Iyi gunlerde kullan canim.sanirim zevklerimizde aynı, bende bunu takipteyim.indirime girer diye acele etmiyorum ama kesin aynısını alicam.benim baktığımin birde alt açma bezi de var di. Sen kaca aldin?Bende bugün bu çantayı sipariş ettim inşallah iyi.cikar .
TRY 88.25 32% İndirim | Moda mumya çanta analık bebek bezi çantası büyük kapasiteli hemşirelik çanta seyahat sırt çantası tasarımcı bebek bakımı Nappy çanta
https://s.click.aliexpress.com/e/cd75Vq1w canım link bu. 16 liralık bir kupondu yüksek değildi zaten.
Bende bugün bu çantayı sipariş ettim inşallah iyi.cikar .
Sağol canım tessekkür ederim. Aslında bende acele ettim dediğin gibi indirime giriyorlar bazen .Artık bi yerden başlamak istedim .Çok güzel bende beğendim bunu .33 € fiyatı kargo ücreti de yok .Evet bi arkadaş daha var almanyadan arada yazıyor.Iyi gunlerde kullan canim.sanirim zevklerimizde aynı, bende bunu takipteyim.indirime girer diye acele etmiyorum ama kesin aynısını alicam.benim baktığımin birde alt açma bezi de var di. Sen kaca aldin?
Ya bi arkadaş daha var di almanyadan katılangojibeeren nerelerdeki, coktandir yok
Günaydın ❤Günaydın kızlar
günaydın hangi renk aldın bende sipariş vericem @Meylen gibi mor mu alsam diyorum :)Bu arada my valice in sipariş ettiğim çantası geldi, trendyolda indirimdeyken almıştım. Çoookkkk güzel bayıldım. Fiyatına değer bir urun. Tavsiye ederim
günaydın hangi renk aldın bende sipariş vericem @Meylen gibi mor mu alsam diyorum :)
ben de mor istiyordum arkadaşlarım gerektiğinde o çantayı eşin taşıyacak siyah veya gri al dedi kafamı karıştırdılar :))Ben de mor aldim. Gayet guzel
Benim daha elime geçmediBu arada my valice in sipariş ettiğim çantası geldi, trendyolda indirimdeyken almıştım. Çoookkkk güzel bayıldım. Fiyatına değer bir urun. Tavsiye ederim
canım eşin asla taşimicak sen sırtına takıcaksın o bebeği taşicakgünaydın hangi renk aldın bende sipariş vericem @Meylen gibi mor mu alsam diyorum :)
doğru diyorsun arabaya falan koyarız sanki sürekli taşıyacakmıyım :)))canım eşin asla taşimicak sen sırtına takıcaksın o bebeği taşicakbide zaten bebek arabasına takma aparatı da geliyo arabaya da takılır . Yine sen bilirsin tabiki
sağlıkla güle güle kullan canımsipariş verdim ben de my valice bebek çantasını :)
Sağol canım inşallahsağlıkla güle güle kullan canım
Güle güle kullan canım. Bu şarj kablolu çantalarda içinde kendiliğinden powerbank mi oluyor yoksa isteyen içine koyabilir diye sadece kablosu mu var acaba?Bu arada my valice in sipariş ettiğim çantası geldi, trendyolda indirimdeyken almıştım. Çoookkkk güzel bayıldım. Fiyatına değer bir urun. Tavsiye ederim
Geçmiş olsun canım benim dediğin gibi dinlenmekten bol sıvı tüketmekten başka hiçbir çaresi yok maalesef hamileliktede hiç çekilmiyor bu gripGrip olduğunda doktora gitsen bir hafta da gitmesen yedi günde geçermiş. Aynı durumdayız dün Parol yazarım dedi gönderdi beni. Aşı da oldum kolum da aciyor. Beynim zonkluyor ama bol su içip dinlenmekten başka çaresi yok
Ben 16. haftadan beri hiç aksatmadan decavit kullanıyorum. Yanında balık yağı hapı ve demir alıyorum. İnan iştahı açıyor :) ama içim rahat ediyor. Kan değerlerim inanılmaz iyi. Cildim, saçım, tırnaklarım güzelleşti.Kızlar doktorum bana bir gun decavit bir gun regenesis ic demisti...regenesis de icinde balik yagi olan bi vitaminmis...o bitti ayrintili icin gittiğim dr başka bir omega verdi o da her gün decavit de hergun...iştahım açılır diye korkuyorum...ve d vitamini damlasını da düzenli alamıyorum...içimiz rahat değil ama düzenli de yapamıyoruz.ben de aynı durumdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?