2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kimi dediler diğeri bana da birini önerdilerde aynı kişi mi merak ettim Aydan Biri için çok incelemiyor dediler ne kadar doğru bilmiyorum
ali ipek dediler radyologmuş servet ünsal tıp merkezinde ama sitede adı bile yok atatürk hastanesindeyken bir yandan orda da çalışıyormuş sonra atatürkten ayrılmış falan. Ben Aydan Biri'ye giderim artık canım kim dedi inceemiyor diye.

Ooo sen nasıl görmeden durabiliyorsun o kadar ben 15 günde bir görüyorum neredeyse 14 haftalık tı kıza benzetti 2 doktorum da 17. Haftada kesin kız dediler

4 kilo aldım ben de ama 70.5 falandım basta cinsiyet kesin erkekmiş canım. Sağlıklı olsun da hiç farketmez benim icin nasıl olsa ilk :) ben daha hareket hiç hissetmiyorum sen hissediyor musun?

Ben başladım hissetmeye hele 2 gündür daha bir net tekmeleri daha bir hissedilir oldu şükürler olsun

Ooo sen nasıl görmeden durabiliyorsun o kadar ben 15 günde bir görüyorum neredeyse 14 haftalık tı kıza benzetti 2 doktorum da 17. Haftada kesin kız dediler
Alıştık artık. Oğlumu da 2 kere gördüm 3. De kucağıma aldım.
Nasip artık öğrenmeyen bi kaç kişi kaldık şurda.. Hazırlığı da cinsiyetten sonraya bıraktık hep.
Salı oğlumun doğum günü.. Sonra artık 11 Mart’a gün saymaca

Maşallah sana durabiliyorsan sıkıntı yok sağlıklı olsunlar da diyelim o zaman

KK nın yeni hali olmamış.Takvimimiz de yok Bu arada tetenoz aşısı olduktan birgün sonra evi süpürdüm.Kolum çok ağrıyor.Bi 3 gün falan iş yapmamak lazımmış.Asiyi olmayanlar dikkate alın bence.
bende bugün aşımı oldum canım
riskim olduğu için ben zaten hiç bi iş yapmıyorum ama midem inanılmaz bulanıyo ya sendede oldu mu bulantı

Benide almadı şifremi falan değiştirdim öyle girebildim

Kızlar idrarımdan kan geldi enfeksiyon boyutu kendini aştı sanırım iş çıkışı doktora gidicem
Geçmiş olsun canım ufak bir enfeksiyondur inşallah
Sayecim hiç kitap almadım, mesleki alan olarak zaten çocuk alanında çalışıyorum :):) Her çocuk biricik, dolayısıyla onlar doğunca bizi şekillendirecekler, buna inanıyorum :)
Sağol canım deneyimleyip göreceğiz artık :)
Bu konuyu 15 martta diğer doktoruma bir sorayım bakalım. Önerebileceği makale vs varmıymış. Yazarım size de
Sağol canım sevinirim
Canlar selam
Ayrıntılı usg yapıldı her şey yolunda çok şükür
Site yenilenmiş Zar zor girdim
Gözünaydın canım
Kızlar benim de bugün kontrolüm vardı, şimdi de aralarındaki fark 4 günmüş:) biri 470 gr, diğeri 523
Son 3,5 haftada 1,5 kilo almışım. Çok tebrik etti, bravo dedi; sevindim
Maşallah canım miniklerine. Sana da bravo kilo alma hızın düşmüş tebrikler

Evet canikom, isteyince oluyomuş gerçekten. Her acıktığımda saldırmıyorum artık:) minikler gene net poz vermedi ama genede gördüm sonunda aşağıdakini de:) ağladım, güldüm değişik bir görüşmeydi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…