2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
benimde çok göğsüm acıyor ve şimdiden büyüdüler. Obur oglum da bu zamanlarda bu kadar değildi diye hatırlıyorum. 2. Diye mi böyle acaba?
Ben medikal korse alip sîcak diye kullanamadim mayis da dogum yapmistim bu sefer yamuna marka korse alıcam çok övüyorlar deniyecegim
Ben sezeryan olduğum icin 6 ay korse taktirmadi doktorum ama sonra yamuna korse, diyet ve sporla 2 ayda 10 kilo verip eski halime döndüm. Yamuna nin 2 bedeni de var bende hatta o verilen paraları sonuna kadar hakediyor.
Doğum sonrası sezeryan olup hemen korse takan arkadaşlarım da oldu. Bu sefer farklı doktorda doğum yapacagim ona soracağım hemen takmak istiyorum korse gerci ilk günler biraz ağrılı oluyor ama en azından 1 hafta sonra fln taksam diyorum çünkü benim göbek çok zor gitti o zaman

Bir gün herkes keske montessori alsaydım diyecek
Bizimki şimdilik böyle kızlar odamız çok büyük değil diğer yatakta gelince baya daralır yatağın yanindaki koruma isteğe bağlı kapatıp açılabilir yani beşik gibide olabilir yanda da kapısı var orası en büyük zevki zaten kızım icin

Eklentiler

• IMG_20190410_090231.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 78
Merhaba Anneler :)

Alışveriş konusunda naçizane kendi tavsiyelerimi paylaşmak isterim.Benim oğlum 6 yaşında artık.
Ateşölçer konusunda biz Phılıps'ın kulaktan ölçenini almıştık ve 6 yıldır çok memnun bir şekilde kullanıyoruz.İşin gerçeği bir sağlıkçı olarak temassız olanları çok güven vermediği için tercih etmedim.

Göğüs kalkanını ben çok kullanmıştım oğlumda.Bunda da yine aventten aldım.Göğüs kremi olarakta lansinoh kullanmıştım.Doğuma yakın sürmeye başlamıştım.Doğuma yakın hakiki zeytinyağı sürenlerde oluyor.

Pişik kremi olarak Desitin kullanmıştık.Çok şükür ciddi bir pişik problemi yaşamamıştık.
Bez olarak Prima Premiumcare,ıslak mendil olarak Uni Baby Yenidoğan kullandık.

Doğumdan önce Bübchen markasının bütün bakım ürünlerini almıştım ama doktor oğlum doğunca Sebamed kullanın dediği için 3 yaşına kadar hep onları kullandık.

Ana kucağı olarak 6 sene önce Tiny Love 3'ü bir aradayı almıştım şimdiki sallanan modellerde çok güzel ama ben elimdekini kullanacağım ki ondan da çok memnunduk.

Tırnak makası ve taraklarını Chiccodan almıştım oğlumda kızımda da yine chiccoyu tercih ettim.

Emzik Biberon ve süt sağma makinesi tercihlerimde yine Aventten oldu.
İlk 4-5 ay bambu sepet beşiği kullanacağım sonrasında daha kullanışlı olduğu için park yatağa geçeceğiz İnşallah.

Bebek arabası tercihim Kraft Fit Travel Sistem oldu.Onu kullanmadığım için bir şey söyleyemiyorum.

Yaz bebeği olduğu için bolca çıt çıtlı body aldım.Aldığım takımlarda da varsa jakarlı (delikli) tercih ettim.Penye battaniyelerde her zaman kurtarıcı oluyor.

Aklıma gelmişken otribebebeyi yazmamak olmaz.O küçücük burunlar sıkça tıkandığı için ondanda edinmenizi tavsiye ederim.

Kullan-At alt açma örtüleri çok kullanışlı oluyor.Onlardan da mutlaka edinin derim.

Aklıma gelenler şimdilik bunlar.Bunların memnuniyeti kişiden kişiye ve en önemlisi bebekten bebeğe değişir.Ki bebeğiniz sizi en güzel yönlendiren kişi olacaktır.

Herkese sağlıklı doğumlar dilerim.

Çok güzel olmuş odası kuzumun ayy ins severse yatar

Kesin alicam o zaman ben yamuna korse hangi modelini oneriyorsun ve beden olarak nasil istemek gerekir ...

Kesin alicam o zaman ben yamuna korse hangi modelini oneriyorsun ve beden olarak nasil istemek gerekir ...
Canım bel ölçüleri yazıyor sitesinde kendininkini ölçüp alıyorsun. Latex öneriyorum ben ve askılı almak lazım yoksa sırt taşıyor. Zayıflayınca bir küçük bedene geçtim ben toplam 12 13 cm inceldi belim 2 ayda

Benimde babamın doğum günü 15 temmuz kesiminde 16 temmuz bizim ufaklık 15 temmuz gözüküyor bakalım merak içindeyim ne gün gelicek 3 doğum günü birden yaparız artık:))))

Canım araştırmalarım sonucunda kesinlikle isofixli bi oto koltuğu almalısın. Şimdi pahalısından orta hallisine bi çok markanın var.
Aldığın yada alacağın bebek arabasının oto koltuğu (ana kucağı) var mı ? genelde onlar 0-13 kg oluyor
eğer yoksa ayrı alacaksan 0-18 yada 0-36 kg tercih edebilirsin

Korse konusunu bende merak ediyorum canim

eşimin doğum günü 16 haziran
ben 36+2 oluyorum o gün
hep erken gelecek korkusu olduğu için içimde denk gelir mi eşimin doğum gününe diye düşünüyorum

Latex askilı ok dogum sonrasi belimi ölcüp hemen siparis vericem cok tesekkur ederim .. oglumda toplam 15 kilo almıştım 10 uncu gün 10 kilo vermistim kalan 5 kiloyu 2 ay icinde gitti ama hemen incelememistim ayni kiloda olmama ragmen toplanmam zaman aldi .. yamuna korse ise yarıyacak insallah

Canım ben yazacaktım E EndoplazmikSeyyahikulum yazmış zaten bende premium olanı yani askılı olanı öneririm, şuan 299 TL bi fiyatı var umarım biz doğum yaptığımızda bi kampanya olur

Günaydın kızlar herkese. Şeker yüklemesi için laboratuvardayım içtim bekliyorum. Şeker beni etkilemez diye artist artist geldim ama zor duruyorum valla İnşallah iyi çıkar ya aşırı tırsıyorum bu şeker işinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…