2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bugün otobüsle geldim Allahım işe toplu taşımayla giden herkese yardım etsin gerçekten.
Bi tane abi kardeşim gel böyle otur dedi oturdum Bi kadın başıma dikilip teyzeye yer versene dedi dedim hamileyim ondan yer vermiş olabilirler mi olsun kalk o yaşlı diyo dedim ki ne saçmalıyorsun ya istediğime yer veririm teyze oturdu yer vericek kişi ben değilim ayrıca gençler var bu kadar.
Saygılı olmam gerektiğini söyledi hanımefendi bende burnunu herşeye sokmazsan ben saygımı korurum zaten dedim.
Gerildim sabah sabah kızımda vurmaya başladı hemen

S Saryamarya cım ayrıntılı ultrasonun çok güzel geçer inşallah güzel haberlerle gel kuzum
Canımm gidemedim ki Eskişehire Eşim izin alamadı ben de tek başıma gitmek istemedim Hacettepedeki hocaya 21 ine randevu aldım :):) 1 hafta daha bekleyeceğim.
Ben dra geldim bu hafta hep bajinal ağrıyla geçti. Aslında haftaya Cumartesi kontrolüm ama bugün de geldim bakalım ne diyecek
Hadi Sayecim güzel haberler ver bize ikizlerden, öpüyorum
İşte o benim Allah bana sabır versin :):) Kimse yer de vermiyor bana Ya o teyzeler beni öldürüyor vallahi, iyi yapmışsın da kızı daha doğmadan yetiştiriyorsun maşallah :):):):):):)

Ay benim bu halimle kaldırmaya çalıştılar sana hayli hayli söylerler işsizler ya
Ahaha ben ümidimi keseyim o zaman şaka bir yana bende söylüyorum bazen gebeyim önceliğim ve ihtiyacım var diye, bişey diyemiyorlar o zaman

Bana bunları söyleyen 30 yaşında ya var ya yok teyze ağzını açmadı gitti oturdu kadın zaten
Teyze söylese kalkardım inan ki başka Bi kadın cırladı ayrıca adama dedim teyze otursun hayır sen oturcaksın dedi inatla
Valla Allah yardımcın olsun canım

Ahaha ben ümidimi keseyim o zaman şaka bir yana bende söylüyorum bazen gebeyim önceliğim ve ihtiyacım var diye, bişey diyemiyorlar o zaman
Söyle tabiki senin karnındaki onların karnındakilerden değerli bazen bel ağrısı bacak ağrısı oluyo insanın ayakta nasıl gitsin canım çok haklısın yani

hayırlı haberle gel sayecim
İnşallah canım teşekkür ederim
Canım çok sağol bende öperim miniklerini senin ayrıntılı da bir hafta sonraya kalmış olsun inşallah hayırlı haberler verirsin geç olsun güç olmasın inşallah

toplu taşıma zor iş kuzu Allah sabır versin, sabah sabah insanlarda bi gerginlik. iyiki kalkmamışsın boşver

Canım seker yuklemesi ne oluyor? ne işe yariyor yani bilmedigimden soruyorum. Tek bildiğim annemin gereksiz ve zararlı görmesi :)
Canım şöyle ki herkesin görüşüne saygım var bizim ailede şekere yatkınlık hiç yok kimse şeker hastası değil ancak gebeliğe bağlı olarak şeker yükselebiliyor bebek içinde anne içinde tehlikeli Bi çok riski var
O yüzden yaptırma taraftarıyım
Ufak şurubumsu bişey içiliyormuş gidince görücem nasıl bişey bende bilmiyorum o şekerden 1 saat sonra ölçüm yapılıyormuş

Canımm gidemedim ki Eskişehire Eşim izin alamadı ben de tek başıma gitmek istemedim Hacettepedeki hocaya 21 ine randevu aldım :):) 1 hafta daha bekleyeceğim.

anladım canım geç olsun güç olmasın . bizim kurum yarısını karşılıyor. hastaneye gittim tetkik istem belgesi istemişlerdi onu aldım doktordan. benim detaylı usg de yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…