2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Normalde bütün gün gezsek böyle yorulmam iki saat disari ciktim pertim cikti. Bu tosba lar bizi yoruyor anlaşılan
Sorma canım ya aynı durumdayız 1 hafta öncesi 1 hafta sonrasını tutmuyor.ayakda bekleyemiyorum hiç artık hemen fenalaşıyorum yürüsem kasığım çok ağrıyor akşamına inş bebek pozisyonundan dır değişir diye ümit ediyorum yoksa daha erken gibi geliyor bu durumlar

Valla eşten ayrı hamilelik geçirmeyi bı yasayan bilir. Tartışmanın sebebi beni anlamamaları ve çocukmusum gibi davranmaları, benim de bu yüzden sinirlenmem. Zaten niye sinirlendiğimle ve tepki gosterdigimle ilgilenmediler bile. Hamileysen hamilesin mantigi galiba...hemen sonra da çekip gittiler kac km uzağa. Tek isteğim manevi anlamda beni anlamalariydi ama olmadı. Dünden beri düşünüyorum, kaç yaşında hamile bı kadınım, çok kırdılar beni gitmekle. Bu olanlardan sonra zor düzelir malesef bir şeyler... Teşekkür ederim canım bu arada

Hamilelik döneminde daha duygusal oluyoruz
Peki hiç arayıp sormadılar mı , tek mi kalıyorsun
Annen baban sonuçta yani bilmiyorum evlatlarısınn sonuçta nasıl bir kalbe sahiplerse artık..
Her şey düzelir merak etme
Ölüme çare yok sadece..bir tarafın alttan alması lazım her ilişkide bu böyledir
Umarım düzelir durumunuz

Tek kalıyorum, dünden beri de görüşmüyoruz. Valla ben de saskinim ne yalan soyliim

Kızlar bugün çok fenayım, Dün hicbirseyim yoktu sabah bi kalktım burnum akıyor hapşuruyorum hafif ateş. hepsini geçtim belim felaket ağrıyor yaaa bi önerisi olan var mı? Emekleme pozisyonunu denedim ama bana mısın demedi

Kendimizi iyi saniyoruz canım işler güçler ağır geliyor artık. Biraz elimizi etegimizi cekebilsek iyi olacakta yapabilecek aşkolsun. Ben de çok fenayım. Belim kırılıyor resmen

Tek kalıyorum, dünden beri de görüşmüyoruz. Valla ben de saskinim ne yalan soyliim
Canım hiç üzüp yıpratma kendini de bebeğini de herşey olacağına varır. Yalnızlık elbette zor ama Allah daha büyük dert vermesin. Bir bakmışsın iki gün sonra herşey normale dönmüş sen kendini üzdüğünle kalırsın. Çok fazla düşünme başka şeylerle uğraşmaya kafanı dağıtmaya çalış düşünmek hiçbirşeye çare olmuyor

Canım bi Hafta falan dene istersen kendini kötü hissediyorsan olmadı 2gün sonra bile olsa tekrar gider rapor alırsın olmaz mı? Kim ne diyebilir ki. Kendini ve bebişi riske atma yine de

canım ben riskli bi hamilelik geçiriyorum 14. haftamdan beri yatıyorum yemediğim iğne serum ilaç kalmadı ama
Sonunda kontrol günüm geldi yarın kontrolüm var çoooook heycanlıyımm inş herşey yolundadır çok özledim oğluşumu:)))
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
salı günüde ben gidicem

Bu
Doğru soyluyosun her şey olacağına varıyor Bu yasima kadar beni anlasinlar diye kendimi yirttim da noldu... Vallahi bebek stresli gergin bı ti olacak diye korkuyorum Allahım yavrularımizi korusun

Şekeri olan anneler dışarı çıkınca ne yiyip içiyor yaa? Heryer tatlı, fresh meyve suyu yada şekerli kahve/çay. Bana kaldı soda soda soda

Düşünme bunları sen şimdi. Bebek doğunca hersey düzelir allahin izniyle. Moralini bozma. Ama eşinden uzak olman iyi olmamış ama sonuçta oda geçecek üzme kendini.

Şekeri olan anneler dışarı çıkınca ne yiyip içiyor yaa? Heryer tatlı, fresh meyve suyu yada şekerli kahve/çay. Bana kaldı soda soda soda
Kendime diyet yemegi söylüyorum o yoksa diyet listeme bakıp ona göre bir şeyler söylüyorum
Yarın toplantı var pastalar ,börekler,tatlilar,yemekler ne yapcam şimdi :) ucundan bile almıyorum o kadar dikkat ediyorum
Ama canım çok çekerse ucundan alırım acımam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…