Günaydın canım benimki de yarın ben de çok heyecanlıyım herşey çok güzel olur inşallah. henüz hareketlerini hissetmediğim için biraz endişeliyim inşallah herşey yolundadırSenin ayrıntılı ultrason ne zaman?
Benim haftaya çarşamba olacak insallah
Çok heyecanliyim
Yok tatlım sen ona bı mağazada denk gelince denetirsin doğduktan sonra çok hoşuna gider öyle tasimaktakıntılı adam anam anlatamıyorum asla 15 tonluk halat kopuyomuş o niye kopmasınmış
Günaydın canım benimki de yarın ben de çok heyecanlıyım herşey çok güzel olur inşallah. henüz hareketlerini hissetmediğim için biraz endişeliyim inşallah herşey yolundadır
Seninde günün kutlu olsun canımBen de varım fizyoterapistim ben de
Canım aile hekimliğinde yapılan işlemler ücretsizKızlar günaydın, aile hekimliğinde bugün birkaç tahlil yaptıracağım, ücretsiz mi oluyor tamamen yoksa az da olsa bi ücret ödüyor muyuz??
doğru diyorsun eşim de ben de çocukken çok akıllıymışız inşallah bize çeker :))Ooo bir tembel bebiş daha :))
Endişe etme yakında uykundan uyandıracak kadar çok vuracak sana . Benim kızım bu haftalarda aşırı hareketliydi hatirliyorum ama bu bebek hiç öyle değil. Cogu günler hiç hissetmiyorum bile
Sıkntı yapma, daha anne karnindayken bile karakterleri oluşmaya başlıyo bunların:)
Saol canimmmSeninde günün kutlu olsun canım
Canım aile hekimliğinde yapılan işlemler ücretsiz
Boşver kapansın o konular gitsin cuma cumaHeyt be! banlandım gam yemedim de hiç mi sesini çıkaran yok diye çok üzülmüştüm kii forumu dışardan takip ettikçe göreceğim güzellikleri gördüm, beğeniyede aldım özellikle @Meylen ciğim ve adıni buraya yazamadığım bana göre çok özel birkaç insan daha.. Sizlere kalpler dolusu kalpler ve empati yapmasını bilen yürekli insanlara Rabbim den dünya, ahiret afiyet temennisi ile!Gittim ama gelişim güzel oldu sizler sebebiyle vee paylaştığınız göbüşleri gördüm şimdi size göstereceğim yaşlı teyzelerin dalga geçtiği, onlarla beraber benim de gülmeme sebep olan ama en önemlisi doktorumun söylediği prensesimin normal boyutlarda olması, karşınızdaa kuçük göbüşüm
Eki Görüntüle 2245841
ipler falan da arkadan çözülmüş gayet şekil
Dur bi de o yolu deyeyim canım. Yanımızdan kanguruyla çocuklu biri geçince Allahım çocuk ya düşse inşallah bişey olmaz diyo hahahaahYok tatlım sen ona bı mağazada denk gelince denetirsin doğduktan sonra çok hoşuna gider öyle tasimak
hayırlı haberle gel sayecimBen dra geldim bu hafta hep bajinal ağrıyla geçti. Aslında haftaya Cumartesi kontrolüm ama bugün de geldim bakalım ne diyecek
Ücretsiz canımKızlar günaydın, aile hekimliğinde bugün birkaç tahlil yaptıracağım, ücretsiz mi oluyor tamamen yoksa az da olsa bi ücret ödüyor muyuz??
evet kimsede hamile demiyo zaten. Otobüslerde kaldırmaya uğraşıp yer isteyenler mevcutBoşver kapansın o konular gitsin cuma cuma
Allahım inceciksinnn maşallah ben demem bu kız hamile yemeği çok kaçırmış karnın şişmiş gibi
Ücretsiz canım, ben daha yeni kan verdim.Kızlar günaydın, aile hekimliğinde bugün birkaç tahlil yaptıracağım, ücretsiz mi oluyor tamamen yoksa az da olsa bi ücret ödüyor muyuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?