Günaydın kızlar herkese. Şeker yüklemesi için laboratuvardayım içtim bekliyorum. Şeker beni etkilemez diye artist artist geldim ama zor duruyorum valla İnşallah iyi çıkar ya aşırı tırsıyorum bu şeker işinden ☹
Canım ben yazacaktım @EndoplazmikSeyyahikulum yazmış zaten bende premium olanı yani askılı olanı öneririm, şuan 299 TL bi fiyatı var umarım biz doğum yaptığımızda bi kampanya olur
Canım araştırmalarım sonucunda kesinlikle isofixli bi oto koltuğu almalısın. Şimdi pahalısından orta hallisine bi çok markanın var.
Aldığın yada alacağın bebek arabasının oto koltuğu (ana kucağı) var mı ? genelde onlar 0-13 kg oluyor
eğer yoksa ayrı alacaksan 0-18 yada 0-36 kg tercih edebilirsin
Ben beklerken bir tane doğuma girecek gencecik anne geldi. Süslenmiş püslenmiş :)) Ona sorular soracağım diye neredeyse zamanı kaçırıyordum :)) 1 saatlik kolay oluyor. Hemen geçer
Canım şöyle bende sıfırdan alıcam muhtemelen oto koltuğunu bebek arabam kraft baston tarzı
elimde bi tane 0-13 kg oto koltuğu var arkadaşım verdi belki ilk zamanlar kullanabilirim.
Arabana uyumludur sanırım isofix özelliği var mı sen yinede bi bak 2013 model sonrası arabaların hepsinde var zaten
aklımda iki tane var joie every stage kraft spin fix
Çok daha yüksek fiyatlılar var ama güvenlik kullanış açısından ikisi yeterli geldi bana
Selam kızlar . Alışveriş telaşesine de düştük ne güzel. Çok şükür bu günlere. Bende dün akşam internetten aldım çıtçıtlı badi ve prematüre üçlü tulum mothercare den. İndirimdeydi. Prematüre bulmam imkansız neredeyse. Patikli patiksiz alt alan oldu mu nereden aldınız
Günaydın, insülin başlandı bana ama şekerim yine aynı düşmüyo, galiba doz artırılcak ama ya artırmaya rağmen düşmezse? Başına böyle bişey gelen var mı ne zaman düzene girer
Selam kızlar . Alışveriş telaşesine de düştük ne güzel. Çok şükür bu günlere. Bende dün akşam internetten aldım çıtçıtlı badi ve prematüre üçlü tulum mothercare den. İndirimdeydi. Prematüre bulmam imkansız neredeyse. Patikli patiksiz alt alan oldu mu nereden aldınız
Canım şöyle bende sıfırdan alıcam muhtemelen oto koltuğunu bebek arabam kraft baston tarzı
elimde bi tane 0-13 kg oto koltuğu var arkadaşım verdi belki ilk zamanlar kullanabilirim.
Arabana uyumludur sanırım isofix özelliği var mı sen yinede bi bak 2013 model sonrası arabaların hepsinde var zaten
aklımda iki tane var joie every stage kraft spin fix
Çok daha yüksek fiyatlılar var ama güvenlik kullanış açısından ikisi yeterli geldi bana
Canım ebebekte prematüre alt gördüm 20 lira felandı sanırım
Bide prematüre iç zibin vardı 2lisi 15 liraydı
Başka şeylerlerde vardir belki
bunlar dikkatimi çekmişti benim
Ben beklerken bir tane doğuma girecek gencecik anne geldi. Süslenmiş püslenmiş :)) Ona sorular soracağım diye neredeyse zamanı kaçırıyordum :)) 1 saatlik kolay oluyor. Hemen geçer