- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
Evet bende 6+0isimsiz871 cnm sen de mi 6+0 sin .? Doktor hersey normal dedi ama ben şüphe ediyom işte herkes 5.haftada duyunca..atarım tabi fotoyu. ..benim kese 8 mm yolk kesesi 2.2 mm mis
Anladım canımDoktor yakınlaştırdı canım ,senınkını de büyütse böyle görünür
Iç canım oluşum aşamasında su önemli kesinlikle iç karından bakdiysa normaldir vajinadan baksa cikardiKizlarrrrrrr yetisinnn ..şimdi çıktım doktordannn. ..6+0 im ve yolk kesesi ve diğer kese oluşmuş ama embriyo daha yok dedi yani daha kalp atışı duyamadimm
10 gün sonra gel dedi ....Bazıları 5.hafta aduyarken ben de anormallik yoktur demi? 2 kese de normal dedi ama korkuyorum. Günde 3 litre su icmeyi geçmeye çalış dedi ama ben o kadar icemiyom
Yooo vajinadan baktı ve kalp duyulmadi
Benimde vajinadan bakıldıYooo vajinadan baktı ve kalp duyulmadi
Sen kendini rahat tut suyunu iç sakın stres yapma sonradan allahın izni ile görünür kese geç oluşmuş olabilir 2. Kese var dedin demi işte o gebeligin saglikli bi gebelik olduğuna işarettir zatenYooo vajinadan baktı ve kalp duyulmadi
Bu arada benim kese 9 mm di ne 2. Kese ne de bebek vardu kese boyutun 12 13 mm olduğunda anca görünür o yuzden takılma 5 tane hamileliği sıkıntılı bir şekilde gecirdigim için çok tecrübe edindimYooo vajinadan baktı ve kalp duyulmadi
Amin ınşallah en hayırlısıylaMerhaba, kalp atışlarını paylaşalım denmişti, bugün 6+1'de kalp atışını duyduk. İlk gebeliğim, inanılmaz heyecanlandım. Doktorum her şey yolunda giderse bir ay sonra gelirsiniz dedi. Kalp atışını bekleyenler, umarım siz de sağlıkla duyarsınız.
13 mm olduğunda görünmüyor canım tamamen bebeğe bağlı her bebek bir değil biri sata uyumlu gider biri geriden gelir biri ilerden gider kese boyutuyla alakası yok yaniBu arada benim kese 9 mm di ne 2. Kese ne de bebek vardu kese boyutun 12 13 mm olduğunda anca görünür o yuzden takılma 5 tane hamileliği sıkıntılı bir şekilde gecirdigim için çok tecrübe edindim
Yooo vajinadan baktı ve kalp duyulmadi
Çok fazla okuyorum öyle okumuştum13 mm olduğunda görünmüyor canım tamamen bebeğe bağlı her bebek bir değil biri sata uyumlu gider biri geriden gelir biri ilerden gider kese boyutuyla alakası yok yani
5+4 ye kesem 13 mm’di gözükmesi mümkün bile değil yani pazartesi gidicem söylerim kese boyutunu nasip olursaÇok fazla okuyorum öyle okumuştum
5+4 ye kesem 13 mm’di gözükmesi mümkün bile değil yani pazartesi gidicem söylerim kese boyutunu nasip olursa
Geçmiş olsun canım sağlıkla gelsin bebeklerinKızlar tekrar selam, ben de 8. Haftadayım derken daha 6+2 ymişim :) tam bir asosyal oldum, zaten transferden beri kabuğuma çekilmiştim, pazartesi gecesi kanamam oldu, soluğu acilde aldık tabii, bebeklerin durumu iyi şuan, kanamam durdu, bi de 15 günlük yatak istirahati verildi. Artık ben de instagram fln kimseyle ilgilenmiyorum, aynaya bile bakasım gelmiyor:)
Hayirli olsun bebegin canim benim. Herkesin tercigine bagli. Ama bazi durumlarda yaptirmak iyi olur duyorlar. Ben 2.3 lu testleri yaptirmadim. Bundada yaptırmayı düşünmüyorumKızlar bende dün gittim kalp atışı duydum 6+5 çok şükür elhamdulillah rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Annelik tecrübesi olanlar bişey sormak istiyorum ikili test yaptırdınız mı ben yaptırmak istemiyorum şart mı yaptırmak
ırmıştım bunda da yaparim büyük ihtimalkKızlar bende dün gittim kalp atışı duydum 6+5 çok şükür elhamdulillah rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Annelik tecrübesi olanlar bişey sormak istiyorum ikili test yaptırdınız mı ben yaptırmak istemiyorum şart mı yaptırmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?