimin bebeği oldu onla uğraştık yorucu ve yorgunluk verici ama bir o kadarda mutluluk sevinç kaynağı oluyor insana daha bizim dogumlara var ama ben heyecanlandım sanki bir annelik duygusu gelmiş gibi hissettim kendime. Ama eltim sezeryan doğum yaptı çok zormus kızlar sezeryan onu gördüm birebir Allah hepimizi tek nefeste kurtarsin işallah
Ortalıkta salgın var aman dikkat edin kime sorsam hasta herkesAy bu hafta sonu hepimiz iptaliz anlaşılan, bende inanılmaz bi baş ağrısı ve halsizlik yaşıyorum elimi kolumu kaldıracak halim yok
benim kv dem diyorki nolmuş sezeryansa normal doğumda da alttan kesi oluyor,onunla onu bir tutuyorlar normla doğum yapmayı çok isterdim ama evladımıza sağlıklı kavuşabilmek için doktor ne derse onu yapıyoruzMerhaba kızlar hasta olan kanaması olanlar cok geçmiş olsun sağlığınıza kavuşursunuz isallah. cinsiyet öğrenenler olmuş galiba onlarında gözü aydın bizimde dün eltimin bebeği oldu onla uğraştık yorucu ve yorgunluk verici ama bir o kadarda mutluluk sevinç kaynağı oluyor insana daha bizim dogumlara var ama ben heyecanlandım sanki bir annelik duygusu gelmiş gibi hissettim kendime. Ama eltim sezeryan doğum yaptı çok zormus kızlar sezeryan onu gördüm birebir Allah hepimizi tek nefeste kurtarsin işallah
evet canm her bünye farklı ama bana göre 2.sezeryan biraz daha ağrılı oluyor 3.de Allah büyüktürSezaryen zor değil aslında sadece herkesin bünyesine etkileri farklı oluyor canım gözün korkmasın sakın herkes aynı şeyleri yaşayacak diye birşey yok rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize
Yok canım ağrı normalde de olurda normal yapanlar sütü geldi bebekle ilgilendi bu oyle olmadi süt gelmedi bebekle ilgilenemedi ona biraz sey yaptımSezaryen zor değil aslında sadece herkesin bünyesine etkileri farklı oluyor canım gözün korkmasın sakın herkes aynı şeyleri yaşayacak diye birşey yok rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize
Aynen canım anne ve bebek sağlığı önemlibenim kv dem diyorki nolmuş sezeryansa normal doğumda da alttan kesi oluyor,onunla onu bir tutuyorlar normla doğum yapmayı çok isterdim ama evladımıza sağlıklı kavuşabilmek için doktor ne derse onu yapıyoruz
süt değişiyor canm arkadaşım normal doğum yaptı 3 gün sütü gelmedi,ben sezeryandan çıktım daha odaya getirilirken sırtımda yanmalar hissettim meğersem süt geliyormuş hemen emzirdim sanırım bünyeden bünyeye değişiyorYok canım ağrı normalde de olurda normal yapanlar sütü geldi bebekle ilgilendi bu oyle olmadi süt gelmedi bebekle ilgilenemedi ona biraz sey yaptım
Kac haftaliksin canm 16.haftada geciyor diyorlar. Bulanti cok fena ya Allah yardimcin olsunOlabilir ama ben bulantı için ilaç Lıyordım bırakınca bu hale geldim bi gecse bulantı
evet canm her bünye farklı ama bana göre 2.sezeryan biraz daha ağrılı oluyor 3.de Allah büyüktür
ay lütfen yazdım diye girmee streseAy öyle demeyin inşallah öyle olmaz, her bünye farklı netice de, daha varken şimdiden Doğum stresine girmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?