Ay benim bu halimle kaldırmaya çalıştılar sana hayli hayli söylerlerevet kimsede hamile demiyo zaten. Otobüslerde kaldırmaya uğraşıp yer isteyenler mevcut
Ücretsiz canım
Thank u kızlarrrÜcretsiz canım, ben daha yeni kan verdim.
Canımm gidemedim ki Eskişehire
Hadi Sayecim güzel haberler ver bize ikizlerden, öpüyorumBen dra geldim bu hafta hep bajinal ağrıyla geçti. Aslında haftaya Cumartesi kontrolüm ama bugün de geldim bakalım ne diyecek
İşte o benim Allah bana sabır versin :):) Kimse yer de vermiyor banaBugün otobüsle geldim Allahım işe toplu taşımayla giden herkese yardım etsin gerçekten.
Bi tane abi kardeşim gel böyle otur dedi oturdum Bi kadın başıma dikilip teyzeye yer versene dedi dedim hamileyim ondan yer vermiş olabilirler mi olsun kalk o yaşlı diyodedim ki ne saçmalıyorsun ya istediğime yer veririm teyze oturdu yer vericek kişi ben değilim ayrıca gençler var bu kadar.
Saygılı olmam gerektiğini söyledi hanımefendi bende burnunu herşeye sokmazsan ben saygımı korurum zaten dedim.
Gerildim sabah sabah kızımda vurmaya başladı hemen
Ahaha ben ümidimi keseyim o zamanAy benim bu halimle kaldırmaya çalıştılar sana hayli hayli söylerlerişsizler ya
Bana bunları söyleyen 30 yaşında ya var ya yok teyze ağzını açmadı gitti oturdu kadın zatenCanımm gidemedim ki EskişehireEşim izin alamadı ben de tek başıma gitmek istemedim Hacettepedeki hocaya 21 ine randevu aldım :):) 1 hafta daha bekleyeceğim.
Hadi Sayecim güzel haberler ver bize ikizlerden, öpüyorum
İşte o benim Allah bana sabır versin :):) Kimse yer de vermiyor banaYa o teyzeler beni öldürüyor vallahi, iyi yapmışsın da kızı daha doğmadan yetiştiriyorsun maşallah :):):):):):)
Söyle tabiki senin karnındaki onların karnındakilerden değerli bazen bel ağrısı bacak ağrısı oluyo insanın ayakta nasıl gitsin canım çok haklısın yaniAhaha ben ümidimi keseyim o zamanşaka bir yana bende söylüyorum bazen gebeyim önceliğim ve ihtiyacım var diye, bişey diyemiyorlar o zaman
İnşallah canım teşekkür ederimhayırlı haberle gel sayecim
Canım çok sağol bende öperim minikleriniCanımm gidemedim ki EskişehireEşim izin alamadı ben de tek başıma gitmek istemedim Hacettepedeki hocaya 21 ine randevu aldım :):) 1 hafta daha bekleyeceğim.
Hadi Sayecim güzel haberler ver bize ikizlerden, öpüyorum
İşte o benim Allah bana sabır versin :):) Kimse yer de vermiyor banaYa o teyzeler beni öldürüyor vallahi, iyi yapmışsın da kızı daha doğmadan yetiştiriyorsun maşallah :):):):):):)
Bugün canım inşallah hayirlarla dönerim öğleye doğru olur
toplu taşıma zor iş kuzu Allah sabır versin, sabah sabah insanlarda bi gerginlik. iyiki kalkmamışsın boşverBugün otobüsle geldim Allahım işe toplu taşımayla giden herkese yardım etsin gerçekten.
Bi tane abi kardeşim gel böyle otur dedi oturdum Bi kadın başıma dikilip teyzeye yer versene dedi dedim hamileyim ondan yer vermiş olabilirler mi olsun kalk o yaşlı diyodedim ki ne saçmalıyorsun ya istediğime yer veririm teyze oturdu yer vericek kişi ben değilim ayrıca gençler var bu kadar.
Saygılı olmam gerektiğini söyledi hanımefendi bende burnunu herşeye sokmazsan ben saygımı korurum zaten dedim.
Gerildim sabah sabah kızımda vurmaya başladı hemen
Kendine dert edindi duyar kastı da yanlış insanatoplu taşıma zor iş kuzu Allah sabır versin, sabah sabah insanlarda bi gerginlik. iyiki kalkmamışsın boşver
Hayırlı haberlerle gel inşallah canımBugün canım inşallah hayirlarla dönerim öğleye doğru olur
Günaydın benimde yarınGünaydın yarın şeker yükleme testi yapacagım
umarım zorlanmam
Canım seker yuklemesi ne oluyor? ne işe yariyor yani bilmedigimden soruyorum. Tek bildiğim annemin gereksiz ve zararlı görmesi :)Günaydın benimde yarın
Kolay gelsin o zaman:)Günaydın benimde yarın
Canım şöyle ki herkesin görüşüne saygım var bizim ailede şekere yatkınlık hiç yok kimse şeker hastası değil ancak gebeliğe bağlı olarak şeker yükselebiliyor bebek içinde anne içinde tehlikeli Bi çok riski varCanım seker yuklemesi ne oluyor? ne işe yariyor yani bilmedigimden soruyorum. Tek bildiğim annemin gereksiz ve zararlı görmesi :)
Canımm gidemedim ki EskişehireEşim izin alamadı ben de tek başıma gitmek istemedim Hacettepedeki hocaya 21 ine randevu aldım :):) 1 hafta daha bekleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?