2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İnanamıyorum nasıl olabilir ya. 2 sefer tuvalet şaka gibi cidden. Neden biz böyleyiz peki ?

İnanamıyorum nasıl olabilir ya. 2 sefer tuvalet şaka gibi cidden. Neden biz böyleyiz peki ?
kız yok öyle değil gün içinde gidiyorum gecede kalkıyorum tabiki yolda idare etme kısmına dedim ben evime gidene kadar götürüyo yada ofise gelene kadar götürüyo eskisi gibide çiş nöbeti tutmuyorum ki kasıklarımda baskı yok ben günde 5-6 fincan çay içiyorum 2.5 3 litre su içiyorum yani

Çok tatlı ne zaman çıkacak gobekler derken şikayetlerde başladı artik

Normal denilen oluyor ama normal olmayadabiliyor. Benim olmuştu bir hafta kadar rahim ağzı kısalmış. Ama burda olan diğerlerinin normal. Drunla görüş bence

Çok tatlı ne zaman çıkacak gobekler derken şikayetlerde başladı artik
Demi :)) korkular da başladı nasıl dogurcaz ne yapıcaz bizi ne bekliyor. Benim modum hep düşük ya Allah'tan hayırlısı :) sende at da bı de seni görelim :) sağ ol canım bu arada

Normal denilen oluyor ama normal olmayadabiliyor. Benim olmuştu bir hafta kadar rahim ağzı kısalmış. Ama burda olan diğerlerinin normal. Drunla görüş bence
Cok teşekkür ederim canım vardı önceden de ama az az oluyordu bende normal bi süreç diye hiç takmamıştım ama bugun yürüdükçe aşırı çekme sızlama tarzı değişik bi acı oluyor

Tuvalet işi haftadan haftaya değişiyor sanki ya bı ara bende az çıkmaya başladım ona bile killandim niye azaldı diye şimdi yine her sudan sonra lavabodayim
Bnm daha hiç azalan bı haftam olmadı ya da ben psikolojik olarak tuvalet bağımlısı oldum bilmiyorum

Cok teşekkür ederim canım vardı önceden de ama az az oluyordu bende normal bi süreç diye hiç takmamıştım ama bugun yürüdükçe aşırı çekme sızlama tarzı değişik bi acı oluyor
Git canım sen durum kişiye göre değişiyor. Eğer kullanmıyorsan magnezyum başlar rahatlar ağırların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…