2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İkiz annelerini merak ediyorum 1 kız 1 erkek olunca nasıl oluyor acaba top gibi mi bel etrafına doğru mu
Bir kız bir erkek annesi tek ben varım galiba sayfada oğlan aşağıda ve karnımın alt kısmı ciddi anlamda sivrildi, kız yukarda kaburgalarıma doğru, belim kalınlaştı hayatımda hiç basen problemim olmamıştı ama basenlerde irileşti..

__karamel__ semle tanışmış olduk:) didoal kimdi :)))
Tanıştığımıza memnun oldum efenim
Seni çok beğendim oğluşunu ayrı beğendim gurbette olmana rağmen arkada ki Atatürk detayını ayrı sevdim
Maşallah canımm benim
Canım benimm Nasıl da farketmişsin..
Atatürk’ü ve Türk bayrağını gittiğimiz her yere götürdük biz, Atlas da öğrensin istedik. Aklı ermiyo tabi daha ama arada alıp öpüyo falan hoşumuza gitmiyo diyemem
Bi’ de burda Atatürk’ü halen tanıyorlar biliyo musun? Asıl düşmanları aslında, adam İngiltere’yi yenmiş. Ama rozetini ya da tişörtünğ görüp ayağa kalkıp selam verenler oluyo. Şahane bir gurur yani

Atatürk düşmanlığını Türkiyeden başka Bi yerde yaygın göremezsin zaten canım adamlar saygı duyuyor lider olarak kabul ediyor ama bizde hala etmeyenler var
Tebrik ederim seni ve eşini

Atatürk düşmanlığını Türkiyeden başka Bi yerde yaygın göremezsin zaten canım adamlar saygı duyuyor lider olarak kabul ediyor ama bizde hala etmeyenler var
Tebrik ederim seni ve eşini
Malesef öyle ..
Ayrıca çok çok teşekkür ederim.. İnşallah dünyanın neresinde büyürlerse büyüsünler vatanlarını seven kıymet bilen çocuklar olurlar..

Evet Sarya kızımın ismi. Oğlunun ismini ne düşündünüz?

Ya ne güzel doktorlarınız 4 boyutlu da bakıyo bizimkinin cihazında yokmuş hep 2 boyut zaten çocuklar sığmıyor artık ekrana ben sanırım nasip olursa tekrar görmeye gidicem dayanamam

Kızlar bu hafta full vajinal baskı hissettim yarım saat yürüsem başlıyor arada çok yoruldumda oluyor tamam ama bu hafta bi başka geldi bu baskı sol tarafına basamıyorum aksamları pazartesi bi sorun yoktur umarım pazartesi kontrolüm var

İyi akşamlar kızlar
Hiç bakamadım bugün herşey yolundadır inşallah
Eşim nöbetçi bu gece bende geldim yardıma telefon bakıyorum :)

Reactions: LaL
Hepsi bir arada yani gerçekten sizler 2 can taşıyorsunuz Allah yardım etsin sorunsuz geçer inşallah hepimizinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…