Bir kız bir erkek annesi tek ben varım galiba sayfadaİkiz annelerini merak ediyorum 1 kız 1 erkek olunca nasıl oluyor acabatop gibi mi bel etrafına doğru mu
Tanıştığımıza memnun oldum efenim
Canım benimmSeni çok beğendim oğluşunu ayrı beğendim gurbette olmana rağmen arkada ki Atatürk detayını ayrı sevdim
Maşallah canımm benim
Tanıştığımıza memnun oldum efenim ♥
Canım benimm ☺ Nasıl da farketmişsin..
Atatürk’ü ve Türk bayrağını gittiğimiz her yere götürdük biz, Atlas da öğrensin istedik. Aklı ermiyo tabi daha ama arada alıp öpüyo falan hoşumuza gitmiyo diyemem
Bi’ de burda Atatürk’ü halen tanıyorlar biliyo musun? Asıl düşmanları aslında, adam İngiltere’yi yenmiş. Ama rozetini ya da tişörtünğ görüp ayağa kalkıp selam verenler oluyo. Şahane bir gurur yani ☺
Atatürk düşmanlığını Türkiyeden başka Bi yerde yaygın göremezsin zaten canım adamlar saygı duyuyor lider olarak kabul ediyor ama bizde hala etmeyenler varTanıştığımıza memnun oldum efenim ♥
Canım benimm ☺ Nasıl da farketmişsin..
Atatürk’ü ve Türk bayrağını gittiğimiz her yere götürdük biz, Atlas da öğrensin istedik. Aklı ermiyo tabi daha ama arada alıp öpüyo falan hoşumuza gitmiyo diyemem
Bi’ de burda Atatürk’ü halen tanıyorlar biliyo musun? Asıl düşmanları aslında, adam İngiltere’yi yenmiş. Ama rozetini ya da tişörtünğ görüp ayağa kalkıp selam verenler oluyo. Şahane bir gurur yani ☺
Ben 15 günde gidiyordum birdahaki kontrol 1 ay sonra dedi.Kızlar kontroller nezaman sıkılaşcak yine bir ay sonra mı çağırdılar son kontrole gidenler?
Malesef öyle ..Atatürk düşmanlığını Türkiyeden başka Bi yerde yaygın göremezsin zaten canım adamlar saygı duyuyor lider olarak kabul ediyor ama bizde hala etmeyenler var
Tebrik ederim seni ve eşini
Evet Sarya kızımın ismi. Oğlunun ismini ne düşündünüz?Seçtiğiniz isimler güzel canım en azından bir fikriniz oluşmuş büyük kızının ismi Sarya mıydı yanlış mı hatırlıyorum, kız ismi konusunda bizim hiçbir fikrimiz yok, kızlarımın isimlerini birini ben birini babası koymuştu, şimdi oğlanın ismi hazır ama kıza isim yok
Yusuf Hakan olacak inş, kızıma tek isim istiyoruz ama tam içimize sinen bir isim olmadı dahaEvet Sarya kızımın ismi. Oğlunun ismini ne düşündünüz?
Güle güle kullansın küçük bey sağlıklaBugünün ganimetleri de bunlar
Çok heyecanlanıyorumm
Aminn aminnGüle güle kullansın küçük bey sağlıkla
Hayırlı olsun cnmBugünün ganimetleri de bunlar
Çok heyecanlanıyorumm
Benim oglan olursa rahmetli kayinbabamin ismi Mustafa hazir. Kizi hic düsünmedim vallaDarısı başımaErkek ismi bulamıyorum 9. Ayda bi kontrol daha var. Kız derse ismi hazır
Bir kız bir erkek annesi tek ben varım galiba sayfadaoğlan aşağıda ve karnımın alt kısmı ciddi anlamda sivrildi, kız yukarda kaburgalarıma doğru, belim kalınlaştı hayatımda hiç basen problemim olmamıştı ama basenlerde irileşti..
:) ben değil canım eşim ecza işi yapıyo nöbetçi bu gece bende telefonlara bakıyorum çok yoğun oluyolar diyeHayırlı olsun cnm
Çok guzeller
Ne işle meşgulsun masanda gavisconlar,vitaminler
Maşallah hafta geçtikçe yukarı çıkıyor bebisler erkekmi senindeBuda bizim sivri göbeğimiz, biraz da arkadan büyümeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?