2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Buldum

Asm de gebelik kaydı açtılar bana onlarda takip ediyo tetanoz dediler bende dr uma sordum ol deyince gittim oldum canım
Ara sokakta asm varya bizim abidei hürriyet te orada

Kızlar bişey sorucam ama gülmeyin
Az hareket edince korkuyoruz falan ama çok hareket normal mi bugün durmadı çocuk karnımın içinde balık gibi sürekli dönüyo
Canım geçen uygulamada okumuştum artık takla atacak falan diye maşallah diyelim doğuma kadar hep hareketli olsunlar yeterli

Malesef öyle ..
Ayrıca çok çok teşekkür ederim.. İnşallah dünyanın neresinde büyürlerse büyüsünler vatanlarını seven kıymet bilen çocuklar olurlar..

Ins canım.o vatan sevgisini taşımak bambaşka birsey...
Ya ne güzel doktorlarınız 4 boyutlu da bakıyo bizimkinin cihazında yokmuş hep 2 boyut zaten çocuklar sığmıyor artık ekrana ben sanırım nasip olursa tekrar görmeye gidicem dayanamam
Benimkinde var ama ayağı kordonu kapatmıştı hep yüzünün görüntüsünü alamadık oyuzden
Bu haftalarda çok dönüyorlar yer değiştiriyorlar. En son gittiğimde sol kasığımda çok agrım vardi. Meğer bizimki kafasını oraya dayamış. Şimdi yok çünkü fildir fildir dönüyor içimde hissediyorum. Pozisyonunu değiştirdi kesin

Her kontrolde bakıyorsa ne güzel ya kıskandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…