Sen uykusuz kalma canım dinlenİyi akşamlar kızlar
Hiç bakamadım bugün herşey yolundadır inşallah
Eşim nöbetçi bu gece bende geldim yardıma telefon bakıyorum :)
Amiin inşallah canım aynen öyle hepsi biraradaHepsi bir arada yani gerçekten sizler 2 can taşıyorsunuz Allah yardım etsin sorunsuz geçer inşallah hepimizinde
Bize de yaranilmiyor değil miKızlar bişey sorucam ama gülmeyin
Az hareket edince korkuyoruz falan ama çok hareket normal mi bugün durmadı çocuk karnımın içinde balık gibi sürekli dönüyo
Biz 1 de çocuklara bırakıp gidiyoruz canımSen uykusuz kalma canım dinlen
İlk gebelik tecrübesizliği hep bunlarBize de yaranilmiyor değil miyediklerinden dolayı hareketlenmis olabilir canım.
Sağol canım evet erkekMaşallah hafta geçtikçe yukarı çıkıyor bebisler erkekmi seninde
Bende tecrubesizim bakma sadece bi fikirdiİlk gebelik tecrübesizliği hep bunlar
Yumurta ve peynir her gün yiyorum tatlıda yemedim
Bişey okumuştum canım ondan sorayım dedim
Valla kötüydü baya canım o yüzden hiç dillendirmeyelim boşverBende tecrubesizim bakma sadece bi fikirdiinşallah kötü birşey değildir canım ?
Valla kötüydü baya canım o yüzden hiç dillendirmeyelim boşver
Tamam canım onda hem fikiriz ama uykusunun bu kadar olması ve sürekli hareket etmesi merak ettirdi sadece ki Bi çok arkadaşım normal dediIstisnai bir durumdur kızlar takmayın kafaniza öyle kötü tecrübeleri
Normalde bebeğin hareketli olması sağlıklı olduğu anlamına gelir bu haftalarda
Zihninizi temiz tutun. Allaha emanet hepimiz
Tamam canım onda hem fikiriz ama uykusunun bu kadar olması ve sürekli hareket etmesi merak ettirdi sadece ki Bi çok arkadaşım normal dedi
Canım neredesin bilmiyorum ama sağlık ocağında takibin var mı? Onların söylemesi gerekiyor aslında
Herkese yapılması tavsiye ediliyor düşük tehlikesi erken doğum riski vs yoksa diyebiliyorum bazılarına tek doz bazılarına daha fazla
Şişlideyim sağlık ocağına hiç gitmedim ama doktor nasıl böyle birşeyden hiç bahsetmez anlamadım yani.Sağlık ocağına uğra istersen canım süresi vardır belki çoğumuz yaptırdık
Canım benim çok teşekkür ederim. Seninki de inşallah düzelir. Sen de de başka bir bulgu yoktu değil mi ?canım içini ferah tutmaktan ve takip edilmekten başka yapacağın bir şer yok, bende de var aynı durum. Fetal eko yapıldı inşallah doğuma kadar düzelecek dedi doktor.
yaaa çok güzelllbizim de hastane çıkışımız geldi, ama şu '' daha erken değil mi niye acele ettin''ciler artık beni boğuyor gerçekten.
Olmaz mı :)) kaşıntı uyutmuyorUyumayan annelerim var mı acaba
Şimdi uyuyamıyoruz ilerde de uyuyamicaz biz ne zaman uyucaz beOlmaz mı :)) kaşıntı uyutmuyor
Artık biraz zor sanırımŞimdi uyuyamıyoruz ilerde de uyuyamicaz biz ne zaman uyucaz be
Ay sen müzik kadınıymışsın hiç bahsetmiyorsun :))) benim eşimde öyle hatta bir o ses olayımız olmuştuBir arkadaş, kim kimdir demiş. İsteyen beni ekleyebilir instagramdan “merve kotil sayhan” diye, artık bu kadar paylaşıyoruz herşeyimizi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?