2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
cevap yazan herkese çok teşekkür ederim
doktoruma çok güveniyorum önce allahın sonra onun sayesinde bebeğim tutundu bana
perinatolog bile ben olsam alırdım bu bebeği dedi ama benim doktorum gece gündüz sürekli takip etti beni aylardır uğraşıyo
bunaldım gitmek istiyorum işe dediğimde gönderirim bişey olursa vicdan azabı çekerim ben o kadar uğraştık riske atamam diyo her seferinde
10 yıldır aynı süpermarkette çalışıyorum ben kasiyerim
oturuyorum bütüngün ama ağır deterjanlar geliyo teneke yağlar geliyo onları geçerken zorlanırmıyım yada sigara almak için yukarı uzanmam gerekicek bunlar hep risk
riskin yok artık çalışabilirsin derse ona güvenip dönücem galiba ruhsal olarak çöktüm resmen
ama riskin var gitme dersede ısrar etmicem
dayanıcam bi şekilde
kafamda deli sorular

Canım bence çalışma artık çok çabuk yorulup fenalaşıyoruz başka şeylerle oyalan hergün yarım saat çık yürü dolaş alışveriş yap kitap oku bu şekilde geçirmeye çalış derim ben.

Riskin varsa yat canim bosver işi. Ben 5. Aya kadar yattım iki haftadır gidiyorum işe. Özlemişim

Ben bu haftasonu niye hiç dinlenip oturamadim ya pazar , Temizlik... Daha temizlik bitecek de çamaşır yıkanacak
Çalışan anne ben de gezmeden geldim, çamaşır attım, yemek yaptım, yerler silinecek. Allahtan dünden bütün evi süoürnüştüm. Ha bir de ütü var kolay gelsin kuzu sana. Dinlene dinlene yap.

Sana da canım supurgeyi ben de dün yapmıştım bugün toz aldım yerleri silip mutfağı temizledim. Yemek yiyip lavaboya banyoya girisecem pazara çıktım bugün akşam komşuyu cagircam oturmaya 7 gün mesai oluyor çalışınca senin kızın da küçük daha dikkat et kendine yoruldukca

Bende dün bitirdim Bi makina ütüledim Bi makina yıkadım astım sil süpür banyo mutfak dolapları derken bütün günümü yedim
Kolay gelsin canım
Sana da canım sağol valla evin işi yapsan bir gün de yer beş gün de yer bitmez. Daha bahar temizliği var

Kızlar mutsuz bı hamilelik geçiriyorum. Eşimden iş dolayısıyla aylardır ayriyim ve nasip olursa ancak doğumda birlesicez. Kendi ailemle biraz sıkıntı yaşadım, çok kırgın ve üzgünüm. İlk hamileligimin bu şekilde geçmesini hiç istemezdim çok mutsuzum bebeğim de mutsuz stresli olacak diye çok korkuyorum...inşallah kimse mutsuz degildir ama eğer varsa da nasıl baş ediyosunuz

Ah canım benim ya. Oluyor maalesef bazen böyle bide hormonlarin etkisi olduğunu da düşünüyorum. Bende bazen ailemle hiç anlaşamam gözünün üstünde kaş var deseler ağlıyorum :) bazen de ne deseler olur diyorum. 2 gündür onlara kek,kurabiye yapıyorum hamile hamile mutlu olsunlar diye :)

Bende dün bitirdim Bi makina ütüledim Bi makina yıkadım astım sil süpür banyo mutfak dolapları derken bütün günümü yedim
Kolay gelsin canım
Ooooh maşallah, mutfak dolabı bir de. Güzelce dinlen şimdi
Oh canım sen benden çok yapmışın bir de akşama misafir çağırmışsın. Maşallahhhh

Her şey bı yana beni, psikolojimi, eşimden ayrı oluşumun sıkıntısını çok düşünmediler bence ki bu noktaya geldik ve ipleri kopardılar. Bı daha eski hale nasıl döneriz diye düşünüyorum,çok zor....

Benımde eşim yurtdışında çalışıyor alıştım artık gurbetliğe
Ailem en büyük destekçim
Barışın,görmezden gelin bazı şeyleri
Tartışmanın sebebini bilmiyorum ama uzatmamak lazım
Onlarında seni anlamaları lazım gebesin sonuçta morale,desteğe herksten çok ihtiyacın var
Sıkma canını inşallah düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…