- 11 Aralık 2018
- 66
- 104
- 8
Olmazmi. Kaburgam cok agriyor. Daha dogrusu diyafram. Benim gibi ceken varmi? Her nefes alis veris agrili.Uyumayan annelerim var mı acaba
Konu ne canım kaçırdım ?Şişlideyim sağlık ocağına hiç gitmedim ama doktor nasıl böyle birşeyden hiç bahsetmez anlamadım yani.
YaaOlmazmi. Kaburgam cok agriyor. Daha dogrusu diyafram. Benim gibi ceken varmi? Her nefes alis veris agrili.
Hepsi çok güzellavitabellamk seni bende ekledim canim buda benim bebek arabam bunlarda almaya karar verdigim besik ve sallangac mi nedir ondan.
Kotil soyadı çok tanıdık ya sankiBir arkadaş, kim kimdir demiş. İsteyen beni ekleyebilir instagramdan “merve kotil sayhan” diye, artık bu kadar paylaşıyoruz herşeyimizi :))
BuldumKızlar internetten baktım da tetanoz aşısı 3. aydan sonra yapılıyor diyor benim doktorum hiçbirşey söylemedi aşıyla ilgili. Siz kaçıncı haftada oldunuz herkese yapılması gerekmiyor mu acaba? Bu defa gidince soracağım.
Aklına kötü şeyler getirmeAklıma başka Bi yazı geldi aslında canım ondan da tedirgin oldum Bi arkadaş Bişeyler yaşamıştı da topic vardı o yüzden sordum
GünaydınnnnnnGünaydııııınnn
Cidden başka zamanında daha çok kıymetini bilseymisiz keşke o anlarinAnne evinde kalmak, eşinle kardeslerinle hep beraber kalabalık bir pazar kahvaltısı etmek gibisi yok. Günaydınnnnn
Canım geçen uygulamada okumuştum artık takla atacak falan diye maşallah diyelim doğuma kadar hep hareketli olsunlar yeterliKızlar bişey sorucam ama gülmeyin
Az hareket edince korkuyoruz falan ama çok hareket normal mi bugün durmadı çocuk karnımın içinde balık gibi sürekli dönüyo
Canım Necla nisa miydi sizin isimBenımkı de tekmeden cok titrek yaa ben de merak edıyordum bunu
Malesef öyle ..
Ayrıca çok çok teşekkür ederim.. İnşallah dünyanın neresinde büyürlerse büyüsünler vatanlarını seven kıymet bilen çocuklar olurlar..
Benimkinde var ama ayağı kordonu kapatmıştı hep yüzünün görüntüsünü alamadık oyuzdenYa ne güzel doktorlarınız 4 boyutlu da bakıyo bizimkinin cihazında yokmuş hep 2 boyut zaten çocuklar sığmıyor artık ekrana ben sanırım nasip olursa tekrar görmeye gidicem dayanamam
Bu haftalarda çok dönüyorlar yer değiştiriyorlar. En son gittiğimde sol kasığımda çok agrım vardi. Meğer bizimki kafasını oraya dayamış. Şimdi yok çünkü fildir fildir dönüyor içimde hissediyorum. Pozisyonunu değiştirdi kesinKızlar bu hafta full vajinal baskı hissettim yarım saat yürüsem başlıyor arada çok yoruldumda oluyor tamam ama bu hafta bi başka geldi bu baskı sol tarafına basamıyorum aksamları pazartesi bi sorun yoktur umarım pazartesi kontrolüm var
Durum bende de öyle:)Anne evinde kalmak, eşinle kardeslerinle hep beraber kalabalık bir pazar kahvaltısı etmek gibisi yok. Günaydınnnnn
Her kontrolde bakıyorsa ne güzel ya kıskandımIns canım.o vatan sevgisini taşımak bambaşka birsey...
Benimkinde var ama ayağı kordonu kapatmıştı hep yüzünün görüntüsünü alamadık oyuzden
Bu haftalarda çok dönüyorlar yer değiştiriyorlar. En son gittiğimde sol kasığımda çok agrım vardi. Meğer bizimki kafasını oraya dayamış. Şimdi yok çünkü fildir fildir dönüyor içimde hissediyorum. Pozisyonunu değiştirdi kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?