2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar hamile pantolonlarınız dizinde düşüyor mu:)) sürekli kayıyo bunlar sinir oluyorum
Ay evet 36 beden aldım hala düşüyo ya sinirim tepemde tayt giyiyorum habire pantolonu giymek istemiyorum şimdi salopet alıcam hem elbise hem pantolonlu sanırım onlar düşmez

Kızlar hamile pantolonlarınız dizinde düşüyor mu:)) sürekli kayıyo bunlar sinir oluyorum
Ben de ilk bir tane almıştım çekiştire çekiştire giyiyordum dizlerime toplanıyordu hep sonra bir daha almıycam bunlardan dedim hatta. Sonra bacakları daha sıkı bir tane aldım o iyi oldu beli tutmuyor çünkü sıkı olmadığı için bacakların tutması lazım. İlk aldığım 38 beden olduğu halde hala bol oluyor ikinci aldığım 40 beden o tam oldu yani sıkı bir kumaş olması lazım bence :)

Bugün pazar hava mükemmel evde işimde yok aslında yorgunda değilim ama dışarı çıkasım yokhiç bişey yapasım yok bu tembellik halleri hiç benlik değil şaşkınım

Bugün pazar hava mükemmel evde işimde yok aslında yorgunda değilim ama dışarı çıkasım yokhiç bişey yapasım yok bu tembellik halleri hiç benlik değil şaşkınım
Çık çık yarın pişman olursun Benim çalışmam lazım bir yandan da gözüm dışarda havada bulut bile yok benim yerime de gez

Ay kızlar bende bu hafta heves ettim şöyle bir pazara gidim sebzesini meyvesini alayım diye bir fenalaştım sormayın birden bi mide bunlatısı iç geçmesi baş dönmesi 2 kulağımda birden çınlama tıkanma ölüyom sandım.oturdum hemen biyere Allahdan oturunca geçti 10 dkkya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…