2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende ondan korkuma gittim canım biliyorum hatta Allah korusun burdan Bi kız 20. Haftada suyu geldi mecbur doğum yaptı enfeksiyon kaynaklıymış doktorun bana söylediği miktarı önemli ne kadar enfeksiyon olduğu ne derecede ilerlediği buna ilaç vermiyoruz bol su içiceksin antibiyotikte iyi değil dedi vermiyolar sağlık ocağındaki de vermedi kendi doktorumda vermedi bugün acile gittim oda vermedi sapıttım ne yapacağımı geçmezse yarın son çarem üroloji bide o görsün bakalım ne dicek

Geçmiş olsun canım

Teşekkürler canım

Kızlar idrarımdan kan geldi enfeksiyon boyutu kendini aştı sanırım iş çıkışı doktora gidicem
Çok geçmiş olsun canım ya çok zor ben seneler önce çok olurdum . Atlattım çok şükür. Gebelikte daha da zordur. Allah şifa versin..

Kızlar bizde kızıma bu yataktan yaptırıyoruz ön kısmı dusmeli büyüdüğünde aşağı katlayıp kullanabilir kardeşi geldikten sonra aynısından ona da yaptiricaz inşallah
Çok güzel canım montessori yataklar, güle güle kullansın. Benim yerim olsa bende düşünüyorum ileride.

Giden bi kaç kişi çok uzun bakmıyor filan dediler de bana da onu söylemişlerdi Ali beyi ben de ona gidecektim bakalım hayırlısı

Merhaba detayli ultrosanu radyologmu yapti perinatolojimi bende yaptirdim radyoliji yapti 5 dk surmedi hic icime sinmedi sizinki kac dk surdu
Benim detayliyi perinatolog yaptı 30-40 dk kadar sürdü, en küçük noktasına kadar baktı hatta 3 hafta sonra bir daha kontrole çağırdı, tam gözükmeyen yerler için.

Ben 8 marta gün aldım çok endişeliyim ya 45 dakika sürecekmiş muayene illa bi sorun bulmaya mi çalışacak o kadar süre tedirginim evhamliyim inşallah iyi geçer...O gün tam 20+0 olucam
Öyle düsünmeyin, emin olun öyle küçük minicik ayrıntılar var ki, hepsine bakmak isteyince o kadar sürüyor gerçekten.

Amiin insallah kolay hayırlı doğumlar olur insallah.doğum demişken normal doğumdan korkuyorum
Benim doğumum çok kolaydı evt tabiki ağrısı sancısı vardı hastaneye gittikten 3 saat sonra doğum oldu ama bu sefer sezeryan düşünmüyor değilim çünkü benim doğumdan sonra plesantam ayrılmadı 3 gün bekledik ve sonunda ameliyat oldum ve zor zamanlardı bir daha yaşarmıyim bilmiyorum ama bundan dolayı belki sezeryan da olabilir, kısmet artık diyelim :/

Bende fetal doppler kullanıyorum, bazen bebeğin bazende benim kalp atışını buluyor, karından bizimde damarlarımız geçtiği için arada karışıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…