2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aminnn canım çok aminnn
Kesinlikle katılıyorum

Günaydın kızlaaaar harika bir gün geçirelim. Bende artık nekadar geçte yatsam en geç 9 da gözler açılıyor. Gece zaten uykuya geçmekte problem yaşıyorum Bu arada 6 nisanda İstanbul’a geliyoruz eşimle bu yaz tatile gitmeyeceğimiz için en azından bir hava değişimi olsun dedik. Eminönü havuzlu han varmış oraya uğramayı düşünüyorum anne bebek eşyaları varmış.

Buldum

Asm de gebelik kaydı açtılar bana onlarda takip ediyo tetanoz dediler bende dr uma sordum ol deyince gittim oldum canım
Ara sokakta asm varya bizim abidei hürriyet te orada
Sen test falan yaptırmak için gittiğinde açtılar sanırım dimi? Arada telefonla arayıp soruyorlardı gebelik vs var mı diye şimdi hatırladım. Bu kontrolden sonra giderim ben de belki doktora sorduktan sonra. Benim asm Mecidiyeköy’de bu arada
Bi doktoruna sor bazı doktorlar yaptırma taraftarı olmayabiliyor belki yaptırma dicek o yüzden söylemedi
Bir sonraki gidişimde soracağım canım çok sağol

Ay sen müzik kadınıymışsın hiç bahsetmiyorsun :))) benim eşimde öyle hatta bir o ses olayımız olmuştu
Yani yanlış anlaşılıyor aslında yazdığım şey:) kendi şarkını söyle derken aslında sen de kendi hikayeni anlat anlamında yazmıştım:) yoksa sesim inanılmaz kötü ötesi:))) sen kimsin canım, takip edim ben de seni :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…