2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bişey sorucam ama gülmeyin
Az hareket edince korkuyoruz falan ama çok hareket normal mi bugün durmadı çocuk karnımın içinde balık gibi sürekli dönüyo
Bize de yaranilmiyor değil mi yediklerinden dolayı hareketlenmis olabilir canım.

İlk gebelik tecrübesizliği hep bunlar
Yumurta ve peynir her gün yiyorum tatlıda yemedim
Bişey okumuştum canım ondan sorayım dedim
Bende tecrubesizim bakma sadece bi fikirdi inşallah kötü birşey değildir canım ?

Valla kötüydü baya canım o yüzden hiç dillendirmeyelim boşver

Istisnai bir durumdur kızlar takmayın kafaniza öyle kötü tecrübeleri

Normalde bebeğin hareketli olması sağlıklı olduğu anlamına gelir bu haftalarda

Zihninizi temiz tutun. Allaha emanet hepimiz

Istisnai bir durumdur kızlar takmayın kafaniza öyle kötü tecrübeleri

Normalde bebeğin hareketli olması sağlıklı olduğu anlamına gelir bu haftalarda

Zihninizi temiz tutun. Allaha emanet hepimiz
Tamam canım onda hem fikiriz ama uykusunun bu kadar olması ve sürekli hareket etmesi merak ettirdi sadece ki Bi çok arkadaşım normal dedi

Tamam canım onda hem fikiriz ama uykusunun bu kadar olması ve sürekli hareket etmesi merak ettirdi sadece ki Bi çok arkadaşım normal dedi

Annelik böyle bir şey iste
Doğduktan sonra da o "acabalar" hiç bitmiyor. Nasil daha iyisi nasil daha guzeli olurlar bitmiyor, endiseler bitmiyor. Sürekli bir iç muhasebe sürekli bir özeleştiri... Ben esasen relax bir insan olmama ragmen isin içine çocuğuma ilgili kararlar girince her şey grilesiyor

Allah hayr yazsın hepsine.

Sağlık ocağına uğra istersen canım süresi vardır belki çoğumuz yaptırdık
Şişlideyim sağlık ocağına hiç gitmedim ama doktor nasıl böyle birşeyden hiç bahsetmez anlamadım yani.

Canım benim çok teşekkür ederim. Seninki de inşallah düzelir. Sen de de başka bir bulgu yoktu değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…