Bende ondan korkuma gittim canım biliyorum hatta Allah korusun burdan Bi kız 20. Haftada suyu geldi mecbur doğum yaptı enfeksiyon kaynaklıymış doktorun bana söylediği miktarı önemli ne kadar enfeksiyon olduğu ne derecede ilerlediği buna ilaç vermiyoruz bol su içiceksin antibiyotikte iyi değil dedi vermiyolar sağlık ocağındaki de vermedi kendi doktorumda vermedi bugün acile gittim oda vermedi sapıttım ne yapacağımı geçmezse yarın son çarem üroloji bide o görsün bakalım ne dicekc
Canım idrar yolu enfeksiyonu rahim kasılmasına neden oluyormuş geçen gebeliğimde gebe okulunda gecede olsa gelin acile idrar yoku enfeksiyonunu önemsememezlik yapmayın demişti. Neden inatla doktor antibiyotiğini vermiyor anlamıyorum artık kanlı idrar bile olmuş yani.
Ben geçen sene gebeliğimde 20. Haftada difteri tetanoz boğmaca oldum boostix diye. Piyasada zor bulmuştum kadın doğumcum kendi hastanesinde yaptırmış. Bebeği doğumdan sonra 3 ay koruyormuş. Sana 2 dozmu yapılacak bu aşı dendi? Çünkü benim bildiğim 3lü olunca tek doz yapılıyor
Evet ben amerika aşı takvimine baktım bir arkadaşım orda doğurmuştu boğmacayı türkiyede yapılmadığı için tekrar aşılanmıştı. Amerika aşı takvimini hatta burda paylaşmıştım daha önceki postlarda. Yanlış hatırlamıyorsam bu aşı 28-36. Haftalar arası yapılıyor ve dapt olarak geçiyor. Avrupa ülkelerinde nasıl bilmiyorum ama ben amerika sistemini uygulayacağım, aşıya karşı değilim, sadece zamanı önemli. Böylece doğumu tetikledi aşı riskli gibi bir durumlada kafamı karıştırmayacağım. 28 zaten bir bebek için yaşam sınırı, erken doğum riski yaratsada artık aşı sorun yaratmaz.
Geçmiş olsun canımKızlar teşekkür ederim hepinize geldim doktordan kasık ağrısından dolayı nts ye de bağladı ufak sarsıntılar çıkmış oda bebeğin hareketinden dolayı dedi kum yok enfeksiyon var yine ilaç vermedi bol su dedi geçmezse yarın ürolojiye gidicem
Teşekkürler canımMaşallah canım ben bu sefer çok gece randevu almışım 4 hafta var bakalım nasıl dayanacağım ☺İnsan sevinçten ne yapacağını şaşırıyor gerçekten
Canım çok güzel iyi günlerde kullansın yavrun
Teşekkürler teyzesi en güzelleri bütün kuzulara nasip olsun :)Ba-yıl-dımmmEn güzel günlerde kullansın insallah. 
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım ya çok zor ben seneler önce çok olurdum . Atlattım çok şükür. Gebelikte daha da zordur. Allah şifa versin..Kızlar idrarımdan kan geldi enfeksiyon boyutu kendini aştı sanırım iş çıkışı doktora gidicem
. Gözün aydın canım :)Canlar selam
Ayrıntılı usg yapıldı her şey yolunda çok şükür
Site yenilenmiş Zar zor girdim
Çok güzel canım montessori yataklar, güle güle kullansın. Benim yerim olsa bende düşünüyorum ileride.Kızlar bizde kızıma bu yataktan yaptırıyoruz ön kısmı dusmeli büyüdüğünde aşağı katlayıp kullanabilir kardeşi geldikten sonra aynısından ona da yaptiricaz inşallah
Ben kan ilacı kullanmaya başladım başlayalı iyiyim canım kansızlık etkiliyor. Kanına baktır istersen.Kızlar şu uyku durumu nezaman biticek ya bayılıp bayılıp duruyorum
Çok sağol kuzum geçicek inşallahÇok geçmiş olsun canım ya çok zor ben seneler önce çok olurdum . Atlattım çok şükür. Gebelikte daha da zordur. Allah şifa versin..
Teşekkürler canım bizim odamızda çok büyük değil 2 yatak planlayinca baya daraliyo ama napalmÇok güzel canım montessori yataklar, güle güle kullansın. Benim yerim olsa bende düşünüyorum ileride.
Bizim için bence bitmicek canım baştan beri hep öyleyim :)Kızlar şu uyku durumu nezaman biticek ya bayılıp bayılıp duruyorum
Giden bi kaç kişi çok uzun bakmıyor filan dediler de bana da onu söylemişlerdi Ali beyi ben de ona gidecektim bakalım hayırlısıali ipek dediler radyologmuş servet ünsal tıp merkezinde ama sitede adı bile yok atatürk hastanesindeyken bir yandan orda da çalışıyormuş sonra atatürkten ayrılmış falan. Ben Aydan Biri'ye giderim artık canım kim dedi inceemiyor diye.
Benim detayliyi perinatolog yaptı 30-40 dk kadar sürdü, en küçük noktasına kadar baktı hatta 3 hafta sonra bir daha kontrole çağırdı, tam gözükmeyen yerler için.Merhaba detayli ultrosanu radyologmu yapti perinatolojimi bende yaptirdim radyoliji yapti 5 dk surmedi hic icime sinmedi sizinki kac dk surdu
Öyle düsünmeyin, emin olun öyle küçük minicik ayrıntılar var ki, hepsine bakmak isteyince o kadar sürüyor gerçekten.Ben 8 marta gün aldım çok endişeliyim ya 45 dakika sürecekmiş muayene illa bi sorun bulmaya mi çalışacak o kadar süre tedirginim evhamliyim inşallah iyi geçer...O gün tam 20+0 olucam
Benim doğumum çok kolaydı evt tabiki ağrısı sancısı vardı hastaneye gittikten 3 saat sonra doğum oldu ama bu sefer sezeryan düşünmüyor değilim çünkü benim doğumdan sonra plesantam ayrılmadı 3 gün bekledik ve sonunda ameliyat oldum ve zor zamanlardı bir daha yaşarmıyim bilmiyorum ama bundan dolayı belki sezeryan da olabilir, kısmet artık diyelim :/Amiin insallah kolay hayırlı doğumlar olur insallah.doğum demişken normal doğumdan korkuyorum
Bende fetal doppler kullanıyorum, bazen bebeğin bazende benim kalp atışını buluyor, karından bizimde damarlarımız geçtiği için arada karışıyor olabilir.benim de ayrıntılı us günüm yarın.İlk defa bu kadar uzun sürdü bebeğimi görmem 4 hafta olacak yarın.Malum cok da hissedemediğim için çok merak ediyorum bu sefer. Eşim fetal dopler almış ama cok farklı değerler çıktı anlamadık bir şey,bozuk da olabilirHayırlısı bakalım inşallah bir sıkıntı olmaz hiçbirimizde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?