@Meylen cim inan bunların hepsini düzenli iiçiyorum ama bütün değerlerim düştükçe düşüyor. En son pazartesi günü aile hekimi baktı, D düşmüş b12 düşmüş demir düşmüş, kolesterol artmış hatta şekerim bile 61 e düşmüş çünkü düzenli beslenemiyorumbesleniyorsan hiç kafana takma derim Eki Görüntüle 2245469 canım chicco ohlala modeline bak derim. 3 buçuk kg toplamda
Canım linkini atar mısın bunun?
Evet canım doğru. Sonradan bulduğum doktorla da bir görüşüp o şekilde karar vericem artık. Ama değiştirmeye karar verirsem kendi doktorumla nasıl konuşurum bu konuyu onu düşünüyorum bir yandan etik açıdan uygun olacak bir şekilde uygun bir dille nasıl anlatırım diye. Belki adamın umrunda bile olmayacak işte ben kafa patlatıp duruyorumCanım kimde rahat ediyorsan onu seç yani sonuç olarak prof da olsa operatör de olsa önemli olan senin rahat etmen güvenmen seni bilgilendirmesi bence. diyelim ki doğumuna giremedi prof olan nolcak, hasbel kader kim denk gelirse o yaptıracak
bencede umurunda olmaz canım gitmeyi bırak diğerine başla, sorarsa açıklama yaparsın.Evet canım doğru. Sonradan bulduğum doktorla da bir görüşüp o şekilde karar vericem artık. Ama değiştirmeye karar verirsem kendi doktorumla nasıl konuşurum bu konuyu onu düşünüyorum bir yandan etik açıdan uygun olacak bir şekilde uygun bir dille nasıl anlatırım diye. Belki adamın umrunda bile olmayacak işte ben kafa patlatıp duruyorum
uff gerçekten mide bulantısı yapıyor yaa, berbatKızlar eğer düzenli ve sağlıklı besleniyorsanız vitamin ve demir ilaclari kullanmak icin kendinizi zorlamayin
Bebeklerin ihtiyacı olan miktarlar vücudumuzda var zaten ve onlar bu besinleri bir güzel alıyor. Bu takviyeler daha çok bizler için... depolardan gitmesin diye
Bulandı ve kusmaları artırdığı için Ben de kullanamıyorum hiçbirini. Yapacak bir şey yok. Ilk gebeliğimde de kullanamadım
Emzirme döneminde her takviyeyi rahat rahat aldim ve değerlerim zamanla normale döndü
Benim oğlan her sabah öğlen aksam ve gece olmak üzere tepiniyor maşşallah:))) hiç öğün atlamıyor doymak bilmiyor:))Böyle bir tepinme olamaz karnimda sabah sabah çok uyudum oğlan acıktı heraldegünaydın canlar ❤❤
Merhabalar, pazartesi akşamı aniden suyum geldi ve hiç durmadı, ambulans ile hastaneye gittim, doktor bebeğin hiç suyu kalmadığını söyledi ve suni sanci ile doğum yaptım. Çok üzücü bir olay ama napalim omru bu kadarmis dedik.
Güneş’ten d vitamini alabilmek için hergün düzenli güneşe çıkmak gerekiyor. Bir de güneşten direkt d vitamini alınmıyormuş da güneş sayesinde besinlerden vs alınan d vitamini aktive oluyor diye okumuştum bir yerde herkes birşey söylüyor işteBen decavit dışında başka bir sey kullanmiyorum. Bu ara kalça ağrım cok vitamin ve kan değerlerime baktirdim d vitamini dışında hepsi iyi çıktı. Beslenmeme dikkat ediyorum protein ağırlıklı besleniyorum zaten. Üstelik emziriyorum da. Ama aklıma takılan d vitamini oldu 24 çıkmış çok mu düşük. Önümüz yaz aslında yükselir diye düşünüyorum ama yanlış mı düşünüyorum siz ne dersiniz?
çocuu aç bırakma kız kalk ye bişeyler geri uyuBöyle bir tepinme olamaz karnimda sabah sabah çok uyudum oğlan acıktı heraldegünaydın canlar ❤❤
Ben decavit dışında başka bir sey kullanmiyorum. Bu ara kalça ağrım cok vitamin ve kan değerlerime baktirdim d vitamini dışında hepsi iyi çıktı. Beslenmeme dikkat ediyorum protein ağırlıklı besleniyorum zaten. Üstelik emziriyorum da. Ama aklıma takılan d vitamini oldu 24 çıkmış çok mu düşük. Önümüz yaz aslında yükselir diye düşünüyorum ama yanlış mı düşünüyorum siz ne dersiniz?
Ahaha hemen hazırlıklara başladım yoksa delirecek heralde nasıl tepinecegini şaşırdıçocuu aç bırakma kız kalk ye bişeyler geri uyu
Haksız mı haklı kaç saattir yatıyosun Allah bilirAhaha hemen hazırlıklara başladım yoksa delirecek heralde nasıl tepinecegini şaşırdı
Yaa şaka bı yana da ben açlıkla ilgisi var diye düşünmeye başladım hep aciktigimda oynaması bı işaret benceBenim oğlan her sabah öğlen aksam ve gece olmak üzere tepiniyor maşşallah:))) hiç öğün atlamıyor doymak bilmiyor:))
Hep babasının suçu gece hastaydı onla uğraştık sabah da ise yolladiktan sonra uyuduk dün de tüm gün annemin dükkanında yorulmuşum valla nasıl uyumuşumHaksız mı haklı kaç saattir yatıyosun Allah bilir
Tek ben değilmişim bi çok arkadaşım bıkmış meğerseKızlar kan ilacı icemiyorsaniz yerine tahinpekmez yiyebilirsiniz .Benim daha yeni 11 e düşmüş hergun yiyorum doktor bi ay daha devam et düşerse hap veririz dedi nohut fasulye mercimek de Iyi geliyor .
Bende haplardan biktim artık d vitamini ni uzun zamandır kullanmıyorum bende vicdan yaptım şimdi:) alayım bugün.
Benimde karnım doyunca seviniyor o zaman oynuyor:)Yaa şaka bı yana da ben açlıkla ilgisi var diye düşünmeye başladım hep aciktigimda oynaması bı işaret bencebizim oğlanlar obur olacak herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?