Benimde bugün kan hapından midem bulandı çıkardım yaa.. acaba iki güne bir falan içsek olmuyor mu ? bu da pazarlık gibi oldu amaKızlar ben bi konuda vicdan azabı duyuyorum yaklaşık 15 gündür hiç bi vitamini kan ilacını düzenli içmiyorum.
Bıktım çünkü içesim gelmiyo napmalıyım sıkıldım gerçekten.
Bu D vitaminini kan tahliline göre mi veriyor doktor, yoksa balık yağı hapı gibi isteğe bağlı mı arkadaşım?Kan ilacı ve d vitamini önemli zaten canım
benim d için kan tahlilime bakmadı valla, verdi öyle ama sadece d değil benimki magnezyum fala da var içindeBu D vitaminini kan tahliline göre mi veriyor doktor, yoksa balık yağı hapı gibi isteğe bağlı mı arkadaşım?
kan tahliline göre verdi düşük ama malesef kullanamıyorum damla zaten şimdi sprey alıcamBu D vitaminini kan tahliline göre mi veriyor doktor, yoksa balık yağı hapı gibi isteğe bağlı mı arkadaşım?
Keşke hiç içmesem inan yutamıyorum artık öğürüyorum istemsiz çıkarıcak gibi oluyorum. İşkence benim için.Benimde bugün kan hapından midem bulandı çıkardım yaa.. acaba iki güne bir falan içsek olmuyor mu ? bu da pazarlık gibi oldu ama
Gayet ideal boyutta bence. Hatta iç jacki bayağı geniş. Göründüğünden daha hacimliBenim daha elime geçmedi
boyutları nasıl canım
ben de mor istiyordum arkadaşlarım gerektiğinde o çantayı eşin taşıyacak siyah veya gri al dedi kafamı karıştırdılar :))
aynen taksın bir zahmet oğlu içinGayet ideal boyutta bence. Hatta iç jacki bayağı geniş. Göründüğünden daha hacimli
Koyu bir mor. Bence erkekler de takabilir :))
Aman o kadarını da düşünemem ya hepitopu kaç kere taşımak zorunda kalacak
Canım eşim yeri geliyor, ben yorulunca normal çantamı taşıyor. Dışardan bakan biri de bunu anlar bence. Ki mor renk erkeğe de olur benceben de mor istiyordum arkadaşlarım gerektiğinde o çantayı eşin taşıyacak siyah veya gri al dedi kafamı karıştırdılar :))
Güle güle kullan canım. Bu şarj kablolu çantalarda içinde kendiliğinden powerbank mi oluyor yoksa isteyen içine koyabilir diye sadece kablosu mu var acaba?
Ben Antalya'da yaşıyorum. Hafta sonları sahile sandalye atıp, güneşleniyorum :) Faydası olur inşallahkan tahliline göre verdi düşük ama malesef kullanamıyorum damla zaten şimdi sprey alıcam
herkesin düşük güneş görmediğimiz için isteğe bağlı değil yani
Ben de daha yeni kan verdim. Sonuçlar bir çıksın, özellikle soracağım canımbenim d için kan tahlilime bakmadı valla, verdi öyle ama sadece d değil benimki magnezyum fala da var içinde
günlük 15 20 dakika güneş ışığında yürümek gerekiyomuş birikmiyomuş vücutta o yüzden her gün almak zorundayız istersen yine doktoruna danış tabiki herkese veriliyo çünküBen Antalya'da yaşıyorum. Hafta sonları sahile sandalye atıp, güneşleniyorum :) Faydası olur inşallah
oh süper güle güle kullan güzel günlerde canımGayet ideal boyutta bence. Hatta iç jacki bayağı geniş. Göründüğünden daha hacimli
Koyu bir mor. Bence erkekler de takabilir :))
Aman o kadarını da düşünemem ya hepitopu kaç kere taşımak zorunda kalacak
Canım kimde rahat ediyorsan onu seç yani sonuç olarak prof da olsa operatör de olsa önemli olan senin rahat etmen güvenmen seni bilgilendirmesi bence. diyelim ki doğumuna giremedi prof olan nolcak, hasbel kader kim denk gelirse o yaptıracakKızlar benim kafam çok karışık ya çıkamıyorum kaç gündür işin içinden belki bir akıl veren aynı süreçten geçmiş olan vardır aramızda. Burda bazı arkadaşlarla konuşmuştuk belki okuyanlar olmuştur. Ben özel muayenehaneye gidiyorum kontroller için, doktorum da Prof burdan bir arkadaş kendi doktorunun da Prof olduğunu çok gerek olmadıkça Doğuma girmediğini söylemişti.
Hafta sonu olduğu için kendi doktorumu arayıp öğrenemedim doğuma girip girmediğini o arada da vakit kaybetmemek için doğum yapmayı düşündüğüm hastanenin doktorlarını araştırdım 1-2 gün bir doktora denk geldim. Sosyal medyada da baya aktif bir doktor yaşça da daha genç ve paylaşımlarından anladığım kadarıyla yenilikçi de bir doktor. Suda doğum yaptırıyor, normal doğumu kolaylaştıracak taktikler veriyor, hastalarına eğitimler düzenliyor vs. Hoşuma gitti yani tarzı ve yaklaşımı. Benim doktorum yaş ve tecrübe olarak daha üstte olduğundan mıdır bilmiyorum pek konuşmuyor anlatmıyor. Tarzını da kestiremiyorum o yüzden yenilikçi mi yoksa daha mı geleneksel.
Daha sonra muayenehaneyi aradım kongrede vs olmadığı sürece doğuma giriyor dedi sekreteri ama o arada da diğer doktor çok aklıma yattı. Aslında hiç aklımda yokken doktor değiştirme fikri girdi aklıma işin içinden çıkamıyorum. Sizce ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardınız?
Off aşırı uzun yazmışım inşallah okuyan olur
canım chicco ohlala modeline bak derim. 3 buçuk kg toplamdaAranızda baston bebek arabası kullanan ve memnun kalan var mı?Normal büyük arabamız var.Tasimasi kolay her yere götürebileceğim bi model arastiriyorum.
Canım linkini atar mısın bunun?Bakin kizlar buda çok kullanisli bisey
bence de çok da sorun edilecek birşey değil aldım zatenCanım eşim yeri geliyor, ben yorulunca normal çantamı taşıyor. Dışardan bakan biri de bunu anlar bence. Ki mor renk erkeğe de olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?