- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
benimde çok göğsüm acıyor ve şimdiden büyüdüler. Obur oglum da bu zamanlarda bu kadar değildi diye hatırlıyorum. 2. Diye mi böyle acaba?Kızlar ne çok yazmışsınızGöğüs kremi ve Kalkan’ı konuşulmuş. Ben kremi lansinoh aldım. Kalkan da mutlaka alacağım. Arkadaşıma çok dil döktük Doğumdan sonra almadığına pişman oldu. Kalkan’ı ya avent yada chicco alacağım nasipse. Benim göğüsler şimdiden acıyor.
Ben sezeryan olduğum icin 6 ay korse taktirmadi doktorum ama sonra yamuna korse, diyet ve sporla 2 ayda 10 kilo verip eski halime döndüm. Yamuna nin 2 bedeni de var bende hatta o verilen paraları sonuna kadar hakediyor.Ben medikal korse alip sîcak diye kullanamadim mayis da dogum yapmistim bu sefer yamuna marka korse alıcam çok övüyorlar deniyecegim
Bizimki şimdilik böyle kızlar odamız çok büyük değil diğer yatakta gelince baya daralır yatağın yanindaki koruma isteğe bağlı kapatıp açılabilir yani beşik gibide olabilir yanda da kapısı var orası en büyük zevki zaten kızım icinBir gün herkes keske montessori alsaydım diyecek
Ayy evet kizin seninle aynı gün doğabilir.Benimde doğum günüm 23 haziran bakalım ne zaman gelecekler
Çok güzel olmuş odası kuzumun ayy ins severse yatarBizimki şimdilik böyle kızlar odamız çok büyük değil diğer yatakta gelince baya daralır yatağın yanindaki koruma isteğe bağlı kapatıp açılabilir yani beşik gibide olabilir yanda da kapısı var orası en büyük zevki zaten kızım icin
Kesin alicam o zaman ben yamuna korse hangi modelini oneriyorsun ve beden olarak nasil istemek gerekir ...benimde çok göğsüm acıyor ve şimdiden büyüdüler. Obur oglum da bu zamanlarda bu kadar değildi diye hatırlıyorum. 2. Diye mi böyle acaba?
Ben sezeryan olduğum icin 6 ay korse taktirmadi doktorum ama sonra yamuna korse, diyet ve sporla 2 ayda 10 kilo verip eski halime döndüm. Yamuna nin 2 bedeni de var bende hatta o verilen paraları sonuna kadar hakediyor.
Doğum sonrası sezeryan olup hemen korse takan arkadaşlarım da oldu. Bu sefer farklı doktorda doğum yapacagim ona soracağım hemen takmak istiyorum korse gerci ilk günler biraz ağrılı oluyor ama en azından 1 hafta sonra fln taksam diyorum çünkü benim göbek çok zor gitti o zaman
doğru canım yeni doğan çocuğun saçı olmuyo gelede anasına geçerse sarı olursa tüyleri olur ancaben bimden aldım tarak fiyatı çok uygundu, yeni doğan olduğu için çok saçı olmayacağını düşünüyorum bizim ailede bebişler kel doğar o yüzden çok üstünde durmadım.
Canım bel ölçüleri yazıyor sitesinde kendininkini ölçüp alıyorsun. Latex öneriyorum ben ve askılı almak lazım yoksa sırt taşıyor. Zayıflayınca bir küçük bedene geçtim ben toplam 12 13 cm inceldi belim 2 aydaKesin alicam o zaman ben yamuna korse hangi modelini oneriyorsun ve beden olarak nasil istemek gerekir ...
Benimde babamın doğum günü 15 temmuz kesiminde 16 temmuz bizim ufaklık 15 temmuz gözüküyor bakalım merak içindeyim ne gün gelicek 3 doğum günü birden yaparız artık:))))Buarada burç muhabbeti olmuş. ben esim ve büyük oğlum hepimiz teraziyiz. Ilk defa ya ikizler yada yengeç gelecek evimize alışık değiliz bakalim
Birde 22.06.2007 esimle sevgili olduğumuz gün haftasonuna geliyor ama o gün doğarsa nasıl şok oluruz.
Canım araştırmalarım sonucunda kesinlikle isofixli bi oto koltuğu almalısın. Şimdi pahalısından orta hallisine bi çok markanın var.Günaydın güzel hanımlarDün yine kopyacı olduğumdan, Joie ana kucağı, braun kulaktan ateş ölçer, babyjem banyo takımı almış bulunmaktayım :)) Hiç ucuz bir şey beğenmediğinizden yine beni batırdınız, moraller bozuk Şimdi bir sorum daha var, oto koltuğu için tavsiye istiyorum sizden. Önceliğim güvenliği
İnşallah canım teşekkürlerÇok güzel olmuş odası kuzumun ayy ins severse yatar
Korse konusunu bende merak ediyorum canimbenimde çok göğsüm acıyor ve şimdiden büyüdüler. Obur oglum da bu zamanlarda bu kadar değildi diye hatırlıyorum. 2. Diye mi böyle acaba?
Ben sezeryan olduğum icin 6 ay korse taktirmadi doktorum ama sonra yamuna korse, diyet ve sporla 2 ayda 10 kilo verip eski halime döndüm. Yamuna nin 2 bedeni de var bende hatta o verilen paraları sonuna kadar hakediyor.
Doğum sonrası sezeryan olup hemen korse takan arkadaşlarım da oldu. Bu sefer farklı doktorda doğum yapacagim ona soracağım hemen takmak istiyorum korse gerci ilk günler biraz ağrılı oluyor ama en azından 1 hafta sonra fln taksam diyorum çünkü benim göbek çok zor gitti o zaman
Latex askilı ok dogum sonrasi belimi ölcüp hemen siparis vericem cok tesekkur ederim .. oglumda toplam 15 kilo almıştım 10 uncu gün 10 kilo vermistim kalan 5 kiloyu 2 ay icinde gitti ama hemen incelememistim ayni kiloda olmama ragmen toplanmam zaman aldi .. yamuna korse ise yarıyacak insallahCanım bel ölçüleri yazıyor sitesinde kendininkini ölçüp alıyorsun. Latex öneriyorum ben ve askılı almak lazım yoksa sırt taşıyor. Zayıflayınca bir küçük bedene geçtim ben toplam 12 13 cm inceldi belim 2 ayda
alıyorum alıyorum hala ortada bişey yok ben anlamadım bu işten bişeyMaşallah kizlar sizee almışsınız ben daha bir şey almadım ufak tefek kıyafet haricinde
Mayıs’ta almayı düşünüyorum
Canım ben yazacaktım E EndoplazmikSeyyahikulum yazmış zatenKesin alicam o zaman ben yamuna korse hangi modelini oneriyorsun ve beden olarak nasil istemek gerekir ...
Kolay gelsin canım 50 mg mı 75 mg mıGünaydın kızlar herkese. Şeker yüklemesi için laboratuvardayım içtim bekliyorum. Şeker beni etkilemez diye artist artist geldim ama zor duruyorum vallaİnşallah iyi çıkar ya aşırı tırsıyorum bu şeker işinden ☹
alıyorum alıyorum hala ortada bişey yok ben anlamadım bu işten bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?