Geçmiş olsun, benim de aklıma ilk kum filan mı döküyorsun acaba diye geldi
geçmiş olsun canımKızlar idrarımdan kan geldi enfeksiyon boyutu kendini aştı sanırım iş çıkışı doktora gidicem
ali ipek dediler radyologmuş servet ünsal tıp merkezinde ama sitede adı bile yok atatürk hastanesindeyken bir yandan orda da çalışıyormuş sonra atatürkten ayrılmış falan. Ben Aydan Biri'ye giderim artık canım kim dedi inceemiyor diye.Kimi dediler diğeri bana da birini önerdilerde aynı kişi mi merak ettim Aydan Biri için çok incelemiyor dediler ne kadar doğru bilmiyorum
13 haftalıkken Nub teorisine göre %70 kız dedi.. ama erkendi tabi.. Bi daha da görmedik :)
11 Martta görücez. Bi de doğumda inşallah :)
Mercimeği önden haşla ve haşladığın kahverengi suyu dök. Yemeğe eklediğinde susuz ekle ve başka sudan kat. Baharat olarak da azıcık kimyon ekle. Bu şekilde sıfır gaz yapıyo. Bebeğime de öyle yapıyodum Artık kendimize de öyle yapıyoruz
4 kilo aldım ben de ama 70.5 falandım bastacinsiyet kesin erkekmiş canım. Sağlıklı olsun da hiç farketmez benim icin nasıl olsa ilk :) ben daha hareket hiç hissetmiyorum sen hissediyor musun?
sağol canımgeçmiş olsun canım
Alıştık artık. Oğlumu da 2 kere gördüm 3. De kucağıma aldım.Ooo sen nasıl görmeden durabiliyorsun o kadar ben 15 günde bir görüyorum neredeyse 14 haftalık tı kıza benzetti 2 doktorum da 17. Haftada kesin kız dediler
Alıştık artık. Oğlumu da 2 kere gördüm 3. De kucağıma aldım.
Nasip artık öğrenmeyen bi kaç kişi kaldık şurda.. Hazırlığı da cinsiyetten sonraya bıraktık hep.
Salı oğlumun doğum günü.. Sonra artık 11 Mart’a gün saymaca
bende bugün aşımı oldum canımKK nın yeni hali olmamış.Takvimimiz de yokBu arada tetenoz aşısı olduktan birgün sonra evi süpürdüm.Kolum çok ağrıyor.Bi 3 gün falan iş yapmamak lazımmış.Asiyi olmayanlar dikkate alın bence.
Canlar selam
Ayrıntılı usg yapıldı her şey yolunda çok şükür
Site yenilenmiş Zar zor girdim
zayıf mısın peki canım ? zayıflar daha net hissediyormuş sanırım :))Ben başladım hissetmeye hele 2 gündür daha bir net tekmeleri daha bir hissedilir oldu şükürler olsun
Benide almadı şifremi falan değiştirdim öyle girebildimBuraya bişey olsa dımdızlak kalcaz demek ortada hepinizi kaybedicem ben
İki saattir sorun var diyip almıyo beni foruma
Şifremi kabul etmiyo bilmem ne
Uyuz oldum bugün kk ya
Bi yedek mi yapsak biyere naapsak kızlar :) beni kovcaklar şimdi gerçi komple kk dan
MaşallahHer gidişte böyle bikaç tane veriyo :)
Canım çok geçmiş olsunnnİnşallah değildir ve basit bi ilaçla umarım geçer canım
Geçmiş olsun canım ufak bir enfeksiyondur inşallahKızlar idrarımdan kan geldi enfeksiyon boyutu kendini aştı sanırım iş çıkışı doktora gidicem
Sağol canım deneyimleyip göreceğiz artık :)Sayecim hiç kitap almadım, mesleki alan olarak zaten çocuk alanında çalışıyorum :):) Her çocuk biricik, dolayısıyla onlar doğunca bizi şekillendirecekler, buna inanıyorum :)
Sağol canım sevinirimBu konuyu 15 martta diğer doktoruma bir sorayım bakalım. Önerebileceği makale vs varmıymış. Yazarım size de
Gözünaydın canımCanlar selam
Ayrıntılı usg yapıldı her şey yolunda çok şükür
Site yenilenmiş Zar zor girdim
Maşallah canım miniklerine. Sana da bravo kilo alma hızın düşmüş tebriklerKızlar benim de bugün kontrolüm vardı, şimdi de aralarındaki fark 4 günmüş:) biri 470 gr, diğeri 523
Son 3,5 haftada 1,5 kilo almışım. Çok tebrik etti, bravo dedi; sevindim
Benimkinde de iltihap geliyor .hep idrar yolu iltihabı yaşıyorum hiç geçmiyor.Kızlar idrarımdan kan geldi enfeksiyon boyutu kendini aştı sanırım iş çıkışı doktora gidicem
Evet canikom, isteyince oluyomuş gerçekten. Her acıktığımda saldırmıyorum artık:) minikler gene net poz vermedi ama genede gördüm sonunda aşağıdakini de:) ağladım, güldüm değişik bir görüşmeydi:))Geçmiş olsun canım ufak bir enfeksiyondur inşallah
Sağol canım deneyimleyip göreceğiz artık :)
Sağol canım sevinirim
Gözünaydın canım
Maşallah canım miniklerine. Sana da bravo kilo alma hızın düşmüş tebrikler
KeskeAllah aşkıan forum eski haline dönsün yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?