2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Canım besleniyorum da yetiyo mu bilmiyorum inan ki cumartesi anlicam
kızlar birde ohlala bakmayın direk eleyin satış temsilcisine direk gidip tekerleklerinde sıkıntı oluyomuş doğru mu dedim açıkçası çok şikayet alıyoruz önermiyorum dedi

Evet canım doğru. Sonradan bulduğum doktorla da bir görüşüp o şekilde karar vericem artık. Ama değiştirmeye karar verirsem kendi doktorumla nasıl konuşurum bu konuyu onu düşünüyorum bir yandan etik açıdan uygun olacak bir şekilde uygun bir dille nasıl anlatırım diye. Belki adamın umrunda bile olmayacak işte ben kafa patlatıp duruyorum

bencede umurunda olmaz canım gitmeyi bırak diğerine başla, sorarsa açıklama yaparsın.

uff gerçekten mide bulantısı yapıyor yaa, berbat

Ben decavit dışında başka bir sey kullanmiyorum. Bu ara kalça ağrım cok vitamin ve kan değerlerime baktirdim d vitamini dışında hepsi iyi çıktı. Beslenmeme dikkat ediyorum protein ağırlıklı besleniyorum zaten. Üstelik emziriyorum da. Ama aklıma takılan d vitamini oldu 24 çıkmış çok mu düşük. Önümüz yaz aslında yükselir diye düşünüyorum ama yanlış mı düşünüyorum siz ne dersiniz?

Kızlar gebeliğimden buyana 2 kilo almıştım şimdi onun da 1 kilosunu vermişim bu zamanlarda kilo vermek normalmi ki ya? Bebeğimde önden gidiyor üstelik kilosu.

Çok çok üzüldüm ne denir hiç bilmiyorum inan rabbim yardımcınız olsun

Güneş’ten d vitamini alabilmek için hergün düzenli güneşe çıkmak gerekiyor. Bir de güneşten direkt d vitamini alınmıyormuş da güneş sayesinde besinlerden vs alınan d vitamini aktive oluyor diye okumuştum bir yerde herkes birşey söylüyor işte

1. 24 fena değil bence ama bende her gün çıkmama rağmen d vitamini de 9.4 çıktı. Kan 9 çıktı. Daha ne yemem lazım bilmiyorum hiç et yumurta balık yemezdim önceki hayatımda artık hepsinden yiyorum badem ceviz fındık her türlü meyve yani herşeyi yememe rağmen de düşük çıkıyor. Sağlam yemek de yetmeyebiliyor demek. Bence tahlil yaptir bı daha ona göre davran

Kızlar kan ilacı icemiyorsaniz yerine tahinpekmez yiyebilirsiniz .Benim daha yeni 11 e düşmüş hergun yiyorum doktor bi ay daha devam et düşerse hap veririz dedi nohut fasulye mercimek de Iyi geliyor .

Bende haplardan biktim artık d vitamini ni uzun zamandır kullanmıyorum bende vicdan yaptım şimdi:) alayım bugün.

Tek ben değilmişim bi çok arkadaşım bıkmış meğerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…