2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

İnşallah

Masallah canm sen bu gidisle 4. Bebegi bile dogurursun enerji tavan. Ben cok halsizim ya yemegi bile esim yapiyor dusuk tehlikesinden dolayi.artik mutfaga gecsem iyi olur. Ama apartman kapisini silmek sana mi.dustu hamile hamile o kadar insan varken diger komsularinda utansin bence

sen nolur kalkma zaten canm şu eş bi yukarı çıksın,ya ben en üst katta oturuyorum birde, burnu kanamış birinin 1 hafta oldu çöpleri hep akmış asansöre binerken utanıyorum ki dışardan gelenler demez mi bunlar ne pis insanlar diye bi kapıcı tutulsaydı.

Kizlar ben yemek yiyorum 1 saat sonra midem kazınıyor benim gibi olan var mi acaba yemiyorum tabi 1 saat sonra ama hemen mideden kazinma belirtileri basliyor ilk gebeligimde böyle degildim sanirim bunda bir anda cok kilo alicam.
1 ay öncesine kadar öyleydim canm resmen şekerim.düşüyordu elim ayağım titriyordu açlıktan şimdi 3 öğün yiyorum çok acıkmadan arada da süt ve muz yiyorum iyiyim

:) çok tatlısın çok güzel yazmışsın, inşallah sağlıklı ve hayırlı olsun evlatlarımız yanlız kızlar şimdiden hep benmi yapıcam muhabbetine girdiler az daha büyüdüklerinde nolur bilmem

En guzel temizlik yarismasi yaparsiniz canm yarisma oldu mu yaparlar sende hanimaga gibi bir köşede oturursun.yengem vardi kulaklari çınlasın 3 kızı vardi hic is yapmazdi hep otururdu kizlar biri bulasik biri camasir biri yemek gerçi iclerinde uyanik vardi bir tane kaytarırdi. Herhalde ben o yengeme özenmişim gencken. Isin sakasi tabi bunlar. saglikli hayirli evlat olsunlar da ama cok sanslisin bence 3 kız evlat bir baska.

1 ay öncesine kadar öyleydim canm resmen şekerim.düşüyordu elim ayağım titriyordu açlıktan şimdi 3 öğün yiyorum çok acıkmadan arada da süt ve muz yiyorum iyiyim
Bende ara öğün yiyorum ama sanirim vitamin ilacindan ya gece bile uyanip bir seyler yemek geliyor icimden yoksa uyutmuyor mide kazinma sesi.
Millet 2 kurusun hesabini yapiyor canm kapici tutmuyor ama is basa düştü mu iste yapmiyorlar birilerin yapmasini bekliyor. Bence sende kendini riske atma sonra pisman olursun bu son olsun bence artık onlar yapsin

Wayy süper fikir :)) bende deneyeyim bunu :)

Ya yapma arkadaşım şöyle şeyler boşver pis kalsın sanane bebeğinden kendinden kıymetli mi ya

Arkadaşlar merhaba. 18+3 haftamdayım ancak ara sıra karnımda bi bölgede baya bir sertlik oluyor. Ara sırada rahmimde böyle sızı gibi bişeyler hissediyorum. Çok korkuyorum böyle olan var mı aranızda

Olabilir canım bizde yaşayıp göreceğiz yavaş yavaş ama insanın gözü korkuyor ilk olacak benim ondan galiba

Kizlar ben yemek yiyorum 1 saat sonra midem kazınıyor benim gibi olan var mi acaba yemiyorum tabi 1 saat sonra ama hemen mideden kazinma belirtileri basliyor ilk gebeligimde böyle degildim sanirim bunda bir anda cok kilo alicam.
Canım bende öyle oluyorum ama o zamanda ağzıma 1 tane meyve gibi birsey atıyorum bu seferde midem bulanıyor

Amin canım inşallah öylede böylede olacak dimi ama biz kadınların kaderi bu ama bence herşeye deger o duyguyu tatmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…