Sorma canım ya aynı durumdayız 1 hafta öncesi 1 hafta sonrasını tutmuyor.ayakda bekleyemiyorum hiç artık hemen fenalaşıyorum yürüsem kasığım çok ağrıyor akşamına inş bebek pozisyonundan dır değişir diye ümit ediyorum yoksa daha erken gibi geliyor bu durumlarNormalde bütün gün gezsek böyle yorulmam iki saat disari ciktim pertim cikti. Bu tosba lar bizi yoruyor anlaşılan
Benımde eşim yurtdışında çalışıyor alıştım artık gurbetliğe
Ailem en büyük destekçim
Barışın,görmezden gelin bazı şeyleri
Tartışmanın sebebini bilmiyorum ama uzatmamak lazım
Onlarında seni anlamaları lazım gebesin sonuçta morale,desteğe herksten çok ihtiyacın var
Sıkma canını inşallah düzelir
Hamilelik döneminde daha duygusal oluyoruzValla eşten ayrı hamilelik geçirmeyi bı yasayan bilir. Tartışmanın sebebi beni anlamamaları ve çocukmusum gibi davranmaları, benim de bu yüzden sinirlenmem. Zaten niye sinirlendiğimle ve tepki gosterdigimle ilgilenmediler bile. Hamileysen hamilesin mantigi galiba...hemen sonra da çekip gittiler kac km uzağa. Tek isteğim manevi anlamda beni anlamalariydi ama olmadı. Dünden beri düşünüyorum, kaç yaşında hamile bı kadınım, çok kırdılar beni gitmekle. Bu olanlardan sonra zor düzelir malesef bir şeyler... Teşekkür ederim canım bu arada
Hamilelik döneminde daha duygusal oluyoruz
Peki hiç arayıp sormadılar mı , tek mi kalıyorsun
Annen baban sonuçta yani bilmiyorum evlatlarısınn sonuçta nasıl bir kalbe sahiplerse artık..
Her şey düzelir merak etme
Ölüme çare yok sadece..bir tarafın alttan alması lazım her ilişkide bu böyledir
Umarım düzelir durumunuz
Kendimizi iyi saniyoruz canım işler güçler ağır geliyor artık. Biraz elimizi etegimizi cekebilsek iyi olacakta yapabilecek aşkolsun. Ben de çok fenayım. Belim kırılıyor resmenAy kızlar bende bu hafta heves ettim şöyle bir pazara gidim sebzesini meyvesini alayım diye bir fenalaştım sormayın birden bi mide bunlatısı iç geçmesi baş dönmesi 2 kulağımda birden çınlama tıkanma ölüyom sandım.oturdum hemen biyere Allahdan oturunca geçti 10 dkkya
Canım hiç üzüp yıpratma kendini de bebeğini de herşey olacağına varır. Yalnızlık elbette zor ama Allah daha büyük dert vermesin. Bir bakmışsın iki gün sonra herşey normale dönmüş sen kendini üzdüğünle kalırsın. Çok fazla düşünme başka şeylerle uğraşmaya kafanı dağıtmaya çalış düşünmek hiçbirşeye çare olmuyorTek kalıyorum, dünden beri de görüşmüyoruz. Valla ben de saskinim ne yalan soyliim
bende çok özledim arkadaşlarımı çalışmayı evde yatmak çok zor böyle kuruyorum kafada sürekliRiskin varsa yat canim bosver işi. Ben 5. Aya kadar yattım iki haftadır gidiyorum işe. Özlemişim
Canım bi Hafta falan dene istersen kendini kötü hissediyorsan olmadı 2gün sonra bile olsa tekrar gider rapor alırsın olmaz mı? Kim ne diyebilir ki. Kendini ve bebişi riske atma yine dekızlar biliyosunuz benim 14. haftamdan beri riskim vardı 10 haftadır yatıyorum
3 aydır sürekli rapor veriyodu doktor yerimden kaldırmıyodu asla yürütmüyodu evden hastaneye arabayla sadece gidebiliyodum
geçen haftaki kontrolümde artık günde yarım saat dışarı çıkabilirsin yürüyebilirsin dedi
çok şükür artık korka korkada olsa çıktık eşimle geçen gün dizlerim titredi yürürken insanlar üstüme üstüme geliyo gibi geldi ama alıştım sonra çok özlemişim normal insanlar gibi sokağa çıkmayı
evde yatarken kendimi hasta gibi hissediyorum hamile gibi değilde
şimdi size sormak istediğim 26. haftamda raporum bitiyo
sizce bu sefer doktorum beni işe gönderir mi
gönderirse gideyim mi yoksa tekrar rapor alayım mı
bi yanım riske atma kendinide bebeğide yat diyo
ama psikojim bozuldu artık
sürekli yatmaktan kafada kuruyorum
çalışsam zaman geçer arkadaşlarımı görürüm of bilmiyorumm
çok uzun oldu kusura bakmayın ama içimi dökücek yer arıyorum bende
siz olsanız napardınız ?
canım ben riskli bi hamilelik geçiriyorum 14. haftamdan beri yatıyorum yemediğim iğne serum ilaç kalmadı amaKızlar mutsuz bı hamilelik geçiriyorum. Eşimden iş dolayısıyla aylardır ayriyim ve nasip olursa ancak doğumda birlesicez. Kendi ailemle biraz sıkıntı yaşadım, çok kırgın ve üzgünüm. İlk hamileligimin bu şekilde geçmesini hiç istemezdim çok mutsuzum bebeğim de mutsuz stresli olacak diye çok korkuyorum...inşallah kimse mutsuz degildir ama eğer varsa da nasıl baş ediyosunuz
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımSonunda kontrol günüm geldi yarın kontrolüm var çoooook heycanlıyımm inş herşey yolundadır çok özledim oğluşumu:)))
Canım hiç üzüp yıpratma kendini de bebeğini de herşey olacağına varır. Yalnızlık elbette zor ama Allah daha büyük dert vermesin. Bir bakmışsın iki gün sonra herşey normale dönmüş sen kendini üzdüğünle kalırsın. Çok fazla düşünme başka şeylerle uğraşmaya kafanı dağıtmaya çalış düşünmek hiçbirşeye çare olmuyor
canım ben riskli bi hamilelik geçiriyorum 14. haftamdan beri yatıyorum yemediğim iğne serum ilaç kalmadı ama
Allahım yardımcıniz olsun canım, Can taşımanın ağırlığı sorunlulugu çok büyük. Sağ salim alalım yavruları kucagimiza inşallah ya
Canim anne yani besik aldim o da brevi diye iyi bi markaymis ikisini 950 ye aldim.kiliflari komple cikiyo ailenin evinden aldim temiz insanlar yani zaten cok kullanilmamis.bende isim bitince satarim bunlarin sati piyasasi iyi cunkuBen de baktım 2. Elde o bile pahalı geldi, sen kaça buldun cnm
Evet hepimiz hayırlı haberlerle gelelim inşallahcanım ben riskli bi hamilelik geçiriyorum 14. haftamdan beri yatıyorum yemediğim iğne serum ilaç kalmadı ama
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
salı günüde ben gidicem
Düşünme bunları sen şimdi. Bebek doğunca hersey düzelir allahin izniyle. Moralini bozma. Ama eşinden uzak olman iyi olmamış ama sonuçta oda geçecek üzme kendini.Her şey bı yana beni, psikolojimi, eşimden ayrı oluşumun sıkıntısını çok düşünmediler bence ki bu noktaya geldik ve ipleri kopardılar. Bı daha eski hale nasıl döneriz diye düşünüyorum,çok zor....
Oo @benabena hg:)Kızlar selam :) biz de beşiğin üzerine bi çizgi attık çok şükür. Hatta geldi kurduk bile. Çok beğendik. Anne yanı düşünenlere tavsiye ederim fiyatı çooook iyi. Aynısını burda yerel bi mağazada 1200 küsür dediler hattahttps://m.n11.com/babycom-beyaz-anne-yani-ahsap-besik-60120-kademeli-besik-P202134291
Kendime diyet yemegi söylüyorum o yoksa diyet listeme bakıp ona göre bir şeyler söylüyorumŞekeri olan anneler dışarı çıkınca ne yiyip içiyor yaa? Heryer tatlı, fresh meyve suyu yada şekerli kahve/çay. Bana kaldı soda soda soda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?