Sabahtan beri ben de benzer durumdayım.. Ama pastalar börekler değil
Oğlumun yemekleri için, tavuk suyu ve ilikli kemik suyu yaptım. Misket köfteler yapıp onar onar paketledim buzluğa attım.. Akşam yemeğine erişteli yeşil mercimek yaptım ikimize. Bi de puding karıştırdım. Kim ne yerse artık. Şimdi oğlumla kitap molasındayız daha da kalkmam
Sabahtan beri ben de benzer durumdayım.. Ama pastalar börekler değil
Oğlumun yemekleri için, tavuk suyu ve ilikli kemik suyu yaptım. Misket köfteler yapıp onar onar paketledim buzluğa attım.. Akşam yemeğine erişteli yeşil mercimek yaptım ikimize. Bi de puding karıştırdım. Kim ne yerse artık. Şimdi oğlumla kitap molasındayız daha da kalkmam
Günümüz aynı anladığım kadarıyla henüz 6 aylık değil 5.5 aylık hamileyiz canım yaşımız da aynı
Ben de hiç öyle bi durum yok saatlerce iş yaparsam belime ağrı vuruyor sabah erken kalkıyorum işe de gidiyorum temizlik çamaşır ütü de yapıyorum acaba magnezyum takviyesi mi alsan doktorunla görüşüp
Heyt be! banlandım gam yemedim de hiç mi sesini çıkaran yok diye çok üzülmüştüm kii forumu dışardan takip ettikçe göreceğim güzellikleri gördüm, beğeniyede aldım özellikle @Meylen ciğim ve adıni buraya yazamadığım bana göre çok özel birkaç insan daha.. Sizlere kalpler dolusu kalpler ve empati yapmasını bilen yürekli insanlara Rabbim den dünya, ahiret afiyet temennisi ile! Gittim ama gelişim güzel oldu sizler sebebiyle vee paylaştığınız göbüşleri gördüm şimdi size göstereceğim yaşlı teyzelerin dalga geçtiği, onlarla beraber benim de gülmeme sebep olan ama en önemlisi doktorumun söylediği prensesimin normal boyutlarda olması, karşınızdaa kuçük göbüşüm
ipler falan da arkadan çözülmüş gayet şekil