2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Senin ayrıntılı ultrason ne zaman?
Benim haftaya çarşamba olacak insallah
Çok heyecanliyim
Günaydın canım benimki de yarın ben de çok heyecanlıyım herşey çok güzel olur inşallah. henüz hareketlerini hissetmediğim için biraz endişeliyim inşallah herşey yolundadır

Günaydın canım benimki de yarın ben de çok heyecanlıyım herşey çok güzel olur inşallah. henüz hareketlerini hissetmediğim için biraz endişeliyim inşallah herşey yolundadır

Ooo bir tembel bebiş daha :))

Endişe etme yakında uykundan uyandıracak kadar çok vuracak sana . Benim kızım bu haftalarda aşırı hareketliydi hatirliyorum ama bu bebek hiç öyle değil. Cogu günler hiç hissetmiyorum bile

Sıkntı yapma, daha anne karnindayken bile karakterleri oluşmaya başlıyo bunların:)

doğru diyorsun eşim de ben de çocukken çok akıllıymışız inşallah bize çeker :))

Boşver kapansın o konular gitsin cuma cuma
Allahım inceciksinnn maşallah ben demem bu kız hamile yemeği çok kaçırmış karnın şişmiş gibi

Boşver kapansın o konular gitsin cuma cuma
Allahım inceciksinnn maşallah ben demem bu kız hamile yemeği çok kaçırmış karnın şişmiş gibi
evet kimsede hamile demiyo zaten. Otobüslerde kaldırmaya uğraşıp yer isteyenler mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…