2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende bugün bu çantayı sipariş ettim inşallah iyi.cikar .
Iyi gunlerde kullan canim.sanirim zevklerimizde aynı, bende bunu takipteyim.indirime girer diye acele etmiyorum ama kesin aynısını alicam.benim baktığımin birde alt açma bezi de var di. Sen kaca aldin?
Ya bi arkadaş daha var di almanyadan katılan gojibeeren nerelerdeki, coktandir yok

Bende bugün bu çantayı sipariş ettim inşallah iyi.cikar .

Bu ikisine çok benzer lcw de görmüştüm ben de. Çok detaylı bakmadım ama 130 gibi bir fiyatı vardı.

Sağol canım tessekkür ederim. Aslında bende acele ettim dediğin gibi indirime giriyorlar bazen .Artık bi yerden başlamak istedim .Çok güzel bende beğendim bunu .33 € fiyatı kargo ücreti de yok .Evet bi arkadaş daha var almanyadan arada yazıyor.

Günaydın kızlar. Bir günlük mahpusluk hayatından sonra sizlerleyim

Bizim grupta bir tane köstebek var, en ufak bir polemikte hemen yönetime haber veriyor. Ya da dışardan izleyenlerden biri bu köstebek... bilemiyorum

Sevgili köstebek, isine baksana arkadaşım biz burda polemiğe gireriz iki dk sonra çıkarız sana ne ya

Bu arada my valice in sipariş ettiğim çantası geldi, trendyolda indirimdeyken almıştım. Çoookkkk güzel bayıldım. Fiyatına değer bir urun. Tavsiye ederim

Bu arada my valice in sipariş ettiğim çantası geldi, trendyolda indirimdeyken almıştım. Çoookkkk güzel bayıldım. Fiyatına değer bir urun. Tavsiye ederim
Güle güle kullan canım. Bu şarj kablolu çantalarda içinde kendiliğinden powerbank mi oluyor yoksa isteyen içine koyabilir diye sadece kablosu mu var acaba?

Geçmiş olsun canım benim dediğin gibi dinlenmekten bol sıvı tüketmekten başka hiçbir çaresi yok maalesef hamileliktede hiç çekilmiyor bu grip

Ben 16. haftadan beri hiç aksatmadan decavit kullanıyorum. Yanında balık yağı hapı ve demir alıyorum. İnan iştahı açıyor :) ama içim rahat ediyor. Kan değerlerim inanılmaz iyi. Cildim, saçım, tırnaklarım güzelleşti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…