2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
kızlar biliyosunuz benim 14. haftamdan beri riskim vardı 10 haftadır yatıyorum
3 aydır sürekli rapor veriyodu doktor yerimden kaldırmıyodu asla yürütmüyodu evden hastaneye arabayla sadece gidebiliyodum
geçen haftaki kontrolümde artık günde yarım saat dışarı çıkabilirsin yürüyebilirsin dedi
çok şükür artık korka korkada olsa çıktık eşimle geçen gün dizlerim titredi yürürken insanlar üstüme üstüme geliyo gibi geldi ama alıştım sonra çok özlemişim normal insanlar gibi sokağa çıkmayı
evde yatarken kendimi hasta gibi hissediyorum hamile gibi değilde
şimdi size sormak istediğim 26. haftamda raporum bitiyo
sizce bu sefer doktorum beni işe gönderir mi
gönderirse gideyim mi yoksa tekrar rapor alayım mı
bi yanım riske atma kendinide bebeğide yat diyo
ama psikojim bozuldu artık
sürekli yatmaktan kafada kuruyorum
çalışsam zaman geçer arkadaşlarımı görürüm of bilmiyorumm
çok uzun oldu kusura bakmayın ama içimi dökücek yer arıyorum bende
siz olsanız napardınız ?

Bence riske atma rapor al derim

Evet evde yatmak çok sıkıcı ama riske atma bencede. Az kaldı biraz daha sabır

Rapor al bence gerçekten hiç kolay değil evde olmak sürekli yatmak ama bu günlerin acısını çıkaracağın zamanlar gelecek sayılı günün ömrü olmaz derler sabret güzel günlere az kaldı

Allah korusun riskin hala devam ediyorsa zaten doktorun göndermez canım rapor veriyorsa sorgulama sıkıcı evet ama yatmaya devam et
Ama vermezse doktoruna güveniyorsan işe dönebilirsin tabiki
En iyi karar doktorun

Tansiyonun düşmüştür canım hemen bir yere otur dinlen öyle olduğunda, evdeysen uzan
Raporu uzat bence hiç zorlama bebeğini

G gulayavsar benimde 24+6 da bitiyor ama şu durumda asla riske atmam bence sende tekrar rapor al. Birde benim işim zaten ağır sen masa başında mısın bilmiyorum. Bu rapor sonrası 30 haftalık raporumu alıp Doğum iznine ayrılacağım nasipse

Doktorun zaten çalışma şartlarını biliyordur muhtemelen ona göre çalış ya da yat der. Eğer çalış derse git bence canım. Çünkü insan evde kalınca da sürekli hasta psikolojisinde oluyor.

Babasına da yapmıştım şimdi bebike yapıyorum. Asla tığ şiş işi bilmem maksat hatıra olsun ☺
İplerin çok tatlıymış güzel günlerde kullanın :) Ben de boş bir zamanda punch yapmak istiyorum odasına dekorasyon amaçlı pano gibi ya da çerçeve içine :)

Bu konuda çok set söyleyebilirim :)
Ben de 2 buçuk ay hastane ve evde istirahat döneminden sonra ise geri dönmüştüm. Beim yatma sebebim bulantı ve kusmalardı tabi

Eğer doktorun uygun görürse yani riskli değilse işe dönmeni tavsiye ederim. Çünkü insan evde kaldıkça ruhsal çöküş yaşıyor hayattan kopuyor. Ve git gide daha da yatmak istiyor kalkmak zorlaşıyor.

Eğer risk yoksa ve ise dönmeye karar verdiysen bir günde hemen ayaklanıp ise gitme. Haftalardır az hareketli şekilde yaşadın, vücudun denge sistemi alt üst oldu. Bir anda kalkınca insanlar da üzerine üzerine yürür, binalar da :). Hatta kan basıncın arttığı için kalbin çarpar nefessiz kalırsın basın döner vs. Yanı o yüzden ufak ufak yürüyüşler yap. Ufak ufak hareketlen. Benim yaptığım hatayı yapma

Risk dışında bir skntin yoksa ilk bir hafta halsizlik hissedersin ama sonra geçer

Ben hala zorlaniyorum çünkü çok kusuyorum. Ama yine de rapor almiyorum. Evde yatmak beni daha fena yapıyor

İplerin çok tatlıymış güzel günlerde kullanın :) Ben de boş bir zamanda punch yapmak istiyorum odasına dekorasyon amaçlı pano gibi ya da çerçeve içine :)
Evet onlar çok güzel oluyor canım. Kapı süsü de yapıyorlar yanılmıyorsam. Hastane Odası için düşünmüyor değilim onlardan :)

En ufak bir risk bile varsa bunu tehlikeye atmak istemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…