Annelik böyle bir şey iste
Doğduktan sonra da o "acabalar" hiç bitmiyor. Nasil daha iyisi nasil daha guzeli olurlar bitmiyor, endiseler bitmiyor. Sürekli bir iç muhasebe sürekli bir özeleştiri... Ben esasen relax bir insan olmama ragmen isin içine çocuğuma ilgili kararlar girince her şey grilesiyor
Günaydın kızlaaaar harika bir gün geçirelim. Bende artık nekadar geçte yatsam en geç 9 da gözler açılıyor. Gece zaten uykuya geçmekte problem yaşıyorum Bu arada 6 nisanda İstanbul’a geliyoruz eşimle bu yaz tatile gitmeyeceğimiz için en azından bir hava değişimi olsun dedik. Eminönü havuzlu han varmış oraya uğramayı düşünüyorum anne bebek eşyaları varmış.
Asm de gebelik kaydı açtılar bana onlarda takip ediyo tetanoz dediler bende dr uma sordum ol deyince gittim oldum canım
Ara sokakta asm varya bizim abidei hürriyet te orada
Sen test falan yaptırmak için gittiğinde açtılar sanırım dimi? Arada telefonla arayıp soruyorlardı gebelik vs var mı diye şimdi hatırladım. Bu kontrolden sonra giderim ben de belki doktora sorduktan sonra. Benim asm Mecidiyeköy’de bu arada
Yani yanlış anlaşılıyor aslında yazdığım şey:) kendi şarkını söyle derken aslında sen de kendi hikayeni anlat anlamında yazmıştım:) yoksa sesim inanılmaz kötü ötesi:))) sen kimsin canım, takip edim ben de seni :)))
Yani yanlış anlaşılıyor aslında yazdığım şey:) kendi şarkını söyle derken aslında sen de kendi hikayeni anlat anlamında yazmıştım:) yoksa sesim inanılmaz kötü ötesi:))) sen kimsin canım, takip edim ben de seni :)))