2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar ben bi konuda vicdan azabı duyuyorum yaklaşık 15 gündür hiç bi vitamini kan ilacını düzenli içmiyorum.
Bıktım çünkü içesim gelmiyo napmalıyım sıkıldım gerçekten.
Benimde bugün kan hapından midem bulandı çıkardım yaa.. acaba iki güne bir falan içsek olmuyor mu ? bu da pazarlık gibi oldu ama

Bu D vitaminini kan tahliline göre mi veriyor doktor, yoksa balık yağı hapı gibi isteğe bağlı mı arkadaşım?
benim d için kan tahlilime bakmadı valla, verdi öyle ama sadece d değil benimki magnezyum fala da var içinde

Bu D vitaminini kan tahliline göre mi veriyor doktor, yoksa balık yağı hapı gibi isteğe bağlı mı arkadaşım?
kan tahliline göre verdi düşük ama malesef kullanamıyorum damla zaten şimdi sprey alıcam
herkesin düşük güneş görmediğimiz için isteğe bağlı değil yani

Benimde bugün kan hapından midem bulandı çıkardım yaa.. acaba iki güne bir falan içsek olmuyor mu ? bu da pazarlık gibi oldu ama
Keşke hiç içmesem inan yutamıyorum artık öğürüyorum istemsiz çıkarıcak gibi oluyorum. İşkence benim için.
Doktora sorucam cumartesi günü canım ferro dimi ? kocaman zaten

Benim daha elime geçmedi
boyutları nasıl canım
Gayet ideal boyutta bence. Hatta iç jacki bayağı geniş. Göründüğünden daha hacimli

ben de mor istiyordum arkadaşlarım gerektiğinde o çantayı eşin taşıyacak siyah veya gri al dedi kafamı karıştırdılar :))

Koyu bir mor. Bence erkekler de takabilir :))
Aman o kadarını da düşünemem ya hepitopu kaç kere taşımak zorunda kalacak

aynen taksın bir zahmet oğlu için

Güle güle kullan canım. Bu şarj kablolu çantalarda içinde kendiliğinden powerbank mi oluyor yoksa isteyen içine koyabilir diye sadece kablosu mu var acaba?

Teşekkür ederim
Icinde Power bank olmuyor sadece usb girisi var. Yanı bence gereksiz bir detay o. Ama power bank takılıyken rahat kullanmak istersen ve çanta sırtındaysa iş görür:)

kan tahliline göre verdi düşük ama malesef kullanamıyorum damla zaten şimdi sprey alıcam
herkesin düşük güneş görmediğimiz için isteğe bağlı değil yani
Ben Antalya'da yaşıyorum. Hafta sonları sahile sandalye atıp, güneşleniyorum :) Faydası olur inşallah

Ben Antalya'da yaşıyorum. Hafta sonları sahile sandalye atıp, güneşleniyorum :) Faydası olur inşallah
günlük 15 20 dakika güneş ışığında yürümek gerekiyomuş birikmiyomuş vücutta o yüzden her gün almak zorundayız istersen yine doktoruna danış tabiki herkese veriliyo çünkü

Canım kimde rahat ediyorsan onu seç yani sonuç olarak prof da olsa operatör de olsa önemli olan senin rahat etmen güvenmen seni bilgilendirmesi bence. diyelim ki doğumuna giremedi prof olan nolcak, hasbel kader kim denk gelirse o yaptıracak

Haftalar sonra merhaba :) uzun bir aradan sonra uygulamada kalan gün sayısında 108 i görünce heyecan yaptım :) sırt ve bel ağrım hafifledi onu görünce :) dayan dedim az kaldı :)

sosmivida şuan okudum ve şok yaşadım.

Rabbim sana Hayrli saglikli bir omur versin. Yasadigin tramva icin cok uzuldum ne diyeceğimi bilemiyorum. En kısa zamanda sağlıklı bir yavrun olur yüzün güler ins.

Kendine dikkat et

@Meylen cim inan bunların hepsini düzenli iiçiyorum ama bütün değerlerim düştükçe düşüyor. En son pazartesi günü aile hekimi baktı, D düşmüş b12 düşmüş demir düşmüş, kolesterol artmış hatta şekerim bile 61 e düşmüş çünkü düzenli beslenemiyorum besleniyorsan hiç kafana takma derim
Aranızda baston bebek arabası kullanan ve memnun kalan var mı?Normal büyük arabamız var.Tasimasi kolay her yere götürebileceğim bi model arastiriyorum.
canım chicco ohlala modeline bak derim. 3 buçuk kg toplamda
Bakin kizlar buda çok kullanisli bisey
Canım linkini atar mısın bunun?

Kızlar eğer düzenli ve sağlıklı besleniyorsanız vitamin ve demir ilaclari kullanmak icin kendinizi zorlamayin

Bebeklerin ihtiyacı olan miktarlar vücudumuzda var zaten ve onlar bu besinleri bir güzel alıyor. Bu takviyeler daha çok bizler için... depolardan gitmesin diye

Bulandı ve kusmaları artırdığı için Ben de kullanamıyorum hiçbirini. Yapacak bir şey yok. Ilk gebeliğimde de kullanamadım
Emzirme döneminde her takviyeyi rahat rahat aldim ve değerlerim zamanla normale döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…