Maşallah canım ben bu sefer çok gece randevu almışım 4 hafta var bakalım nasıl dayanacağımEvet canikom, isteyince oluyomuş gerçekten. Her acıktığımda saldırmıyorum artık:) minikler gene net poz vermedi ama genede gördüm sonunda aşağıdakini de:) ağladım, güldüm değişik bir görüşmeydi:))
Canım çok güzel iyi günlerde kullansın yavrunKızlar bizde kızıma bu yataktan yaptırıyoruz ön kısmı dusmeli büyüdüğünde aşağı katlayıp kullanabilir kardeşi geldikten sonra aynısından ona da yaptiricaz inşallah
Geçmiş olsun yavrum ya bı kurtulamadin su enfeksiyondan.Kızlar teşekkür ederim hepinize geldim doktordan kasık ağrısından dolayı nts ye de bağladı ufak sarsıntılar çıkmış oda bebeğin hareketinden dolayı dedi kum yok enfeksiyon var yine ilaç vermedi bol su dedi geçmezse yarın ürolojiye gidicem
Israrla ilaç vermiyolar geçiyo gibi olup tekrar başlıyo sıkıldım bende gerçekten canım yaGeçmiş olsun yavrum ya bı kurtulamadin su enfeksiyondan.
4 hafta uzun gözükse de birden kocaman görmek de değişik oluyor:) benim de 3 hafta sonra randevum.Maşallah canım ben bu sefer çok gece randevu almışım 4 hafta var bakalım nasıl dayanacağım ☺İnsan sevinçten ne yapacağını şaşırıyor gerçekten
Canım çok güzel iyi günlerde kullansın yavrun
Ba-yıl-dımmmKızlar bizde kızıma bu yataktan yaptırıyoruz ön kısmı dusmeli büyüdüğünde aşağı katlayıp kullanabilir kardeşi geldikten sonra aynısından ona da yaptiricaz inşallah
Varya eski carsaflardan çamaşırını içine 2 kat olacak şekilde kes kes koy çamaşır degistirsen bile de bı an bile nemli kalmasin. Bı de öyle dene. Günlük pedler zararlı malum. Pamuklu kumaşlardan eski usul bez yap kendine. Belki faydası olur.Israrla ilaç vermiyolar geçiyo gibi olup tekrar başlıyo sıkıldım bende gerçekten canım ya
Aa bunu ilk defa duydum.Kızlar tetenoz aşısını verdi artık hatta 4 hafta sonra tekrarla, boğmaca vs. Faşan da istedi. Hatta ilk 6 ay bebeğe değecek tüm aile üyeleri vs bu aşıları olsun dedi?
Kuzum idrar yolu enfeksiyonu var mantar değil ki derdimVarya eski carsaflardan çamaşırını içine 2 kat olacak şekilde kes kes koy çamaşır degistirsen bile de bı an bile nemli kalmasin. Bı de öyle dene. Günlük pedler zararlı malum. Pamuklu kumaşlardan eski usul bez yap kendine. Belki faydası olur.
Enfeksiyon da nemden yayılır kuzum. Sürekli bakteri üretir ondan bitmez bı türlü. Bu annemin bana verdiği taktikti bana çok faydası oldu ilaç vermemişti doktor 10. Haftada. Bı dene valla bak sana da fayda eder.Kuzum idrar yolu enfeksiyonu var mantar değil ki derdim
Bana da tavsiye ettiler canım eşinle beraber yaptır boğmacali tetanoz aşısı diye. Ama o asi bazı ülkelerde 28. Haftada yapılıyormuşAa bunu ilk defa duydum.
ben bugün aşımı oldum ama bana hiç boğmaca falan yapılcak denilmediKızlar tetenoz aşısını verdi artık hatta 4 hafta sonra tekrarla, boğmaca vs. Faşan da istedi. Hatta ilk 6 ay bebeğe değecek tüm aile üyeleri vs bu aşıları olsun dedi?
Canım idrar yolu enfeksiyonu rahim kasılmasına neden oluyormuş geçen gebeliğimde gebe okulunda gecede olsa gelin acile idrar yoku enfeksiyonunu önemsememezlik yapmayın demişti. Neden inatla doktor antibiyotiğini vermiyor anlamıyorum artık kanlı idrar bile olmuş yani.Kızlar teşekkür ederim hepinize geldim doktordan kasık ağrısından dolayı nts ye de bağladı ufak sarsıntılar çıkmış oda bebeğin hareketinden dolayı dedi kum yok enfeksiyon var yine ilaç vermedi bol su dedi geçmezse yarın ürolojiye gidicem
Ben geçen sene gebeliğimde 20. Haftada difteri tetanoz boğmaca oldum boostix diye. Piyasada zor bulmuştum kadın doğumcum kendi hastanesinde yaptırmış. Bebeği doğumdan sonra 3 ay koruyormuş. Sana 2 dozmu yapılacak bu aşı dendi? Çünkü benim bildiğim 3lü olunca tek doz yapılıyorKızlar tetenoz aşısını verdi artık hatta 4 hafta sonra tekrarla, boğmaca vs. Faşan da istedi. Hatta ilk 6 ay bebeğe değecek tüm aile üyeleri vs bu aşıları olsun dedi?
Evet ben amerika aşı takvimine baktım bir arkadaşım orda doğurmuştu boğmacayı türkiyede yapılmadığı için tekrar aşılanmıştı. Amerika aşı takvimini hatta burda paylaşmıştım daha önceki postlarda. Yanlış hatırlamıyorsam bu aşı 28-36. Haftalar arası yapılıyor ve dapt olarak geçiyor. Avrupa ülkelerinde nasıl bilmiyorum ama ben amerika sistemini uygulayacağım, aşıya karşı değilim, sadece zamanı önemli. Böylece doğumu tetikledi aşı riskli gibi bir durumlada kafamı karıştırmayacağım. 28 zaten bir bebek için yaşam sınırı, erken doğum riski yaratsada artık aşı sorun yaratmaz.Bana da tavsiye ettiler canım eşinle beraber yaptır boğmacali tetanoz aşısı diye. Ama o asi bazı ülkelerde 28. Haftada yapılıyormuş
bende bugün aşımı oldum canım
riskim olduğu için ben zaten hiç bi iş yapmıyorum ama midem inanılmaz bulanıyo ya sendede oldu mu bulantı
Tamam kuzum öyle yapim bide bakalımEnfeksiyon da nemden yayılır kuzum. Sürekli bakteri üretir ondan bitmez bı türlü. Bu annemin bana verdiği taktikti bana çok faydası oldu ilaç vermemişti doktor 10. Haftada. Bı dene valla bak sana da fayda eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?