2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın canım sabret inşallah bişey çıkmaz kolay gelsin

Bebek arabası ablam verecek canım. Sıfır paketinde kraft sanırım. Oto koltuğum yok. Yazdım ama bir tarafa; isofixli ve 0-36 kg Marka baktın mı hiç?

Bebek arabası ablam verecek canım. Sıfır paketinde kraft sanırım. Oto koltuğum yok. Yazdım ama bir tarafa; isofixli ve 0-36 kg Marka baktın mı hiç?
Canım şöyle bende sıfırdan alıcam muhtemelen oto koltuğunu bebek arabam kraft baston tarzı
elimde bi tane 0-13 kg oto koltuğu var arkadaşım verdi belki ilk zamanlar kullanabilirim.
Arabana uyumludur sanırım isofix özelliği var mı sen yinede bi bak 2013 model sonrası arabaların hepsinde var zaten
aklımda iki tane var joie every stage kraft spin fix
Çok daha yüksek fiyatlılar var ama güvenlik kullanış açısından ikisi yeterli geldi bana

Selam kızlar . Alışveriş telaşesine de düştük ne güzel. Çok şükür bu günlere. Bende dün akşam internetten aldım çıtçıtlı badi ve prematüre üçlü tulum mothercare den. İndirimdeydi. Prematüre bulmam imkansız neredeyse. Patikli patiksiz alt alan oldu mu nereden aldınız

bizim kızın beşiği geldi bugün
Güzel günlerde kullansın canım çok güzel
Günaydın, insülin başlandı bana ama şekerim yine aynı düşmüyo, galiba doz artırılcak ama ya artırmaya rağmen düşmezse? Başına böyle bişey gelen var mı ne zaman düzene girer
Allah kolaylık versin benim şimdilik diyetle iyi gidiyor. İnşallah bir çözümü bulunur

Bunlara bakabilirsin canım 0-1 ay prematüre için uygun olur çok minik

Ben de bakayım canım. Çok teşekkürler

Canım ebebekte prematüre alt gördüm 20 lira felandı sanırım
Bide prematüre iç zibin vardı 2lisi 15 liraydı
Başka şeylerlerde vardir belki
bunlar dikkatimi çekmişti benim

yaaa bakmasan mı hiç dicem ama :/ İnşallah gerek kalmaz canım ya

Günaydın canım sabret inşallah bişey çıkmaz kolay gelsin
Sağol canım inşallah
Ben beklerken bir tane doğuma girecek gencecik anne geldi. Süslenmiş püslenmiş :)) Ona sorular soracağım diye neredeyse zamanı kaçırıyordum :)) 1 saatlik kolay oluyor. Hemen geçer
Evet Allahtan 2 saat değildi geçti gitti inşallah iyi çıkar sonucu

Saye-
lcw de bir takım var canim bir bak istersen.

Bi şey diyim mi bende iki gündür ona taktım ve sanki karnım küçülmüş gibi geliyo
Bence bebeğin pozisyonunu değistirmesinden kaynakli biseydir o canim mesela baş aşağı pozisyona geçmiştir çok pompiş görünmüyordur karnın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…