2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ne kadar daha sendeler idare et bakalım canım
3 hafta daha idare de 5-10 gün olur yani neyse nezaket olsa hiç gelmezlerdi. Şeker yüklemesi var da anlamadım her yerde çoğul gebelikler daha riskli daha sıkı takip vs diyor. Ben çok rahat bir insanım ama Benim doktor benden rahat çıktı

Bende de eser miktarda çıktı protein. Senin lökositin falan da yüksek mi canım. Benim onlar da yüksek. Bugün doktor enfeksiyona bağlı protein çıkmıştır dedi.
Sadece idrarda protein çıkması yeterli değil, preeklamsi için ödem ve tansiyon yüksekliğide gerekiyor.
Öncelikle stres herşeyi tetikler o yüzden pozitif düşün iyi olsun canım üzme kendini tansiyonlarin normalmi birkaç gün sonra tekrarla başka biyerde istersen testi yada dr.na danış bı

Doktorumla yeni görüşebildim, sağlık ocağına yürüyerek gitmek bile etkili olabiliyormuş testte. Şimdiden stres yapma dedi. Testi tekrarlayıp takip edeceğiz dedi. Tansiyonuma da bakacağım şu süreçte. Dediğiniz gibi ödem ve tansiyon olmazsa bol sıvı alımıyla gerekirse ilaç tedavisiyle çözülebiliyormuş sorun. Size de cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Lökositin ile ilgili birşey söylemedi aile hekimi tetkikin tam sonucunu almadım henüz.

Doktorunuz şeker yükleme için sizleri hangi hafta çağırdı? 21+ oldum.. İki hafta içinde gideceğim acaba o zaman ister mi daha sonra mı çağırır?
En son kaçıncı haftada yapılır ki?
24. haftada yapılıyo genelde
ama benim suyum fazla olduğu için 20. haftada istemişti

Sebebi neydi ki :)) çokmus ya

kızlar şimdi geldim doktordan
bebişimin kordonu tam kasıklarımın orda olduğu için oralarda ağrı olması normalmiş
bide plasentan aşağıda demişti bi önceki gittiğimde hala aşağıda ama rahimi tam kapatmıyo o yüzden normal doğum için bi sıkıntı olmaz dedi
kilomda evdeki tartım bozuldu galiba orda normal çıktı
1 ay daha rapor yazdı yine yatış

Selam annişler dün erken doğum yapıyorsun diyerek beni açilen hasteneye sevk eden işyerimin doktoru yüzünden berbat bir gün geçirmeme sebep oldukendi dokruma nasıl gittiğimi ve yol boyunca ne çektiğimi ben bilirim meğer idrar yolu enfeksiyonum varmış ağrım ve kusmalarım ondanmış ama yaşadığım üzüntü açı beni mahvetti

Çok geçmiş olsun canım biz başkalarının hataları yada hüsnü kuruntularından doğurmazsak iyidir

Kızlar özel hastanedeki doktor bana son gittiğimde bir sorun olmazsa 6 hafta sonra gel dedi artık hiç gidesim falan kalmadı yani oraya ikiz gebe 6 haftada mı çağırılır

Aslında normal ama senin riskli gebelik, tüp bebek vs. durumu varsa tabii ki daha kısa zaman aralığı söylemeliydi.
Bir sorun olmazsa 6 hafta sonra gel diye ondan söylemiştir.
Ben de doktora hiç sormuyorum "ne zaman geleyim?" diye muayene sonrası 10 gün içinde ücretsiz kontrol oluyor.
Ona da yol uzak 2 buçuk saat diye gitmiyoruz tahlil sonucu, ilaç vs. telefonda sekreteriyle hallediyoruz.
Belki size garip gelecek ama bu bebeğimde henüz 3 kez gittim, 3 kez ultrasonda gördüm..
Önceki bebeklerimden aldığım notlara göre kızda 6 kez gitmişim sonra doğum olmuş oğlanda ise 7 kez gitmişim sonra doğum olmuş. Kız beklenenden 23 gün önce doğmuştu oğlan bir hafta önce..
Bence bir problem olup sık çağırmasındansa hiçbir problem olmayıp geç aralıklarla çağırması daha güzel..
Olumlu düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…