2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Doktorlar, otel çalışanları, banka çalışanları, sigortacilar vs bir çok meslek grubuna dava açılıyor bu konularla ilgili. O yüzden kişiye özel veri verilmesi sakıncalı geliyor onlara.
Ne yapalım artık çaresiz bekleyeceğiz. Cevap için sağol canım

Hastane çantası giyecegin gecelik pijama terlik taç nevresim takımı atesolcer bornoz takımı lohusa pedi göğüs pedi bebeğe pijama takımları ilk (3 aydan sonra giyeceği) Hastane de üstüne örtmek için pazen battaniyeler

ben banyo havlusunu normal iki tarafıda havlu olandan aldım astarlı nasıl oluyorki canım ve ne için?

Canım bunlar aldıkların mı

Acizane fikrim, sarı bi şey kullanmayın, sarılığı engelleyen bi rolü yokmuş bilimsel olarak, hatta olası sarılığın görülmesini engelleyebilirmiş. Dr Zahide Küçük sanırım bununla ilgili bi paylaşım yapmıştı.

Banyo havlusu da aklımda astarlıya bakayım var mı bi marka önerin deterjan ıslak mendil aldım şampuan ve bebek bezini alıcam canım

kız yok niye diyim eksiğim varsa söyleyin ki ona göre tedarik edeyim canım hiç öyle kaprislerim yok
babanneme sorayım ihtiyaç olursa alırız onuda

Banyo havlusu da aklımda astarlıya bakayım var mı bi marka önerin deterjan ıslak mendil aldım şampuan ve bebek bezini alıcam canım
Ya bi tarafı müslin bi tarafı havlu olan bi yeni doğan havlusu vardı markasını hatırlamıyorum bi videoda görmüştüm ama bulamıyorum çok hoşu a gitmişti

kendime geçmedim daha lohusa pedi lohusa çamaşırı emzirme sütyeni gecelik alıcam canım tacı terliği beğenirsem yaptırıcam ateşölçerim de var
battaniye 2 penye 2 müslin var yeter heralde şimdilik ?

Çok güzel görünüyor canım güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…