Ben sipariş ettim canım bi tane bi tane daha alıcam sonrabence de artık lohusa geceliklerini araştıralım :)) ben baya büyük almıştım bi tane önceden uygun bulup inşallah olur bana doğuma yakın almkata fayda var kuzu :))
3 hafta dahaNe kadar daha sendeler idare et bakalım canım
Bende de eser miktarda çıktı protein. Senin lökositin falan da yüksek mi canım. Benim onlar da yüksek. Bugün doktor enfeksiyona bağlı protein çıkmıştır dedi.
Sadece idrarda protein çıkması yeterli değil, preeklamsi için ödem ve tansiyon yüksekliğide gerekiyor.
İnşallah öyledir canım idrarda protein kaçağı önemli kızlar negatif görene takip edin bence 20. Haftadan sonra preeklampsi gelişebiliyor insallah hicbirimiz yaşamayiz tansiyonunuz 14/9 ve üstü olursa ciddiye alın Dr.la paylaşın mutlaka beklemeyin
Öncelikle stres herşeyi tetikler o yüzden pozitif düşün iyi olsun canım üzme kendini tansiyonlarin normalmi birkaç gün sonra tekrarla başka biyerde istersen testi yada dr.na danış bı
24. haftada yapılıyo geneldeDoktorunuz şeker yükleme için sizleri hangi hafta çağırdı? 21+ oldum.. İki hafta içinde gideceğim acaba o zaman ister mi daha sonra mı çağırır?
En son kaçıncı haftada yapılır ki?
Sebebi neydi ki :)) çokmus ya3 hafta dahaidare de 5-10 gün olur yani neyse nezaket olsa hiç gelmezlerdi. Şeker yüklemesi var da anlamadım her yerde çoğul gebelikler daha riskli daha sıkı takip vs diyor. Ben çok rahat bir insanım ama Benim doktor benden rahat çıktı
NisaKızlar bebişlerinize isim düşündünüz mü
Allah nasip ederse Ömer KeremKızlar bebişlerinize isim düşündünüz mü
Cinsiyetini bi öğrensem düşünücem de daha öğrenemedim.Kızlar bebişlerinize isim düşündünüz mü
Geçmiş olsun canım. Şükür ki iyisiniz .Kızlar ben de dün gıda zehirlenmesi yaşadımSerum yedikten sonra iyiyiz şimdi çok şükür. Aman yediklerinize dikkat edin
NiL HümaKızlar bebişlerinize isim düşündünüz mü
Az kalmış canım öğrenirsin yakındaCinsiyetini bi öğrensem düşünücem de daha öğrenemedim.
Çok güzel isimler@Meylen B bibliyofil_k G gulayavsar peki sizce tek isim mi çift isim mi çıkmazda kaldık eşimle
Selam annişler dün erken doğum yapıyorsun diyerek beni açilen hasteneye sevk eden işyerimin doktoru yüzünden berbat bir gün geçirmeme sebep oldukendi dokruma nasıl gittiğimi ve yol boyunca ne çektiğimi ben bilirim meğer idrar yolu enfeksiyonum varmış ağrım ve kusmalarım ondanmış ama yaşadığım üzüntü açı beni mahvetti
Kızlar özel hastanedeki doktor bana son gittiğimde bir sorun olmazsa 6 hafta sonra gel dedi artık hiç gidesim falan kalmadı yani oraya ikiz gebe 6 haftada mı çağırılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?