Teşekkürler canım bakayım hemenBunlara bakabilirsin canım 0-1 ay prematüre için uygun olur çok minik
İç zıbın bulabildim orda canım. Mağazada da yoktu iki mağaza var burdaCanım ebebekte prematüre alt gördüm 20 lira felandı sanırım
Bide prematüre iç zibin vardı 2lisi 15 liraydı
Başka şeylerlerde vardir belki
bunlar dikkatimi çekmişti benim
İnşallah gerek kalmaz canım da ben aldığımla kalırım. Benimkiler her türlü küçük doğacak sanırımyaaa bakmasan mı hiç dicem ama :/ İnşallah gerek kalmaz canım ya
Bu dönemin korkusu da bu sanırım. Eşimde dedi sabah zaten küçüktü sanki iyice küçülmüşBi şey diyim mi bende iki gündür ona taktım ve sanki karnım küçülmüş gibi geliyo
Sağol canım bakayımSaye-
lcw de bir takım var canim bir bak istersen.Hastane Seti - LC WAIKIKI - 69,99 TL
LCW baby Gri Baskılı Hastane Seti size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 8SF672Z1-702www.lcwaikiki.com
Hiç öyle düşünme çoğu gitti azı kaldı belki bizimkiler küçük doğacak senin bıcırıklar normal doğacaklar Allah bilir canım en az hedefimiz 34 öyle düşünelim iyi düşünelim .Teşekkürler canım bakayım hemen
İç zıbın bulabildim orda canım. Mağazada da yoktu iki mağaza var burda
İnşallah gerek kalmaz canım da ben aldığımla kalırım. Benimkiler her türlü küçük doğacak sanırım
İnşallah hepimizinki zamanında gelir canım. Dediğin gibi nasipte ne varsa o olacak. Ben Mayıs’ın sonunu gözüme kestirdim inşallah o günleri göreceğizHiç öyle düşünme çoğu gitti azı kaldı belki bizimkiler küçük doğacak senin bıcırıklar normal doğacaklar Allah bilir canım en az hedefimiz 34 öyle düşünelim iyi düşünelim .
Tabi ki canım Allahım güzel yazılar yazsın sınamasın bizi sen ona odaklanma dinlenmene bak bebişlerin iyi çok şükür bi problem yok Haziranın ortasınıda görücez allahın izniyleİnşallah hepimizinki zamanında gelir canım. Dediğin gibi nasipte ne varsa o olacak. Ben Mayıs’ın sonunu gözüme kestirdim inşallah o günleri göreceğiz
Aynen yaBi şey diyim mi bende iki gündür ona taktım ve sanki karnım küçülmüş gibi geliyo
Bence ondan göre göre gözümüz alışıyor. Kız da karın yayvan olur derler zaten aldırma. Daha az catlarsin ne güzel. Benim ki hep sivri sivri öne gidiyorAynen yakendimizi hep gördüğümüz için mi
Birde bana karnın fazla çıkmamış diyorlar
Aminn inşallah canım. Vakti zamanında sağlıkla gelsinler bebeklerimiz. Küvez yolu gözlemek zor. Alalh hepimize hayırlısını versinTabi ki canım Allahım güzel yazılar yazsın sınamasın bizi sen ona odaklanma dinlenmene bak bebişlerin iyi çok şükür bi problem yok Haziranın ortasınıda görücez allahın izniyle
Bu dönemin korkusu da bu sanırım. Eşimde dedi sabah zaten küçüktü sanki iyice küçülmüş
Sağol canım bakayım
Korkularla, pimpiriklerle yarıyı geçtik bakalım Rabbim zamanında kavuşmak nasip etsin hepimizeAynen yakendimizi hep gördüğümüz için mi
Birde bana karnın fazla çıkmamış diyorlar
maşallah canımBu şekilde sivrilmeye devam ederse göbek deligimden çıkacak. Ayakları sürekli kasiklarimda bazen sağda bazen solda ama yukarda hissettiğim hareketler hep sivri olan yerlerde nadiren de yanlarda. Bugün tam 7 ayligiz daha iki ay var. Nasıl olcak bilmiyorum artık o kadar ağırlaşmış hissediyorum ki kendimi otururken kalkarken nefes nefese hep
kızlar göbüşler küçülmüyor yavaş büyüdüğü için göz alışıyor aynı kıyafetle aynı pozu verin farkı anlicaksınız en her 4 haftada 1 foto çekiyorum diyorum ki bu kadar mı fark olur şaka gibi geliyo insanaKorkularla, pimpiriklerle yarıyı geçtik bakalım Rabbim zamanında kavuşmak nasip etsin hepimize
Benim ilişki ayin 1 inde ikisindeydi canım benim hesaba göre aslında 7 ay bir haftaligim ama ben yine de bu hafta 7 ay dolmuş saydımmaşallah canım
kötü haber daha 30. hafta dolduğunda 7 aylık olucaz
Nefes nefese kalma durumu bendede var 10 basamak çıksam koşmuş gibi oluyorum normal bence bebekler çıktı yukarı organlar yer değiştiriyor Ben hafta sonu kendimi ağır hafta içi daha dinç hissediyorum tam tersi olması gerek aslında çözemedim
Amin inşallah canımKorkularla, pimpiriklerle yarıyı geçtik bakalım Rabbim zamanında kavuşmak nasip etsin hepimize
Evet yayvan gidiyorum:) çatlak oldu valla birkaç taneBence ondan göre göre gözümüz alışıyor. Kız da karın yayvan olur derler zaten aldırma. Daha az catlarsin ne güzel. Benim ki hep sivri sivri öne gidiyor
Yan durarak bı foto at da bakım küçülmüş muEvet yayvan gidiyorum:) çatlak oldu valla birkaç tane
Senin son adet tarihine göre erken döllenmeydi dimiBenim ilişki ayin 1 inde ikisindeydi canım benim hesaba göre aslında 7 ay bir haftaligim ama ben yine de bu hafta 7 ay dolmuş saydımkan değerlerin normaldi senin demi ona rağmen çarpıntı nefes darlığı sende de oluyor mu? Dinçlik mevzuuna gelince de hareketli olmak çok iyi bence ama biz markete gidene kadar benim kasiklarima çakılıyor adım atamıyorum tam bir kısır döngü. Bı de dışarı çıkmaya korkuyorum tuvalet sorunsalı yüzünden 20 dk ya bir wc bulamıyoruz yürürken. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz bu durumla?
Bu 15 gün öncekiEvet yayvan gidiyorum:) çatlak oldu valla birkaç tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?